spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Γονείς & Εκπαιδευτικοί «Αδειάζουν» Τον Σεφτελή: «Δεν Υπήρξε Δολιοφθορά Στη Θέρμανση Των Σχολείων» PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.01.20

 Έωλοι οι ισχυρισμοί του αντιδημάρχου και της προέδρου της σχολικής επιτροπής για δολιοφθορά στο σύστημα θέρμανσης των σχολείων.

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Ηλιούπολης για δολιοφθορά στο σύστημα θέρμανσης του 8ου και του 17ου δημοτικού Ηλιούπολης εξέδωσαν οι σύλλογοι γονέων και διδασκόντων.

Ο κ. Σεφτελής, απαντώντας πριν μία εβδομάδα στο δημοσίευμα του ilioupolinews.gr για έλλειψη θέρμανσης στα  σχολεία εν μέσω παγετού, έκανε λόγο για "ανθρώπινη παρέμβαση στο σύστημα θέρμανσης", αφήνοντας υπόνοιες για δολιοφθορά, άποψη που υποστήριξε και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου κ. Μαρία Αγγελή.

Γονείς και εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων με ανακοίνωση τους διαψεύδουν τον κ. Σεφτελή, αναφέροντας πως "από εμάς δεν διαπιστώθηκε καμία κακοπροαίρετη παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα", ενώ καλούν σε συζήτηση και όχι σε αυθαίρετα συμπεράσματα για την επίλυση των προβλημάτων του σχολείου.

ΠΗΓΗ: ilioupolinews.gr

 

Ο κ.Σεφτελής θα πρέπει κατ'ελάχιστο να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη για την αναξιοπιστία των λεγομένων του και οφείλει ως Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρερεσιών να είναι πιο φειδωλός και  προσεκτικότερος στο τι λέει και δηλώνει. Λόγω του είδους των αρμοδιοτήτων του θα κληθεί και στο μέλλον πολλές φορές  να μιλήσει και να δώσει εξηγήσεις ,σχετικά με έργα και ενέργειες που απορρέουν απο αυτές. Ήδη "χρωστάει" εξηγήσεις για όλα αυτά που κατηγορούσε την πρώην διοίκηση, σχετικά με το πρόγραμμα κομποστοποίησης σε συνεργασία με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Ως ανεξαρτητοποιημένος δημοτικός σύμβουλος ,έχει ανταλλάξει έντονες αλληλοκατηγορίες και δηλώσεις με τον νυν Δήμαρχο, που τότε ήταν Αντιδήμαρχος. 

Ο κος Δήμαρχος είναι ικανοποιημένος και ανέχεται την στάση και τους χειρισμούς του συνεργάτη του;

Oι δημότες βλέπουν, ακούν , διαβάζουν και βγάζουν τα συμπερασματά τους. Τέσσερα χρόνια είναι πολλά για να ανέχονται παρόμοιες συμπεριφορές.

Τελευταία ανανέωση ( 17.01.20 )
 
Θανάσης Αθανασίου: Ως εδώ τα ψέμματα κύριε Σεφτελή. PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.01.20

thanasis

Θανάσης Αθανασίου: Ως εδώ τα ψέμματα κύριε Σεφτελή.

Την παραίτηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών ζητά ο 28χρονος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Η Πόλη που θέλω" με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά ο Θανάσης Αθανασίου αναφέρει:

"O αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής δεν δίστασε να πει χυδαία ψέμματα σε γονείς και εκπαιδευτικούς για τη θέρμανση στο 8ο και το 17ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, προκειμένου να γλιτώσει από τις ευθύνες του. Ευτυχώς οι γονείς και οι δάσκαλοι τον ξεσκέπασαν! Χρησιμοποίησε το ευφάνταστο επιχείρημα πως η έλλειψη θέρμανσης είναι αποτέλεσμα δήθεν "δολιοφθοράς", χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποτέ τον δράστη, ούτε φυσικά να καταγγείλει το "περιστατικό" στην αστυνομία, ως όφειλε. Ο κ. Σεφτελής, με την ανοχή του Δημάρχου κοροϊδεύει κατάμουτρα γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, σκαρφιζόμενος θεωρίες συνωμοσίας για να καλύψει την ανικανότητά του να διαχειριστεί ακόμα και τα στοιχειώδη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σεφτελής σκαρφίζεται μηχανορραφίες. Άλλωστε, ο ίδιος ο Δήμαρχος, τον είχε αποκαλέσει στο παρελθόν "μηχανή παραγωγής fake news", πριν φυσικά συμμαχήσει μαζί του, τάζοντας του την καρέκλα του αντιδήμαρχου.

Ζητώ δημόσια την παραίτηση του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει ολόκληρη τη σχολική κοινότητα! Ως εδώ τα ψέμματα κύριε Αντιδήμαρχε!"

Τελευταία ανανέωση ( 17.01.20 )
 
Επιβράβευση νεοεισαχθέντων φοιτητών PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.01.20

 Εβδομήντα πρωτοετείς φοιτητές πήγαν και φέτος στις Βρυξέλλες, με πρωτοβουλία, δαπάνη και οργάνωση του Δήμου Γλυφάδας.
Γνώρισαν από κοντά τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τα όργανα, επισκέφθηκαν το Άμστερνταμ και τη Χάγη και γύρισαν πίσω πλούσιοι σε εμπειρίες και παραστάσεις. «Ο,τι πιο σπουδαίο έχω ζήσει!», έλεγε ένας 18χρονος φίλος.

Στην επίσκεψη αυτή που έγινε το Δεκέμβριο στις Βρυξέλλες συμμετείχαν μετά από κλήρωση απόφοιτοι των Λυκείων της πόλης που πέτυχαν στις τελευταίες πανελλαδικές εξετάσεις την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

«Κάθε χρόνο προσπαθούμε να συμμετέχουν ακόμα περισσότεροι και να είναι ακόμα καλύτερη η πρώτη ευρωπαϊκή τους εμπειρία» είπε ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου

«Πολλοί δεν είχαν ταξιδέψει ξανά στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι δεν είχαν πάει ποτέ στις Βρυξέλλες. Και όλοι ευχαριστήθηκαν το ταξίδι αυτό με την ψυχή τους.Ευχόμαστε σε όλα τα νέα παιδιά κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και στη ζωή τους και θα συνεχίσουμε να τους συμπαραστεκόμαστε και να τους υποστηρίζουμε με κάθε πρόσφορο μέσο.Είναι μεγάλη μας χαρά που στις «αποσκευές» τους έχουν πλέον και αυτό το εφόδιο που με τόσο κόπο και προσπάθεια εξασφαλίσαμε από το Δήμο μας».

Ο Δήμος Γλυφάδας για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί . Η ετήσια επιβράβευση των επιτυχόντων μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συνδυάζεται για αρκετούς απο αυτούς με την συμμετοχή τους σε ένα ταξίδι στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

ΠΗΓΗ :notia.gr

Γιατί  μία παρόμοια πρωτοβουλία να μην υιοθετηθεί και απο τoν Δήμο Ηλιούπολης ; Η εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων για μία τέτοια πρόταση, αλλά και για άλλα έργα και δρασεις που έχουν σχέση με τα σχολεία ,τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την επιμόρφωση, θα μπορούσε να γίνει μέσω της αναζήτησης και εξασφάλισης  χορηγιών και επιχορηγήσεων. Aλλά πολύ περισσότερο με την ορθολογικότερη και χρηστή διαχείριση των ήδη υπαρχόντων κονδυλίων. Σε ένα Δήμο που ξοδεύει πάνω απο 9 εκ. ευρώ για καθαριότητα που τελικά δεν έχει ,  που πληρώνει πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών , που στηρίζει δομές με δυσανάλογα ποσά, σε σχέση με τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους και ξοδεύει πανω απο 1,2 εκ.ευρώ για το κόστος δαπάνης ηλεκτρικής ενέργειας.

Τρόποι υπάρχουν αρκεί να υπάρχουν και ικανοί άνθρωποι ,για να τους βρούν και και να τους εφαρμόσουν.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 17.01.20 )
 
Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Υπέρβαση Μητσοτάκη με την επιλογή μιας διακεκριμένης δικαστικού PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.01.20

 Η επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου από τον πρωθυπουργό για υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είναι κάτι που έγινε στην τύχη. Το αντίθετο. Η κα Σακελλαροπούλου είναι μεν ένα μη πολιτικό πρόσωπο ,αλλά είναι ένα πρόσωπο που χαίρει της εκτίμησης ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ , αφού είχε τοποθετηθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και έτσι φέρνει σε δύσκολη θέση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και το ΚΙΝΑΛ καθώς δεν προέρχεται από τον χώρο της ΝΔ και άρα δεν είναι μια κομματική επιλογή. Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τοποθετήσει την κα Σακελλαροπούλου στο ύπατο αξίωμα της χώρας χαρακτηρίζεται ως υπέρβαση του πρωθυπουργού που επέλεξε έναν άνθρωπο του κέντρου, έναν άνθρωπο που είχε επιλεγεί ομόφωνα από τον ΣΥΡΙΖΑ για την θέση του Προέδρου του ΣτΕ και έτσι έναν άνθρωπο που δύσκολα θα μπορέσει να καταψηφίσει.

Η επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για το ύπατο αξίωμα της χώρας, μιας διακεκριμένης γυναίκας στον τομέα της, είναι μια επιλογή ενωτική, υπερκομματική, προοδευτική.

Αν δει κανείς το βιογραφικό της κας Σακελλαροπούλου θα διαπιστώσει εκτός από τις βαθιές της γνώσεις στη νομική, θα δει ότι συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες υποθέσεις, καθώς, ως σύμβουλος Επικρατείας ήταν εισηγήτρια σε πολλές μεγάλες υποθέσεις όπως η εκτροπή του Αχελώου ποταμού στον Θεσσαλικό κάμπο, η διάσωση των προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ως διατηρητέων και άλλα.

Ο τρόπος επίσης που παρουσίασε την επιλογή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει την εκτίμηση που τρέφει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πρόσωπό της. Εντύπωση προκάλεσε πάντως το γεγονός ότι στο διάγγελμα του ο πρωθυπουργός έκανε μικρή αναφορά στον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην θητεία του.

 

Τελευταία ανανέωση ( 17.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διάρρηξη οικίας στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.01.20

 Στο στόχαστρο δύο άγνωστων δραστών μπήκε  το πρωί της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2020 , μία οικία που βρίσκεται στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Οι άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία, στις 11:10 το πρωί και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία και σε εξέλιξη είναι έρευνα για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

ΠΗΓΗ: www.dytikesmaties.gr

Τελευταία ανανέωση ( 15.01.20 )
 
Διακοπή ρεύματος στην Ηλιούπολη την Παρασκευή 17/01/2020 PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.01.20

 Την Παρασκευή 17/1/2020 και απο τις 08:00 εως τις 14:00 θα υπάρξει διακοπή της παροχής η ηλεκτρικού ρέυματος λόγω εργασιών στις κάτωθι οδούς:

Μονά/Ζυγά οδός: ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ απο κάθετο: ΙΔΗΣ έως κάθετο: ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Μονά/Ζυγά οδός: ΤΑΥΓΕΤΟΥ απο κάθετο: ΜΑΡΑΘΩΝΩΣ έως κάθετο: ΚΥΛΗΝΗΣ

Μονά/Ζυγά οδός: ΧΕΙΜΑΡΑΣ απο κάθετο: ΜΑΡΑΘΩΝΩΣ έως κάθετο: ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Μονά οδός: ΠΑΤΡ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ απο κάθετο: ΙΔΗΣ έως κάθετο: ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Μονά/Ζυγά οδός: ΚΥΛΛΗΝΗΣ απο κάθετο: ΧΕΙΜΑΡΑΣ έως κάθετο: ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Μονά/Ζυγά οδός: ΠΛΑΤΕΩΝ απο κάθετο: ΠΑΤΡ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ έως κάθετο: ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 

Τελευταία ανανέωση ( 15.01.20 )
 
Σεξουαλική κακοποιηση ανήλικου κοριτσιού ΑΜΕΑ στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.01.20

peripoliko_policeΦρικιαστική περίπτωση απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ΑΜΕΑ ήρθε στο φως της δημοσιότητας το περασμένο Σάββατο στην Ηλιούπολη.

Ένας 50χρονος άνδρας προσπάθησε να ασελγήσει σε ένα κοριτσάκι ΑμεΑ μέσα στο σπίτι της ανήλικης ηλικίας 13 ετών.

Ο άνδρας που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του κοριτσιού, είχε επισκεφθεί το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν βρήκε την ευκαιρία να πάει στο δωμάτιο της μικρής. Εκεί προσπάθησε να την αναγκάσει σε ασελγείς πράξεις, έγινε όμως αντιληπτός από τον πατέρα της 13χρονης, μετά και τις αντιδράσεις του παιδιού.

Ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο δωμάτιο και «έπιασε στα πράσα» τον 50χρονο. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον άνδρα.

Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό καθώς ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Τελευταία ανανέωση ( 17.01.20 )
 
Προβλημάτων Συνέχεια Στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης – Εξηγήσεις Από Τον ΠΑΟΔΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.01.20

Συνεχή προβλήματα παρατηρούνται στο δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης, με τους χρήστες του να διαμαρτύρονται έντονα για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, ο ΠΑΟΔΗΛ ενημερώνει με συνεχείς ανακοινώσεις την αδυναμία λειτουργίας του κολυμβητηρίου, επικαλούμενος τεχνικά προβλήματα και τις χαμηλές θερμοκρασίες, κάτι που φαίνεται να μην πείθει τους δημότες, καθώς δεκάδες υπαίθριες πισίνες ανά την Αττική λειτουργούν κανονικά, παρά το τσουχτερό κρύο.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις δημοτών και σωματείων, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναλύει τους λόγους της εκτεταμένης παύσης λειτουργίας της μεγάλης πισίνας.

Τελευταία φαίνεται ότι ο Δήμος και οι υποδομές του αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα με το υδάτινο στοιχείο. 

- Πτώση σοβάδων σε σχολείο λόγω εκτεταμμένης διάβρωσης.

- Εισροή υδάτων απο την οροφή στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης μετά απο έντονη βροχόπτωση.

- Παρατεταμένη διαρροή νερού , ανεπισκεύαστη πλέον του διμήνου, στο πάρκο Καλαβρύτων.

- Πλημμυρικά φαινόμενα λόγω μη σωστής απορροής σε δρόμους της πόλης.

- Εκτεταμμένες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της πόλης, λόγω των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων.

- Δυσλειτουργία στο σύστημα θέρμανσης του 8ου και 17ου δημοτικών σχολείων, λόγω ανοικτής βάνας απορροής του νερού.

- Παρατεταμένα και δυσεπίλυτα προβλήματα στην μεγάλη πισίνα του κολυμβητηρίου.

Παραείναι πολλά για ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μέχρι σήμερα η Διοίκηση του Δήμου δείχνει να μην μπορεί να τα αντιμετωπίσει με έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο.  

Τελευταία ανανέωση ( 17.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντιμετωπίζουμε όλοι την αναπηρία ως μέρος της ζωής μας; PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.01.20

 Καλές οι εκδηλώσεις για την ανάδειξη ευαίσθητων κοινωνικών θεμάτων όπως η αναπηρία, αλλά τι πραγματικά ισχύει στην καθημερινότητά μας;

H σύνθεση του πάνελ των ομιλητών γίνεται με σκοπό την ανάδειξη του θέματος ή έχει σαν σκοπό την προβολή προσώπων και των απόψεων τους;

Ποιά είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Ηλιούπολη για την πρόσβασιμότητα των ΑμΕΑ;

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος με ένα άρθρο του στο blog "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ"  απαντά με εύστοχο τρόπο στα παραπάνω ερωτήματα, θέτοντας όλους απέναντι στις ευθύνες που τους αναλογούν.

Απειροελάχιστες ράμπες αναπήρων οι οποίες παρεμποδίζονται ακόμα και από "επιφανή" μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Οδηγοί Όδευσης Τυφλών που καταπατούνται από περίπτερα, με την δημοτική αρχή να κωλυσιεργεί στην απελευθερωση τους.

Ανύπαρκτες θέσεις αποκλειστικά Parking αναπήρων σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Πεζοδρόμια αφιλόξενα ακόμα και για αρτημελείς χρήστες.

Αυτά και άλλα πολλά συγκεντρωμένα όλα σε μια πόλη.Στην δική μας πόλη, την Ηλιούπολη. Λύσεις μπορούν να δοθούν. Τρόποι αντιμετώπισης υπάρχουν. Δίπλα σε αυτό τον όγκο προβλημάτων τα οποία απασχολούν σοβαρά τα Α.Μ.Ε.Α. και θα έπρεπε να προβληματίζουν όλους "ΕΜΑΣ" τους υπόλοιπους που θεωρούμε δεδομένα όλα όσα οι συμπολίτες μας στερούνται, με χαρά έμαθα πως οργανώθηκε στην πόλη μας μια εκδήλωση με θέμα "Η αναπηρία, μέρος της ζωής μας δικαίωμα στην πρόσβαση & πρόσβαση στα δικαιώματα".

 

Τελευταία ανανέωση ( 17.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εφορία: Ποιοι Και πώς Μπορούν να Ενταχθούν στη Νέα Ρύθμιση για τις 24 Δόσεις PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.01.20

 Τι προβλέπεται αναλυτικά από την υπουργική απόφαση  - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Στις 24 δόσεις της Εφορίας θα μπορούν να υπαχθούν οι οφειλέτες, οι οποίοι το επόμενο διάστημα και μέχρι να ενεργοποιηθεί η νέα ρύθμιση, εντάξουν τις οφειλές τους στις 12 δόσεις. Τη δυνατότητα αυτή θα δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργική απόφαση με την οποία θα καθορίζονται οι όροι και οι προυποθέσεις υπαγωγής στη νέα ρύθμιση οφειλών. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ένταξη στις 24 δόσεις αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία εντός του πρώτου τριμήνου του έτους, αλλά οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εντάξουν τις οφειλές τους στην ισχύουσα ρύθμιση των 12 δόσεων για να αποφύγουν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης της Εφορίας και να μεταταγούν στο νέο καθεστώς των 24 δόσεων αμέσως μετά την ενεργοποίησή του.

Παράλληλα στο υπουργείο Οικονομικών και στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εξετάζονται εισηγήσεις σχετικά με τη μετάταξη στο νέο καθεστώς των 24 δόσεων και των οφειλών που είχαν υπαχθεί στη ρύθμιση των 12 δόσεων στο παρελθόν, πριν την ψήφιση του νέου νόμου. Δηλαδή να μπορούν να υπαχθούν στις 24 δόσεις τα υπόλοιπα οφειλών που είχαν τακτοποιηθει στο παρελθόν με τις 12 δόσεις.

Ολα αυτά θα διευκρινίζονται στη υπουργική απόφαση που βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας και αναμένεται να εκδοθεί πριν την έναρξη λειτουργίας της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας ένταξης οφειλών στη ρύθμιση των 24 δόσεων.

Αναλυτικότερα, στην νέα πάγια ρύθμιση με βάση το νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή μπορούν να υπαχθούν:


Τελευταία ανανέωση ( 17.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 115 - 133 από 3818
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB