spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Πρόσκληση για επιχειρήσεις, εργοδότες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καθώς και απόφοιτους Επαγγελματικών Λυκείου. Πρόγραμμα Μεταλυκειακού Έτους- Μαθητεία. PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.10.17

symparastatis_3_eidikiΌσες επιχειρήσεις, εργοδότες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα επιθυμούν να προσφέρουν θέσεις Μαθητείας, στους μαθητές του Μεταλυκειακού Έτους των αποφοίτων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) μπορούν να το αναγγέλλουν μέσω της νέας εφαρμογής υποδοχής του ΟΑΕΔ . http://www.oaed.gr/angelia-theseon-matheteias. Το ποσό της αποζημίωσης, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων ασφαλιστικών εισφορών, καταβάλλεται μηνιαίως από τον εργοδότη, στον οποίο πραγματοποιείται το Πρόγραμμα Μαθητείας ανέρχεται σε κάθε περίπτωση στο ποσό των 9,35€ ανά ημέρα εργασίας.

Όσοι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα για το Μεταλυκειακό έτος- Μαθητείας θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις στα ΕΠΑ.Λ. έως την Τρίτη 10 Οκτωβρίου με βάση τις ειδικότητες και τα ΕΠΑ.Λ. Στο 1ο ΕΠΑ.Λ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και στο 3ο Ε.Κ ΑΘΗΝΩΝ για το σχολικό έτος 2017-18 θα λειτουργήσει η τάξη μαθητείας για την ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Για οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά στο e-mail : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ή στο φαξ 2109922615 ή αυτοπροσώπως Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 523 Ηλιούπολη.

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γλίτωσαν τα χειρότερα, ένα ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημίες έξω από σχολείο PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.10.17

atyxima_2Το τροχαίο έγινε το πρωί, στη λεωφόρο Πρωτόπαπα, στην Ηλιούπολη, έξω από τα ΕΛΤΑ και το 1ο Δημοτικό Σχολείο.
Η οδηγός του αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα λευκό κλειστό φορτηγάκι  και κατέληξε ανάποδα στη μέση του δρόμου Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας σοβαρά τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους διερχόμενους μαθητές και γονείς.  Οι διερχόμενοι βοήθησαν την οδηγό να βγει από το αυτοκίνητο και ειδοποίησαν ασθενοφόρο, αλλά δεν χρειάστηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η τροχαία η πυροσβεστική υπηρεσία με δυο οχήματα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κουκουλοφόροι είχαν στήσει ενέδρα σε διεθνή διαιτητή PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.10.17

diaititisΈνα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Χ. Κ. ήρθε να προστεθεί στην μακρά λίστα των απειλών και των επιθέσεων σε διαιτητές! Ο Διαιτητής του Συνδέσμου  Αθηνών (σ.σ. και αστυνομικός στο επάγγελμα) κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι τέσσερις κουκουλοφόροι με μηχανάκια του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου σφύριζε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Ο  διεθνής διαιτητής αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία τους (καθώς εκτός των άλλων διαπίστωσε ότι οι πινακίδες των δικύκλων στα οποία επέβαιναν ήταν καλυμμένες) και διέφυγε μέσω άλλου δρόμου.  Ακολούθως κατέφυγε στην ΓΑΔΑ, κάνοντας καταγγελία και ενώ το θέμα πήγε και στην ΔΕΑΒ. Ήδη έχουν αρχίσει σχετικές έρευνες.
Πηγή notia.gr

Τελευταία ανανέωση ( 03.10.17 )
 
Καταλήψεις και αποκλεισμοί Δημαρχείων και Δημοτικών κτιρίων την Τρίτη PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.10.17
afisa_poe_ota_3_10Συμβολικές καταλήψεις και αποκλεισμούς κτιρίων, Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις και συγκεντρώσεις στους Δήμους, περιλαμβάνει η Ημέρα Δράσης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, κατά της αξιολόγησης στο Δημόσιο, μετά την από κοινού απόφασή της με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την Κυβέρνηση, πως με το άρθρο 36 του Ν.4489/2017 και την «προσχηματική» αξιολόγηση, εκβιάζει και τρομοκρατεί τους εργαζομένους στο Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α. «Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν έτσι και τώρα θα απαντήσουν στον εκβιασμό και στην αυταρχική “ντροπολογία” για την αξιολόγηση με κλιμάκωση του συλλογικού αγώνα και καθολική συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή. Δεν εκβιαζόμαστε, έχουμε αξιοπρέπεια!!!», επισημαίνει, ωστόσο…

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ειδική Πρόταση από τον Συμπαραστάτη του Δημότη Γαβριήλ Αραμπατζή για υποθέσεις απαλλαγής- ελάφρυνσης δημοτικών τελών σε άπορους πολίτες PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.09.17

symparastatis_3_eidikiO Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Γαβριήλ Αραμπατζής, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του περί διατύπωσης προτάσεων βελτίωσης της δημοτικής διοίκησης και των σχέσεών της με το κοινό, επ' ευκαιρία σημαντικών προβλημάτων κακοδιοίκησης που ο ίδιος εντοπίζει, διατυπώνει Ειδική Πρόταση που υποβάλλεται, κατά τον νόμο, στον Δήμαρχο και κοινοποιείται στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου.

Συγκεκριμένα η τέταρτη Ειδική Πρόταση (4/2017) αφορά υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, έχουσες αντικείμενο αιτήματα άπορων πολιτών για την απαλλαγή-ελάφρυνση δημοτικών τελών. Πιο συγκεκριμένα, η Ειδική Πρόταση αφορά τη βελτίωση του τρόπου, με τον οποίο απαλλάσσονται ή ελαφρύνονται οι πολίτες από τα δημοτικά τέλη, στις περιπτώσεις που οι πολίτες προσκομίζουν κι επικαλούνται αποδεικτικά μέσα με βάση την κείμενη νομοθεσία.

Τελευταία ανανέωση ( 28.09.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρητική βραδιά με πάτημα σταφυλιών Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου (20.00). PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.09.17
patima_stafylionΣ’ έναν μεγάλο και άνετο χώρο, στα Πολυκλαδικά Λύκεια Ηλιούπολης, οι Κρήτες θα πατήσουν σταφύλια, θα στρώσουν τραπέζια και θα διασκεδάσουν μέχρι πρωίας… Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου (20.00).  Διοργανωτής της παραδοσιακής κρητικής βραδιάς ο Σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης, από τα πιο δραστήρια κρητικά σωματεία της Αττικής.
Μια βραδιά, που, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώνει πολύ κόσμο.
Στην διασκέδαση θα είναι το συγκρότημα των Γιώργου Σκορδαλού-Χρήστου Δάβρη, ενώ θα χορέψουν τα έξοχα χορευτικά, παιδικά-εφηβικά, του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Φανουργάκη. Τηλ. επικοινωνίας: 6934797555
Τελευταία ανανέωση ( 28.09.17 )
 
ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.09.17

valasopoulos_flagsΑγαπητοί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί της Ηλιούπολης,
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλη την σχολική κοινότητα υγεία, έμπνευση και δύναμη στο σημαντικό έργο που έχουν να επιτελέσουν.
Το εθνικό φρόνημα, η αντίληψη αλληλεγγύης, οι πανανθρώπινες αξίες της ορθοδοξίας, η ιστορική συνείδηση, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η δημοκρατική μας κληρονομιά και οι πολιτιστικές παραδόσεις μας πρέπει να βρίσκονται ψηλά στο Ελληνικό Σχολείο και ισόβαθμα με την τεχνική γνώση, διότι όλα αυτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων στον διεθνή ανταγωνισμό.
Η έπαρση σημαίας, η προσευχή, οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, οι παρελάσεις, η συμμετοχή στις αναδασώσεις, η ανακύκλωση, οι συμμετοχικές δημοκρατικές διαδικασίες και η τήρηση των εθίμων μας πρέπει να έχουν έντονη παρουσία στην σχολική ζωή και να θεμελιώνουν ένα μέλλον συμπαγούς και ολοκληρωμένης εθνικής συνείδησης.

Τελευταία ανανέωση ( 28.09.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης συνεδριάζει την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.08.17
aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί, στις  31 Αυγούστου 2017 , ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30μ.μ. στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114)

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου Ηλιούπολης

2.Εγκρίσεις δαπανών, ψηφίσεις πιστώσεων προμηθειών, εργασιών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών

3.Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασιών διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού, πολυετούς δέσμευσης ή μη για εγγραφή πιστώσεων και ανάληψη υποχρεώσεων της προμήθειας και παραπομπή ή μη του θέματος στην Οικονομική Επιτροπή, σύμφωνα με το άρθρο 65 παρ. 1 του Ν. 3852/2010 για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών»

Τελευταία ανανέωση ( 07.09.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σπείρα ανηλίκων προκαλούσε ζημιές στα σχολεία της Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.08.17

policeΕννέα ανήλικοι ηλικίας 13 και 14 ετών συνελήφθησαν, από την αστυνομία με την κατηγορία ότι διέπρατταν κλοπές σε σχολεία και στη συνέχεια έβαζαν φωτιά.
Τους συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας επ' αυτοφόρω σε σχολείο στην Ηλιούπολη, αστυνομικοί του τμήματος Ηλιουπόλεως.
Οι δύο από τους συλληφθέντες αναμένεται να πάνε σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπρησμού.

 

 

 
Πρώην συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο της Ελευσίνας μέσα στο γραφείο του PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.08.17

tsoukalas_3-310x205Θύμα επίθεσης με μαχαίρι ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς. Περίπου στις 12 το μεσημέρι ένας άνδρας μπήκε μέσα στο δημαρχείο, πήγε στο γραφείο του και τον μαχαίρωσε δύο φορές στο μηρό.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο δήμαρχος γνωρίζει τον δράστη ο οποίος είναι πρώην εργαζόμενος, συμβασιούχος του δήμου.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Θριάσιο νοσοκομείο ενώ ο δράστης συνελήφθη σε μικρή απόσταση από το δημαρχείο. 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 115 - 133 από 3514
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB