spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟ ΡΕΚΟΡ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.01.20

 ΕΞΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ  ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 33 ΗΜΕΡΕΣ ,  ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Η παράταξη "Η πόλη που θέλω" με δελτίο τύπου που έχει τίτλο "Άλλαξαν έξι φόρες την απόφαση !!! ζητά  απο  την διοίκηση  του Δήμου να επιληφθεί φαινομένων και ενεργειών , για τα αποτελέσματα των οποίων συντρέχουν ακόμα και λόγοι ελέγχου της νομιμότητάς τους.

Αναλυτικά αναφέρει :

Προχειρότητα και βιασύνη με ένα ρεκόρ αυτή την φορά από την Δημοτική Αρχή. 
Το θέμα αφορά την απόφαση καθορισμού του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης.

Αρχικά εμείς τονίσαμε τόσο στην επιτροπή ποιότητας ζωής όσο και στο δημοτικό συμβούλιο ότι μια τέτοια απόφαση θα έπρεπε να είναι αποτέλεσμα διαλόγου, διαβούλευσης και συνεργασίας με τους καταστηματάρχες της πόλης, καταθέσαμε τη διαφορετική μας άποψη και επισημάναμε τις αδυναμίες που έχει η συγκεκριμένη απόφαση, με πιο σημαντική ότι δεν λύνει το πρόβλημα.

Η απόφαση αυτή όμως, εκτός των άλλων, έχει και ένα ρεκόρ, αφού έχει τροποποιηθεί 6 φορές. 

Ενημερώθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και τα μέλη του Δ.Σ πού συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τους λόγους της ανάγκης αλλαγής της απόφασης;

Χρειάστηκαν 21 ημέρες για να αναρτηθεί τελικά μια απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ;

Οι αυθαίρετες εκ των υστέρων αλλαγές και τροποποιήσεις κειμένων ειλημμένων αποφάσεων ορίζουν μείζον θέμα αξιοπιστίας και αποτελούν ενέργειες για τις οποίες συντρέχουν λόγοι ελέγχου της νομιμότητάς τους.

H παράταξη «Η πόλη που θέλω» καλεί τον πρόεδρο του Δ.Σ και τους προέδρους των επιτροπών να επιληφθούν επί του θέματος και να ενημερώσουν σχετικά, τόσο εμάς όσο και τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί παρατηρείται το φαινόμενο άλλα να συζητάμε, άλλα να αποφασίζουμε και άλλα να αναρτώνται στη διαύγεια και στα πρακτικά. 

Μπορείτε εδώ να δείτε αναλυτικά τις τροποποιήσεις *.

Τελευταία ανανέωση ( 24.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μια Υπηρεσία που Προϋπήρχε απο το 2017 Ανακοινώνεται ως Καινούργια ! PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.01.20

 Από τον επόμενο μήνα οι Δημότες της πόλης θα αποκτούν ηλεκτρονικά, πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση μη οφειλής ΤΑΠ, ενώ σταδιακά θα προστεθούν και τα υπόλοιπα πιστοποιητικά.

Αυτό θα γίνεται εύκολα και γρήγορα με την χρήση των κωδικών, που διαθέτει κάθε πολίτης στο «Τaxisnet», μέσα από την ειδική εφαρμογή «CityCertify» της πλατφόρμας "IntelligentCity", στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης.

Με την νέα αυτή ψηφιακή υπηρεσία, ο Δημότης θα υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτηση για την έκδοση του εγγράφου που τον ενδιαφέρει, αυτό θα αναρτάται στο λογαριασμό του και από εκεί θα το «κατεβάζει» στον υπολογιστή του, από όπου θα μπορεί να το εκτυπώσει ή να το προωθήσει εκεί που πρέπει.

Αυτή η καινοτομία αυξάνει την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης του πολίτη, αφού δεν θα απαιτείται να μεταβεί ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός του στο Δημαρχείο ή στο ΚΕΠ.

Η εξυπηρέτηση από απόσταση και η ελαχιστοποίηση του χρόνου απόκρισης των υπηρεσιών αποτελούν τους δύο βασικούς άξονες προτεραιότητας διεύρυνσης της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Ηλιούπολης, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του μοντέλου διοίκησης και την βελτίωση της καθημερινότητας του Δημότη, σε μια σύγχρονη έξυπνη πόλη.

Γραφείο Τύπου

ΔΉΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 

Όμως η παραπάνω καινοτόμος υπηρεσία πόσο καινούργια είναι; 

Διαβάστε την συνέχεια.

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι Πέντε Άξονες του Σχεδίου Αναγέννησης του ΣΠΑΥ για τον Υμηττό. PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.01.20

 Κατά την παρουσίαση του σχεδίου «11 Δήμοι, μία Αποστολή: Η Αναγέννηση του Υμηττού μας» από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.)  απο τον πρόεδρο του Γιάννη Κωνσταντάτο σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 23/1/2020 παρουσιάστηκαν οι 5 άνες του προγράμματος.

Οι 5 άξονες: 

1. Θωράκιση Υμηττού

2. Ανάδειξη του Υμηττού σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς

3. Ανάπτυξη Περιβαλλοντικής συνείδησης

4. Έξυπνος Υμηττός

5. Πολιτική Προστασία και Εθελοντισμός 

Ο κ. Κωνσταντάτος, έκανε ειδική αναφορά στην Επένδυση του Ελληνικού, καθώς ως πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Επένδυσης, έχει ήδη ξεκινήσει την εκπόνηση μελετών προκειμένου ο Υμηττός να συνδεθεί αρμονικά με το μεγαλύτερο πάρκο που θα δημιουργηθεί μέσα στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα να συνδυάσει μία δραστηριότητα στο βουνό με ένα περίπατο στο πάρκο και την παραλιακή ζώνη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης και οι ΓΓ του υπ. Περιβάλλοντος κ.κ. Μπακογιάννης και Αραβώσης, ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και πρώην πρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Νίκος Χαρδαλιάς, οι δήμαρχοι και βουλευτές της περιοχής.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους τα μέλη του Δ.Σ ΣΠΑΥ , τα μέλη της διοίκησης του Δήμου Ηλιουπολης αλλά και επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης και πλήθος εκπροσώπων διαφόρων φορέων.

Τελευταία ανανέωση ( 23.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Υμηττός Αναγεννάται! Το σχέδιο Διετίας του ΣΠΑΥ που θα τόν Μετατρέψει σε Πόλο Έλξης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.01.20

 Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προστασίας και ανάπτυξης του Υμηττού παρουσιάστηκε από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), Γιάννη Κωνσταντάτο. Κατά την παρουσίαση του σχεδίου «11 Δήμοι, μία Αποστολή: Η Αναγέννηση του Υμηττού μας» από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), ο κ. Χατζηδάκης γνωστοποίησε ότι το προσεχές διάστημα υπογράφεται μνημόνιο συνεργασίας για την αναβάθμιση του Υμηττού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο υπουργός Εσωτερικών κ.Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης , ο ΓΓ του υπ. Περιβάλλοντος κ.κ. Μπακογιάννης και Αραβώσης, ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και πρώην πρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Νίκος Χαρδαλιάς, οι βουλευτές της ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Βασίλης Σπανάκης και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης . 

Επίσης έδωσαν το παρών οι Δήμαρχοι Γιώργος Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Σ.Π.Α.Υ Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ,Άκης Κατωπόδης, Δήμαρχος Βύρωνα ,Βασίλης Θώδας, Δήμαρχος Ζωγράφου ,Χρήστος Βοσκόπουλος, Δήμαρχος Καισαριαννής Δημήτρης Κιούσης, Δήμαρχος Κρωπίας ,Ισίδωρος Μάδης, Δήμαρχος Παιανίας ,Ηλίας Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού.

Συμμετείχαν τα μέλη του  Δ.Σ.  Σ.Π.Α.Υ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, Δήμητρα Σουλτόγλου, Χρήστος Γώγος, Δημήτρης Τσαμπίρας, Γιάννης Σκάλτσας, Στέλιος Θεοδοσόπουλος, Βασίλης Κρητικός, Λάμπρος Γούμενος, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Σταυρούλα Γεωργίου, Χρήστος Καλαρρύτης, Εμμανουήλ Κιτσέλλης, Θεόδωρος Γρίβας.

Τέλος, έδωσαν το παρόν η Δήμητρα Νάνου Αντιπεριφερειαρχης Ανατολικής Αττικής,Βλάσσης Σιώμος, Αντιδήμαρχος Πεντέλης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού, Νίκος Ρέππας Δασάρχης Πεντέλης καθώς και εκπρόσωποι Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εθελοντικών ομάδων και φορέων.Ανάμεσα στους λοιπούς παριστάμενους  διακρίναμε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης κ.Σταύρο Γιωργάκη , τους  αντιδημάρχους του Δήμου Ηλιούπολης  Ι.Πούλο, Π.Βιδάλη, Κ.Σεφτελή, Ι.Αντζινά, και Κ.Χωματά , επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Ηλιούπολης  Χρ.Κοκκοτίνη, Τάσο Ευσταθίου , Γαβριήλ Αραμπατζή και Τασία Τσατσούλη.   

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πάνω από 100.000 Ευρώ το Κέρδος , από την Αποκομιδή Καθαρών Κλαδιών. PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.01.20

 Μετά από μεγάλη προσπάθεια, πολύ δουλειά, επιμονή αλλά και συνεργασία με τους δημότες, η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου Aλίμου, έφθασε στις πρώτες θέσεις στην Αττική στην αποκομιδή καθαρού κλαδιού. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Αρτέμη Καραμολέγκου, ο Δήμος Αλίμου είχε νέο ρεκόρ ανακύκλωσης.

Συγκεκεριμένα  αναφέρει: " ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!! 2.200 ΤΟΝΟΙ ΚΛΑΔΙΩΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.
Το 2019 έφυγε αλλά μας άφησε με ευχάριστα αποτελέσματα και νέα ρεκόρ. Μετά από μεγάλη προσπάθεια, πολύ δουλειά, επιμονή αλλά και συνεργασία με τους δημότες, η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου μας έφθασε στις πρώτες θέσεις στην Αττική στην αποκομιδή καθαρού κλαδιού.
Με τη διαλογή στην πηγή και τη χωριστή συλλογή που εφαρμόσαμε, καταφέραμε να μαζέψουμε 2.200 τόνους περίπου προϊόντων πρασίνου, τα οποία εκτρέψαμε από την ταφή και τα οδηγήσαμε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης και κομποστοποίησης. Με την κίνησή μας αυτή, εκτός από το μεγάλο περιβαλλοντικό όφελος, ο Δήμος μας εξοικονόμησε πάνω από 100.000 ευρώ!!

ΠΗΓΗ: notia.gr

Να θυμίσουμε ότι στον τομέα της ανακύκλωσης κι άλλοι γειτονικοί δήμοι έχουν σημείωσει αξιοζήλευτα αποτελέσματα ,τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα περιβαλλοντικά οφέλη , εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και απόδοση κερδών για τους Δήμους. Ο Δήμος Γλυφάδας τα τελευταία δύο (2) χρόνια  πέτυχε την ανακύκλωση περίπου 8000 τόνων φρέσκων κλαδιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης και κομποστοποίησης της Φυλής, εξοικονομώντας πάνω απο 400.000 ευρώ.  Ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης στο πλαίσο του στόχου για μετατροπή του δήμου σε «Δήμο μηδενικών αποβλήτων (ZERO WASTE)», έχει πετύχει μέχρι σήμερα την μείωση του συνολικού όγκου απορριμάττων κατά 35% , συμπεριλαμβανομένων κλαδιών και βιοαποβλήτων, και συνεχίζει. Παράλληλα , ο δήμος έχει έσοδα απο την έναρξη της πώλησης στην αγορά, του παραγώμενου απο την ανακύκλωση  πιστοποιημένου εδαφοβελτιωτικού VITA - GREEN.

Τα θεαματικά θετικά αποτελέσματα των τριών (3) προαναφερθέντων δήμων προκαλούν συνειρμικά την συγκρίση  με την κατάσταση που επικρατεί στο  Δήμο Ηλιούπολης. Η εικόνα των κομμένων κλαδιών σε πολλές γωνιές της Ηλιούπολης, αλλά και το σχεδόν ανύπαρκτο πρόγραμμα περισυλλογής και  κομποστοποίησης του Δήμου μας. Το πιο πρόσφατο εκπονήθηκε σε συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης και είχε αμφιλεγόμενα και αμφισβητήσιμα αποτελέσματα ,παρά τα  εκατοντάδες χιλιάδες χρήματα που δαπανήθηκαν.

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.01.20 )
 
Μάθετε τι Απαιτείται για την Ανέγερση Σχολικών Μονάδων στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.01.20

 Ο Πρόεδρος της , κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, με σχετική επιστολή διαβίβασε στους έγγραφο του Διευθύνοντος Συμβούλου της "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." σχετικά με την ανέγερση .

Το θέμα αφορά άμεσα και το Δήμο Ηλιούπολης ,αφού στο τεχνικό πρόγραμμα για το έτος 2020 , έχουν ενταχθεί οι ανεγέρσεις δύο (2) νηπιαγωγείων. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η  κατασκευή νηπιαγωγείου επί των οδών Ματσούκη & Κρατίνου  καθώς και ενός ακόμα επί των οδών Λάρνακος & Μυκόνου.

Με το παρακάτω έγγραφο της "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." (ΚΤ.ΥΠ  Α.Ε), στην οποία έχει συγχωνευθεί ο πρώην ΟΣΚ (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων), προσδιοριζονται οι προϋποθέσεις για να ενταχθεί η ανέγερση σχολικών κτιρίων σε οποιοδήποτε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα είτε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ είτε με ΣΔΙΤ.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει εξασφαλίσει αυτές τις προϋποθέσεις ; Aν όχι, ποιά είναι τα κωλλύματα και πόσο εύκολο είναι να ξεπεραστούν;

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διακοπή ρεύματος στην Ηλιούπολη στις 27 /01/2020 PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.01.20

 Την Δευτέρα 27/1/2020  θα υπάρξει διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρέυματος λόγω εργασιών στις κάτωθι οδούς :

Από 12.30 μ.μ. έως 04.00 μ.μ.

Μονά/Ζυγά οδός: ΤΙΜΟΘΕΟΥ απο κάθετο: ΝΕΥΤΩΝΟΣ έως κάθετο: ΛΕΩΦ.ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Μονά/Ζυγά οδός: ΛΕΩΦ.ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ απο κάθετο: ΛΥΣΙΚΡΑΤΟΥΣ έως κάθετο: ΑΝΑΞΑΓΟΡΟΥ

 

ΠΗΓΗ:deddie.gr

Τελευταία ανανέωση ( 23.01.20 )
 
Οι Δημότες της Ηλιούπολης Πότε και απο Ποιόν θα Μάθουν Κάτι Σημαντικό που Αφορά και την Πόλη τους; PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.01.20

 Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, αύριο 23 Ιανουαρίου, θα παραβρεθεί στην παρουσίαση του σχεδίου «11 Δήμοι, μία Αποστολή: Η Αναγέννηση του Υμηττού μας» του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΝ, η παρουσίαση θα γίνει στις 16:00, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, Σοφ. Βενιζέλου 112 & Πρωτόπαππα.

O Κ. Χατζηδάκης ενημερώνει μέσω αυτής της ανακόινωσης για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΠΑΥ που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Ηλιούπολη. 

O ΣΠΑΥ μέσω της σελίδας του στο facebook ενημερώνει σχετικά.

Ο Γ. Χατζηδάκης , δήμαρχος Ηλιούπολης και Αντιπροεδρος του ΣΠΑΥ γιατί δεν ενημερώνει τους δημότες για αυτή την εκδήλωση μέσω του επίσημου ιστότοπου του Δήμου ή της σελίδας του facebook ;

Το συνηθίζει άλλωστε με τόσα άλλα θέματα λιγότερο σημαντικά. Η τελευταία ανάρτηση αφορά την παρουσίαση ενός βιβλίου με τίτλο " Η αγάπη μεγαλώνει στο σκοτάδι". Σίγουρα πάντως οι δημότες  δεν πρέπει να ζούν στο σκοτάδι ανενημέρωτοι. Η αυριανή παρουσίαση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με τόσα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν για τον Υμηττό.

Tα θέματα που θα παρουσιαστούν αφορούν άμεσα την Ηλιούπολη και οι δημότες θα έπρεπε να είναι ενημερωμένοι. Ποιοί είναι οι λόγοι που δεν το κάνει; 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.01.20 )
 
Με επιτυχία η εκδήλωση της κοπής πίτας των Λευκαδίων Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.01.20

leykadites_ilioupoliΤην Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο  Ευάγγελο Γεωργάκη και τα μέλη του Δ.Σ.  η κοπή της Βασιλόπιτα του Συλλόγου Λευκαδιτών Ηλιουπόλεως & Γύρω Δήμων, με κάλαντα, παραδοσιακούς χορούς και τη συμμετοχή δεκάδων Λευκαδιτών και φίλων.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδος ο Ιερομόναχος π. Νικηφόρος Ασπρογέρακας, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ.Γίαννης Λιβιτσάνος , ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ.Γιώργος Χατζηδάκης , ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Κατοπώδης Γρηγόρης, ο π. Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκης οι Αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Πούλος, κ. Ιωάννης Αντζινάς, κ. Παναγιώτης Βιδάλης, οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Γαβριήλ Αραμπατζής και κ. Τάσος Ευσταθίου , ο δημοτικός σύμβουλος Λευκάδας κ. Νικόλαος Τυπάλδος , οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλιούπολης  Ανδρέας Τσουκαλάς και Ιωάννα Σκλαβενίτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του συλλόγου και η αίθουσα αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τους Λευκαδίτες .Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης δεσμεύτηκε ότι του χρόνου θα κόψουν την πίτα σε μεγαλύτερη αίθουσα.

Τελευταία ανανέωση ( 21.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Χαμόγελο του Παιδιού θα Ανοίξει το «Σπίτι του μωρού» για τα Εγκαταλελειμμένα Μωρά PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.01.20

Το Χαμόγελο του παιδιού ζητά βοήθεια για να ανοίξει το «Σπίτι του μωρού» για τα εγκαταλελειμμένα μωρά

Με τη δική μας συνεισφορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα ανοίξει μια στοργική αγκαλιά για κάθε εγκαταλελειμμένο μωρό.Ζητά τη βοήθεια μας για να ανοίξει άμεσα το «Σπίτι του μωρού».

Ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρει:

«Το Σπίτι του Μωρού» γίνεται με την ευκαιρία της προσπάθειας να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάποια μωρά που είναι παρκαρισμένα σε διάφορα Νοσοκομεία. Παιδάκια που έχουν προβλήματα υγείας. Μωρά τα οποία θέλουν μια αγκαλίτσα και θέλουν να πάνε σε μια πιο μόνιμη αγκαλιά, μιας οικογένειας. Να περάσουν ένα μεταβατικό στάδιο της φροντίδας υγείας.

Τελευταία ανανέωση ( 21.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 19 από 3725
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB