spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Το πρόγραμμα εορτασμού του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως.

programma_2017Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017
12.00 μεσημέρι Πανηγυρική Κωδωνοκρουσία
12.15μ.μ. Ύμνοι των Εγκωμίων εις την Ιερά Εικόνα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου
19.30μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας
21.30μ.μ. Λιτάνευση της Ιερά Εικόνος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ( Λεωφ. Ειρήνης - Κεντρική Πλατεία - Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου - Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα - Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου - Κεντρική Πλατεία - Λεωφ. Ειρήνης - Ιερός Ναός )
23.00μ.μ. Ιερά Αγρυπνία

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

07.00π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ' Αρτοκλασίας
19.30μ.μ. Μεθεόρτιος Εσπερινός και Κτητορικόν Μνημόσυνο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ Την Κυριακή 30/07/2017

xwris-mesazontesΟ Δήμος Ηλιούπολης την Κυριακή 30/07/2017, συνεχίζει τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απ' ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη.

 ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (Από την Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού στον παράδρομο Βουλιαγμένης στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης) από τις 08:00 μέχρι τις 12:00, θα διατεθούν:

● Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από Ματαράγκα Αχαϊας: 5lt - 18,50€  

● Αλεύρι από Μύλους Δάβρη Αυλώνος Αττικής: α)  Για όλες τις χρήσεις 10kg - 5,50€, β)  Σκληρό 10kg - 7,00€, γ)  Ολικής  5kg - 3,50€

● Ζυμαρικά από Γαλότα Κορινθ ίας:  ΟΛΑ 1kg - 2,50€

Διαβάστε περισσότερα...
 
 Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η 
laptopGenius
 
Δημιουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στα Σχολεία της Ηλιούπολης

kdapΤο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του πήρε σημαντικές αποφάσεις για την πόλη μας με αξιοσημείωτη τη δημιουργία των ΚΔΑΠ στα σχολεία μας.
Η Δημοτική Αρχή πήρε την πρωτοβουλία και πρότεινε τη δημιουργία των τεσσάρων πιλοτικών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης στα 2 ο , 12 ο , 13 ο και 21 ο Δημοτικά σχολεία Ηλιούπολης. Oι εργαζόμενοι γονείς θα μπορούν να είναι ήσυχοι καθώς τα παιδιά τους θα είναι απασχολημένα στο χώρο του σχολείου τους με απογευματινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης και πολλές δραστηριότητες.
Έγινε πράξη η ανακοίνωση του Δημάρχου για την μείωση των δημοτικών τελών για τις μέρες τις απεργίας καθώς αποφασίστηκε η μείωση του συντελεστή κατά το επόμενο δίμηνο από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΤΗΝ Παρασκευή 21 ΙΟΥΛΙΟΥ Τιμούμε τους Πεσόντες Πυροσβέστες

kareas_pyrosfestesΟ Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Βασίλης Βαλασόπουλος, Δήμαρχος Ηλιούπολης, και ο Αρχηγός του Πυρ. Σώματος, Βασίλειος Καπέλιος Αντιστράτηγος,
έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Παρασκευή 21/07/17 και ώρα 10.00 πμ, στο τρισάγιο που θα ψαλλεί στο Μνημείο των Πεσόντων Αρχιπυροσβεστών Δημήτριου Μαλούκου και Θεμιστοκλή Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Αλέξανδρου Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Δημήτριου Καραμολέγκου, κατά την πυρκαγιά του Υμηττού (22/07/98).

Το σημείο συνάντησης με κατεύθυνση το Μνημείο και τη θέση «Πλάτωμα» στον Υμηττό, θα είναι ο χώρος στάθμευσης παρά την
Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννη Καρέα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

panigiris-agia-marina-2017ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ
6:30 μ.μ. Ὄρθρος – Θεία Λειτουργία
6:30 μ.μ. Μέγας Ἀρχιερατικὸς Ἐσπερινός 
Ἀρτοκλασίες μόνο τὴν παραμονὴ ἀπὸ τὶς 5:00μ.μ.
8:30 μ.μ. Λαϊκὸ πανηγύρι μὲ παραδοσιακὰ τραγούδια καὶ χοροὺς
11:30 μ.μ. Ἱερὰ Ἀγρυπνία Ὄρθρος μὲτ΄ἐγκωμίων στὴν Ἁγία

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ
7:00 π.μ. Όρθρος
8:30 π.μ. Ἀρχιερατικὴ Θεία Λειτουργία 
6:30 μ.μ. Χαιρετισμοὶ στὴν Ἁγία
7:00 μ.μ. Μεθέορτος Ἑσπερινὸς
8:00 μ.μ. Λιτάνευσις Ἱερῶν λειψάνων καὶ εἰκόνος
9:00μ.μ. Ἱερὰ Παράκλησις τῆς Ἁγίας

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης συνεδριάζει την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

aithoysa_dhmotikoy_symboylioy Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί, στις 13 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30μ.μ. στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114)

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Ηλιούπολης στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Για το ζήτημα της Υγείας στο Δημοτικό Συμβούλιο

logo_laiki_sys_ilioupoliΓια το ζήτημα της Υγείας στο Δημοτικό Συμβούλιο
Το ΠΕΔΥ της πόλης μας αναφέρεται σε πληθυσμό που ξεπερνά τις 100χιλιαδες κατοίκους και σημερα είναι σχεδόν  ένα νεκρό κουφάρι
Η κατάσταση αποτυπώνεται ως εξής: Καρδιολόγοι από 7  σήμερα  1,Παιδίατροι από 6 τώρα 1,Ακτινολόγος 1, Χειρούργοι από 2 τώρα 1, Πνευμονολόγοι 2, Γενικής ιατρικής 1, Παθολόγος 1 - υποδέχεται ασθενείς μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Οδοντίατρος 1, Ψυχολόγος 1, Γυναικολόγος 1, Δερματολόγοι  2, Αλλεργιολόγος 1, Οφθαλμίατροι  2,  Ορθοπεδικοί 3, Ρευματολόγος 1, Ενδοκρινολόγος 1, Και 1 Μικροβιολόγος με 3 ακόμα εργαζόμενους στα εργαστήρια.

 Γιατί άραγε  διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση;

Σε αυτό το ερώτημα επιχείρησε να απαντήσει η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παρακάτω εισήγηση, ζητώντας παράλληλα από το Δ.Σ να ορίσει μια ημέρα πανηλιουπολίτικης δράσης όλων των φορέων της πόλης για το ζήτημα και μαζική παράσταση στο Υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής συνεδριάζει την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

perifereiako_symboylio_attikhsΤην Πέμπτη 6 Ιουλίου  2017 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής,  με θέματα:
1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηλιούπολης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή αντιολισθηρού οδοστρώματος από σκυρόδεμα σε διάφορους δρόμους με μεγάλη κλίση (Δήμος Ηλιούπολης)», συνολικού προϋπολογισμού 750.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)
2. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης - παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αμαρουσίου για το έργο: «Δίκτυο αγωγών ομβρίων περιοχής Ψαλιδίου». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Ηλιούπολης.
aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΈκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 6 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη ώρα 16:30μ.μ. στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114), λόγω του κατεπείγουσας συζήτησης του θέματος κάλυψης επιτακτικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου:
1.Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Δήμου Ηλιούπολης
2.Λήψη απόφασης απασχόλησης προσωπικού με νέες συμβάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017.
 
Επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος Nέα υγειονομική διάταξη

symparastatis_epixeirΗ νέα Υγειονομική Διάταξη με την οποία καθορίζονται οι υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος προσαρμοσμένες στο νομοθετικό πλαίσιο της γνωστοποίησης Ν.4442/2016 αρχίζει, να ισχύει από την επόμενη εβδομάδα ( ΦΕΚ 2161 τεύχος Β 23.06.2017)

Στις διατάξεις της νέας διάταξης υπάγονται:
- οι Επιχειρήσεις Παρασκευής ή και Συσκευασίας,
-οι Διανομείς (Αποθήκευση-Χονδρική πώληση) και Μεταφορείς (Οχήματα μεταφοράς)
-οι Επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου στις οποίες περιλαμβάνονται και τα Μηχανήματα αυτόματης παρασκευής - διάθεσης τροφίμων και ποτών, η πώληση τροφίμων και ποτών μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, οι επιχειρήσεις πώλησης τροφίμων και ποτών επί αυτοκινήτων, τα περίπτερα και οι λαϊκές αγορές
- οι Επιχειρήσεις Μαζικής εστίασης στις οποίες περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης πλήρους αλλά και πρόχειρου γεύματος, οι στεγασμένοι ή και Υπαίθριοι χώροι Εκδηλώσεων, τα κέντρα διασκέδασης, οι  Επιχειρήσεις παρασκευής ή και προσφοράς τροφίμων και ποτών σε κινητούς ή προσωρινούς χώρους και οι κινητές καντίνες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρωτοβουλία Δημάρχου για να αφαιρεθούν τα δημοτικα τέλη που αντιστοιχούν στις ημέρες της απεργίας
valasopoulos_faceb

Ως Δήμαρχος Ηλιούπολης, πήρα την πρωτοβουλία και ζήτησα από την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς των δημοτών μας τα δημοτικά τέλη που αντιστοιχούν στις ημέρες της απεργίας, είτε άμεσα από τον επόμενο λογαριασμό είτε από τα ανταποδοτικά τέλη του 2018 ανάλογα με τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού συστήματος έκδοσης λογαριασμών.
Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση.

Βασίλης Βαλασόπουλος

Δήμαρχος Ηλιούπολης (σελίδα facebook)

 
ΑΣΤΙΚΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

syragga_rae1999ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την προώθηση της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης που θα συνδέσει υπόγεια την Υφιστάμενη Περιφερειακή Υμηττού (Αττική Οδό) με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, και θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά την Ηλιούπολη, αλλά και θα επιτρέψει ευρείας κλίμακας αναπλάσεις ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης, έγινε χθες, με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής για πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου που θα προετοιμάσει τον διαγωνισμό για το έργο.

Δικαιώνεται η πολυετής μαχητική διεκδίκηση από τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για την κατασκευή αυτού του πιο σημαντικού ίσως για την Ηλιούπολη έργου, και οι πολλαπλές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που έχουν γίνει κλιμακούμενες από το 2011 μέχρι σήμερα σε Υπουργεία, Κόμματα, Φορείς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ) από την ΕΥΔΑΠ.

eydap_logoΗ ΕΥΔΑΠ από την 1 Ιουλίου 2017 προσφέρει σε όσους δικαιούχους έχουν υπαχθεί στο Ν. 4389/2016 (δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).
Πιο συγκεκριμένα:

Δωρεάν ποσότητα νερού 2 κυβικών μέτρων ανά μήνα ανά μέλος νοικοκυριού.
Δωρεάν ποσότητα νερού 3μ3 ανά μήνα, για κάθε μέλος με αναπηρία άνω του 67%, η οποία θα προκύπτει από έγκυρο πιστοποιητικό ΚΕΠΑ.
Την εφαρμογή του ΕΕΤ, στην παροχή νερού της κύριας (ιδιόκτητης ή μισθωμένης) κατοικίας, στην οποία διαμένει ο δικαιούχος.
Την εφαρμογή του ΕΕΤ και στους δικαιούχους οι οποίοι διαμένουν μόνιμα, σε δωρεάν παραχωρημένη κατοικία ή φιλοξενούνται.
Την εφαρμογή του ΕΕΤ και στους εκτός δικτύου ύδρευσης πελάτες, που τιμολογούνται από την ΕΥΔΑΠ, με δικαιώματα χρήσης αποχέτευσης.
Την εφαρμογή του ΕΕΤ και για τους πελάτες στους οποίους έως σήμερα χορηγείται το ΕΕΤ, εφόσον πληρούν τα κριτήρια υπαγωγής τους στο Ν. 4389/16 και υποβάλουν νέα αίτηση στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ από 1/7/2017 έως 31/7/2017.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Βασίλης Βαλασόπουλος Δήμαρχος Ηλιούπολης

vasilis_valasopoulos_s_typ Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Επικοινωνώ μαζί σας μετά τη λήξη της απεργίας για να σας ευχαριστήσω για την υπομονή και την ωριμότητα που δείξατε κατά τη διάρκειά της προστατεύοντας έτσι την πόλη μας και την υγεία των πολιτών μας.
Η απεργία που έγινε με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης κατέδειξε ότι τα προβλήματα στην καθαριότητα δεν λύνονται ούτε με την καταστολή του συνδικαλιστικού κινήματος, που έχει ήδη γίνει σε κάποιους Δήμους, ούτε βεβαίως με την κομματική εκμετάλλευση του προβλήματος.
Οι ακραίες φωνές που ακούστηκαν τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσβλητικές στο σύνολό τους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον θεσμό, αποτελούν εξαίρεση.
Συνεχίζουμε στηρίζοντας ξεκάθαρα το δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας και εξοπλίζουμε τον Δήμο μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
Τώρα, οι εργαζόμενοι θα είναι στην πρώτη γραμμή για να επαναφέρουμε την πόλη μας στην προτέρα κατάσταση και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την υλοποίηση του προγράμματός μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.
Υγεία και δύναμη.

 
Παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας μέχρι την 17 Ιουλίου 2017

forologiki-dilwsiΠΟΛ.1094/2017 Παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2016 φυσικών προσώπων του άρθρου 3 και νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ν. 4172/2013 (Παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2016 φυσικών προσώπων του άρθρου 3 και νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ν. 4172/2013) Κατηγορία: Φορολογία Εισοδήματος ΠΟΛ 1094/2017 (ΦΕΚ Β' 2239/29-06-2017)

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις των άρθρων 6 και 18 του ν. 4174/2013 (ΦΕΚ Α΄ 1 70) όπως ισχύουν.
 2. Τις διατάξεις των άρθρων 3, 44, 45, 67 και 68 του ν. 4172/2013 (ΦΕΚ Α΄ 167) όπως ισχύουν.
 3. Το π.δ. 125/2016 (A΄ 210) «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών».
 4. Την αριθ. ΥΠΟΙΚ 0010218 ΕΞ 2016/14.11.2016 (Β΄ 3696/15.11.2016) απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών περί «Ανάθεσης αρμοδιοτήτων στην Υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης - Διήμερο Πανηγύρι
Το καθιερωμένο διήμερο Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι ξεκινάει αύριο. Παρασκευή 30Ιουνίου και Σάββατο 1η Ιουλίου . hpeirotes_30_ioynioy
Ελάτε να γλεντήσουμε όλοι μαζί με ζωντανή παραδοσιακή μουσική κόντρα στη ζέστη και την κρίση σε καινούριο για φέτος χώρο, στα πρώην πολυκλαδικά λύκεια της Ηλιούπολης, 5ο Λύκειο Ηλιούπολης Είσοδος από τον παράδρομο Βουλιαγμένης.
 
Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις Απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων

aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, στις 22 Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114), λόγω του κατεπείγουσας συζήτησης του θέματος κάλυψης επιτακτικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου:
Απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων για την μονιμοποίηση των συμβασιούχων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Το προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο της 22/6/2017 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2017, ημέρα Δευτέρα, την ίδια ώρα.

 
Διακοπή Αποκομιδής Απορριμμάτων
logo_dimos

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ ΟΤΑ), πραγματοποιείται μέχρι και την Τετάρτη 21 Ιουνίου αποκλεισμός όλων των γκαράζ της Καθαριότητας των Δήμων και την Πέμπτη 22 Ιουνίου προκηρύσσεται 24ωρη Πανελλαδική Απεργία.

Ο Δήμος Ηλιούπολης συνιστά στους κατοίκους να αποφύγουν όσο είναι δυνατόν να βγάλουν τα σκουπίδια τους στο δρόμο.
Ας προσπαθήσουμε όλοι να διατηρήσουμε όσο μπορούμε την πόλη καθαρή δημιουργώντας μικρότερο όγκο απορριμμάτων για αυτές τις ημέρες και αποφεύγοντας όσο μπορούμε να γεμίζουμε τους κάδους.
Πολύ περισσότερο ας αποφύγουμε να εναποθέτουμε απορρίμματα δίπλα σε γεμάτους κάδους και ας κλείνουμε όσο μπορούμε καλύτερα τις σακούλες.
Αμέσως μετά την λήξη της απεργίας η αποκομιδή των απορριμμάτων θα επανέλθει στην κανονική λειτουργία της.

 
O Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης διοργανώνει το 4ο Παραδοσιακό Αρκαδικό Αντάμωμα

arkades_panigiriΣύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης «Θεοδ. Κολοκοτρώνης»

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στις 9:00 το βράδυ στο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης (Λεωφ. Βουλιαγμένης & Παπαναστασίου ) ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης διοργανώνει το 4ο Παραδοσιακό Αρκαδικό Αντάμωμα.

Θα είναι μαζί μας για να μας διασκεδάσουν με Παραδοσιακά Δημοτικά τραγούδια

Στο Κλαρίνο: ο Κώστας Ζαφειρόπουλος

Στο τραγούδι: η Γιώτα Κόκκορη, ο Τάκης Μπαλάσης, ο Νίκος Πολυζογώπουλος κ.α.

Τα χορευτικά του συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ανδρέα Πραστού & του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρού «Απόλλων» με φαγητό - ποτό - κέφι και πολύ χορό για μια πραγματική αξέχαστη βραδιά.

Γουρνοπούλα Ψητή

Είσοδος Δωρεάν

 
Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης ( Π.Ε.Λ.Τ.) εγκαίνια της Έκθεσης « Δημιουργείν »

pelt_afisa_floisvoy17Ο Δήμαρχος του Δήμου Π. Φαλήρου Κος Διονύσης Χατζηδάκης και η Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης ( Π.Ε.Λ.Τ.) σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών , Αγιογραφίας ,Γλυπτών , Κεραμικών κλπ  των μελών και φίλων  της Π.Ε.Λ.Τ. με τίτλο « Δημιουργείν » που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο  « ΦΛΟΙΣΒΟΣ » του Δήμου Π. Φαλήρου ( Λ. Ποσειδώνος )  την Τετάρτη 21Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30 .

Στο πιάνο η πιανίστρια μουσικοσυνθέτης μέλος μας Κα Φώφη Κονδύλη Διάρκεια έκθεσης έως 27 Ιουνίου και ώρες 09:00-14:00 και 17:30 - 21:00

Δρώμενα κατά την διάρκεια της έκθεσης :Τρίτη 27/06/2017 , ώρα 19:30 Χορωδιακή παρουσίαση από το χορωδιακό  σχήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου « Τέρψη - Χώρος » με οκτώ χορωδούς και τριών μουσικών , με την καθοδήγηση του μαέστρου Κου Γιάννη Δαμιανού σε έντεχνη μουσική και τραγούδια από Μίκη Θεοδωράκη , Μάνο Χατζηδάκη και ύρο Ξαρχάκο

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB