spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Η πόλη του Ηλίου βουλιάζει στο σκοτάδι… PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.02.19

skoup_ilΗλιούπολη, μια πόλη πράσινη, γεμάτη δένδρα, πάρκα και πλατείες, σχολεία και παιδικές χαρές, μια πόλη -αν μη τι άλλο- ηλιόλουστη, γνωστή για τις εκδηλώσεις, τα φεστιβάλ και τον πολιτισμό της. Πόσες ακόμα εκφράσεις μάς έρχονται στο μυαλό σκεπτόμενοι ένα από τα μεγαλύτερα προάστια της Αθήνας, πόσα και πόσα χρόνια η Ηλιούπολη αποτελεί φορέα παιδείας και επιμόρφωσης; 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 16.02.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαφυλικές Σχέσεις. Τι πρέπει να ξέρουν οι νέοι PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.02.19
kreatsasΤα φροντιστήρια "ΚΥΡΙΤΣΗΣ" με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στην ενημερωτική ομιλία που αφορά μαθητές, γονείς, καθηγητές και κοινωνικούς φορείς με θέμα: « ΔΙΑΦΥΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Τι πρέπει να ξέρουν οι νέοι» "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ"

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο ομότιμος Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας κ. Γεώργιος Κ. Κρεατσάς.
Τελευταία ανανέωση ( 14.02.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
European School Radio: Το ευρωπαϊκό δίκτυο σχολείων που ξεκίνησε από την Ελλάδα PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.02.19
Πradioριν από δέκα χρόνια, μερικά σχολεία στην Ελλάδα, μετρημένα στα δάκτυλα των χεριών, ακολούθησαν την ιδέα ενός σχολείου στο Κιλκίς, να δημιουργήσουν διαδικτυακό ραδιόφωνο και γύρω από αυτό να αναπτύξουν εκπαιδευτικές δράσεις. Σήμερα, η πρωτοβουλία έχει μετεξελιχθεί σε ένα δίκτυο, που μετράει πάνω από 1.000 σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου, της Δανίας και της Λιθουανίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εθελοντική αιμοδοσία 13 ΦΕΒ 2019 Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.02.19
aimodosia_ipiros Ο Σύλλογός μας για ακόμα μία φορά θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία σήμερα Τετάρτη 13/2/2019 στα γραφεία του Συλλόγου μας Σοφ. Βενιζέλου 130 και για τις ώρες 17.00 με 20.00 ώστε να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας.
Καλούμε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή τη δράση είτε προσφέροντας λίγο από το αίμα τους, είτε φέρνοντας φίλους και γνωστούς που μπορούν να κάνουν το ίδιο.
Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον αρ. Α.Μ.Κ.Α. και την ταυτότητά σας.
Σας ευχαριστούμε.
Τελευταία ανανέωση ( 14.02.19 )
 
Ισχυρό προβάδισμα στη δημοσκόπηση από τον Γαβριήλ Αραμπατζή στην Ηλιούπολη. PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.02.19

10dim Προβάδισμα στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση του Ilioupolinews.gr από τον υποψήφιο Αραμπατζή Γαβριήλ ο οποίος φαίνεται να είναι η ευχάριστη έκπληξη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου στην Ηλιούπολη.

Όπως φαίνεται απο δημοσκόπηση που εγίνε το χρονικό διαστημα 3/2/19 με 10/2/19, ο Γαβριήλ Αραμπατζής, έχει 3% διαφορά από το Βασίλη Βαλασόπουλο και 28% διαφορά από τον Τάσο Ευσταθίου, τον έτερο υποψήφιο από το χώρο της κεντροδεξιάς, ο οποίος  δεν έχει πλέον τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας εν αντιθέσει με τις δημοτικές εκλογές του 2014 .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γαβριήλ Αραμπατζής είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τον οποίο οι ερωτηθέντες έχουν θετική εικόνα με 56 %.

Οι ερωτηθέντες με ποσοστό 29% ζητούν από τον υποψήφιο δήμαρχο που θα επιλέξουν να είναι νέο πρόσωπο, το 21%  επιθυμεί ο υποψήφιος δήμαρχος να έχει γνώση των προβλημάτων της πόλης και το 20% τον θέλει έντιμο. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με τη αρνητική εικόνα που έχουν οι Ηλιουπολίτες για το έργο της δημοτικής αρχής βάζουν μπροστά το Γαβριήλ Αραμπατζή στην κούρσα για το Δήμο Ηλιούπολης.

Τελευταία ανανέωση ( 13.02.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση από την Πνευματική και Πολιτιστική εστία Ηλιουπόλεως PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.02.19
logo_politistiki_estia

H Πνευματική και Πολιτιστική Εστίας Ηλιουπόλεως σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στη συνεστίαση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, στο εστιατόριο CANBERRA, Πλατεία Φλέμινγκ 2, Ηλιούπολη.
Tο μενού περιλαμβάνει ορεκτικά, σαλάτες, πλήρες γεύμα, απεριόριστο κρασί και γλυκό.
H παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Πρόεδρο της Εστίας, Ρένα Σωφρονά (τηλ. 6944992476) και την αντιπρόεδρο Γεωργία Φιλίππου (τηλ. 6948622602)
Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πνευαμτικής & Πολιτιστικής Εστίας

Τελευταία ανανέωση ( 11.02.19 )
 
Η Κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.02.19

dimto_ilioupolis_pitaΜε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου η εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. Φίλοι της δημοτικής τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης, δίνοντας  δυναμικό παρόν στο κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης που χρόνο με το χρόνο δυναμώνει και άλλο. Εντύπωση προκάλεσε η πληθωρική παρουσία βουλευτών και υποψήφιων βουλευτών του Νότιου Τομέα, ενώ η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν η δυναμική παρουσία της δημοτικής παράταξης « Η Πόλη που Θέλω» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γαβριήλ Αραμπατζή.  Οι παρευρισκόμενοι ομιλητές, στο σύνολό τους, συνεχάρησαν την Δημοτική Τοπική Οργάνωση και ευχήθηκαν καλή δύναμη και καλούς αγώνες σε όλους. Αναφέρθηκαν στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας εξαιτίας της παρατεταμένης πολιτικής ανομβρίας, στο ζήτημα της Μακεδονίας, στην ασφάλεια του πολίτη, στη κρίση και στις μάχες που θα πρέπει να δοθούν στις Εθνικές Εκλογές, στις Ευρωεκλογές και στις Εκλογές της Αυτοδιοίκησης.

Τελευταία ανανέωση ( 11.02.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση κοπής πρωτοχρονιάτικης λαδόπιτας 2019 PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.01.19
163

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΔΣ του Συλλόγου Λευκαδίων  Ηλιούπολης και γύρω Δήμων ΄΄ Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ΄΄ σας προσκαλεί στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης λαδόπιτας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00, που θα πραγματοποιηθεί στη ΄΄Λευκαδίτικη Στέγη΄΄, Εθνάρχου Μακαρίου, Αθηνοδώρου και Ιωνος στην Κάτω Ηλιούπολη.

Την πίτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ. κ. Θεόφιλος.

Στην αίθουσα θα λειτουργεί έκθεση ανέκδοτης παλιάς Λευκαδίτικης φωτογραφίας των συμπατριωτισσών μας Μίρκας Ζακυνθινού και Μαριάννας Ζακυνθινού.

Ακόμη, θα εμφανιστούν η χορωδία και το χορευτικό του Συλλόγου μας.

Σας περιμένουμε όλους να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, σε ένα ζεστό οικογενειακό, Λευκαδίτικο συναπάντημα.

Πηγή http://silfa.gr/

 
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΝ Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.01.19

sxoleio_close

Ενημέρωση για μαθητές και γονείς ότι λόγω ψύχους, αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019  τα σχολεία της Ηλιούπολης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά και είναι στη διακριτική ευχέρεια των γονέων για να πάνε τα παιδιά τους.

Τελευταία ανανέωση ( 07.01.19 )
 
Αποφασισμένος να διεκδικήσει το δήμο είναι ο Γαβριήλ Αραμπατζής - Επιδιώκει την Ενότητα PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.12.18
palmos12_2018

Άλλαξε η σύνθεση των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν τη Δημαρχία στο Δήμο Ηλιούπολης με τις «ευλογίες» του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Τρία είναι τα ονόματα που τέθηκαν επί τάπητος και μάλιστα με την παρουσία των άμεσα ενδιαφερομένων στη συνάντηση που έγινε προ ημερών με την επιτροπή που δίδει τη στήριξη. Έτσι παρουσιάστηκαν μπροστά στους Νικήτα Κακλαμάνη, Τάσο Γαϊτάνη και Θανάση Νέζη οι Ηλιουπολίτες υποψήφιοι Κώστας Πουπάκης, Τάσος Ευσταθίου και... Γαβριήλ Αραμπατζής. Σε συνέχεια του ρεπορτάζ που ο «Π» είχε κάνει σε προγενέστερο φύλλο του φαίνεται πως επιβεβαιώνεται το όνομα του Γαβριήλ Αραμπατζή για συνδετικό κρίκο που θα ενώσει τα κομμάτια της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Ηλιούπολης και θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα ενωτικό σκηνικό όσον αφορά τη Ν.Δ.

Τελευταία ανανέωση ( 11.02.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 19 από 3521
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB