spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Απόφαση Λήφθηκε. Η Κατάσταση Παραμένει Ίδια. PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.12.19

 Στις 12 Δεκεμβρίου 2019 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης  με την απόφασή του 302/2019  ΑΔΑ: ΨΞΔΝΩΡΥ-0ΨΨ , κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής , ενέκρινε το καθορισμό  ωραρίου φορτοεκφορτώσεων εμπορευμάτων σε κοινόχρηστο χώρο για την τροφοδοσία των δεκαπέντε (15) προαναφερθέντων Super Markets της πόλης, από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης με κάθε τύπο φορτηγού οχήματος.Για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, ο ανεφοδιασμός τους θα διενεργείται με οχήματα μικτού βάρους μέχρι δύο (2) τόνους.

Αφορμή για την ανάδειξη των προβλημάτων που προκαλέι η κίνηση βαρεών φορτηγών εντός της πόλης και  οι φορτοεκφόρτωσεις των σούπερμάρκετ, υπήρξε το τραγικό συμβάν στις 8/10/2019 που προκάλεσε το θάνατο ενός οδηγού φορτηγού που εκφόρτωνε εμπορεύματα.

Στην πόλη μας λειτουργούν δέκα πέντε (15) Super Markets που είναι τα παρακάτω: 1. «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», Μαρίνου Αντύπα 36 & Αστυδάμαντος  2. «BAZAAR», Λεωφόρος Δημοκρατίας 60 3. «My Market», Λεωφόρος Αλέξανδρου Παναγούλη 3  4. «MARKET IN», Αρχιμήδους 66  5. «My Market», Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου111  6. «ΑΒ Βασιλόπουλος», Λεωφόρος Παπανδρέου 33  & Ιωαννίνων 4   7. «ΑΒ Βασιλόπουλος»,  Πλ. Εθ. Αντιστάσεως 7 8. «Γαλαξίας» Ηρ. Πολυτεχνείου 26 9. «ΚΡΗΤΙΚΟΣ SUPER MARKET» Λεωφ. Κυπρίων Ηρώων 27 10. «MARKET IN» Πατρών 2 11. «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» Λεωφ. Κυπρίων Ηρώων 77 &, Πραξιτέλους 12. «ΚΡΗΤΙΚΟΣ SUPER MARKET» Εθνάρχου Μακαρίου 41 13. «My market» Γρ. Ξενόπουλου 44 - 46 14. «MARKET IN» Γρίβα 18 15. «MARKET IN» Αρχιμήδους 15.

Μετά την λήψη της απόφασης αναμένεται να εφαρμοστεί και να διασφαλιστεί η τήρησή του  με  αποτελεσματικό τρόπο. Πάντως υπάρχει έκδηλη αμφιβολία για την εφαρμογή του καθορισμένου ωραρίου, αφού η πλευρά των σούπερ μάρκετ δεν συμφωνεί με το καθορισμένο ωράριο. Στην Δημοτική αρχή εναπόκειται η επίδειξη πυγμής και απόλυτης εφαρμογής του μέτρου.

Μέχρι σήμερα πάντως η εικόνα παραμένει η ίδια. Η παραπάνω φωτογραφία είναι παλιά , απο κάποιο πρωϊνο στην Αγ. Μαρίνα. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν  είναι σημερινές και δείχνουν τι πραγματικά επικρατεί.

 

Τελευταία ανανέωση ( 28.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κίνηση Αγάπης απο το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.12.19

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, συγκίνησε με την πρωτοβουλία που ανέλαβε , μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο "Χαμόγελο του Παιδιού" στον Καρέα.

Με την κατάλληλη οργάνωση , προετοιμασία και πάνω απ'ολα θέληση για προσφορά αγάπης , ετοιμάστηκε ο Άγιος Βασίλης και τα μικρά ξωτικά, φόρεσαν τα καλύτερα χαμόγελα τους, και μαζί με γονείς του σχολείου επισκέφθηκαν τα παιδιά στο Χαμόγελο του παιδιού. Η χαρά των παιδιών ήταν απερίπγραπτη, αφού είχαν γράψει  απο πρίν τις επιθυμίες τους σε κάρτες και περιμέναν η επιθυμία τους να πραγματοποιηθεί. Ο Σύλλογος σε επικοινωνία με το "Χαμόγελο του Παιδιού" κατάφερε να πργματοποιήσει τις επιθυμίες και των 26 παιδιών που φιλοξενούνται εκεί. Η χαρά αλλά και η συγκίνηση όλων ήταν απερίγραπτη.

Σημαντική όμως ήταν και η ημερομηνία , αφού στις 22 Δεκεμβρίου πριν από 24 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος, που συγκίνησε το πανελλήνιο. Ήταν το παιδί από το οποίο ξεκίνησαν όλα. Ο εμπνευστής του" Χαμόγελου του Παιδιού" το οποίο πλέον έχει καταξιωθεί στις καρδιές όλων και έχει βοηθήσει κι βοηθά χιλιάδες παιδιά.Είναι ένας σύλλογος που αν και χρειάζεται και δεν επαιτεί την βοήθεια όλων μας.

(πηγή : ilouoligiaolous.gr)

Τελευταία ανανέωση ( 23.12.19 )
 
Κάποια Στιγμή οι Δημότες Πρέπει να Μαθαίνουν Τι και Γιατί Πληρώνεται με Πρόστιμο PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.12.19

Στις 28/11/2019 , κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου  με θέμα την έγκριση του προσχεδίου του προϋπολογισμού 2020 , έγινε ερώτηση από τον επικεφαλή της παράταξης «Η Πόλη που Θέλω», σχετικά με την αύξηση που παρατηρείται στα ποσά που αναφέρονται στους κωδικούς της κατηγορίας εξόδων 00.6821 τα οποία αναφέρονται  σε «Φορολογικά πρόστιμα και προσαυξήσεις Χρήσης». Ειδικότερα , προστέθηκε νέος κωδικός 00.6821.0003 με ποσό πρόβλεψης  32100 ευρώ το οποίο αναφέρεται σε «Ρύθμιση Ν.4611/2019 για Οφειλές Π.Ο.Ε ( προηγούμενων οικονομικών ετών) Τελών Κυκλοφορίας», όπως φαίνεται και στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό.  ΑΔΑ: ΨΘ7ΖΩΡΥ-5ΞΜ

Σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης ο Δήμαρχος στην απάντησή του αναφέρει : « Τα τέλη κυκλοφορίας είναι μία οφειλή που υπήρχε από το 1994. Το είχαμε συζητήσει πολλές φορές, τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων μέχρι το 2010, η οποία ρυθμίστηκε από την πλευρά του Δήμου. Ήταν βεβαιωμένα στην Εφορία και ρυθμίστηκε, ύψους 127.000,00€. Ρυθμίστηκε το 2019 με τις 120 δόσεις. Από την προηγούμενη Διοίκηση έχει γίνει, ούτως ή άλλως. Μπορούμε να βρούμε το πόρισμα, κ. Αραμπατζή, αν θέλετε.»

Όμως, δεν έχει καταγραφεί στα πρακτικά η στιχομυθία  τoυ Δημάρχου με τον διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών, που φαίνεται στο στιγμιότυπο της συνεδρίασης,  προκειμένου να επιβεβαιώθει αν έχει πραγματοποιηθεί κάποια ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση)   και η οποία όπως προκύπτει  από τα λεγόμενα, έχει γίνει και υπάρχει το πόρισμα της. 

Για την καλύτερη παρουσίαση του θέματος, ας δούμε κάποιες λεπτομέρειες που θα βοηθούσαν στο να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα του θέματος.

Τελευταία ανανέωση ( 08.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταστήματα της Ηλιούπολης Κερνούν και Προσφέρουν PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.12.19

 ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης και οι επιχειρήσεις μέλη του ετοιμάζουν για εσάς γιορτή την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου με διάφορες προσφορές και εκπλήξεις στους δρόμους της πόλης. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί , να σας κεράσουμε μπύρα, γλυκά, να φτιάξουμε φιγούρες του Καραγκιόζη, να παίξουμε και να ευχηθούμε για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων. Η γιορτή συνεχίζεται κάθε ημέρα στην αγορά της πόλης σε όλες τις γειτονιές της και την άλλη Κυριακή (29/12)  έρχονται ακόμα περισσότερα κεράσματα...

Με ένα πλήθος προσφορών , μικρών και μεγάλων, καθώς και δωρεάν κερασμάτων, οι επιχειρηματίες της πόλης συμμετέχουν στην διαμόρφωση του εορταστικού κλίματος των ημερών με δυναμικό τρόπο. Όλοι οι δημότες πρέπει να στηρίξουμε την τοπική αγορά της Ηλιούπολης και τις δράσεις του νεοσύστατου Εμπορικού Συλλόγου της Ηλιούπολης. Σε μια πόλη που θέλουμε να την βλέπουμε να αναπτύσσεται και να αλλάζει προς το καλύτερο, η στήριξη της τοπικής αγοράς θεωρείται αυτονόητη.

Ας δούμε αναλυτικά τις εκπλήξεις που έχουν σχεδιαστεί σε διάφορα μέρη και μαγαζιά της πόλης.......

Τελευταία ανανέωση ( 23.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οφείλεται κ. Δήμαρχε μια συγγνώμη στον κ. Αραμπατζή. Του Άγγελου Κάνδηλα PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.12.19
dscn6731Οφείλεται κ. Δήμαρχε μια συγγνώμη στον κ. Αραμπατζή.

Γιατί αν και δώσατε το παρών στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης φαίνεται ότι δεν είδατε... Ελπίζουμε όχι από έπαρση και αλαζονεία...
Οφείλεται κ. Δήμαρχε μια συγγνώμη στον κ. Αραμπατζή.

Γιατί αν και ο κ. Αραμπατζής δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στην Κεντρική Πλατεία της πόλης συνοδευόμενος από κλακαδόρους και χειροκροτητές φρόντισε να έχει ανοικτά τα αυτιά του και να ακούει τους πολίτες χωρίς τυμπανοκρουσίες, φωτογραφίες και δελτία τύπου. 

Οφείλεται κ. Δήμαρχε μια συγγνώμη στον κ. Αραμπατζή.

Για όλα αυτά που είπατε σχετικά με το θέμα στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εμείς θα περιμένουμε για να κρίνουμε κ. Δήμαρχε.

Από τζάμπα μάγκες έχουμε χορτάσει...
Του Άγγελου Κάνδηλα
https://energoipolitesilioupolites.blogspot.com/2019/12/blog-post_28.html

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα. PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.12.19

dscn66991Μετά από συνεχείς ερωτήσεις - ενημερώσεις μας, τόσο στην οικονομική επιτροπή, όσο και στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και στον ηλεκτρονικό τύπο, τις τελευταίες μέρες προσπαθήσαμε να δώσουμε στη δημοτική αρχή την εικόνα που εμείς εισπράττουμε από τους πολίτες, ζητώντας από τη διοίκηση να παρέμβει και να ελέγξει τις όποιες παραφωνίες υπάρχουν, σχετικά με την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας σε ιδιώτη και την τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών.

Επισημάναμε ότι δεν τηρείται η σύμβαση παραχώρησης που αναγράφει ότι η τιμή εισιτηρίου δεν θα ξεπερνάει τα 2,5 ευρώ, οπότε όσοι γονείς θα θελήσουν να επισκεφθούν μαζί με τα παιδιά τους, τις γιορτινές μέρες την κεντρική πλατεία για να διασκεδάσουν, θα χρειαστεί να δαπανήσουν αρκετά χρήματα.

Ο Δήμαρχος, στο δημοτικό συμβούλιο, με κατηγορηματικό ύφος, είπε ότι πρόκειται περί ψευδών γεγονότων και ανυπόστατων καταγγελιών. Μάλιστα ανέφερε ότι οι τιμές είναι φθηνότερες από άλλα παρόμοια Λούνα Παρκ.

Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που απαντά στην καταγγελία μας ότι στο σπιτάκι του «Άγιου Βασίλη» υπάρχει και φωτογράφος, που χρεώνει με 5 ευρώ την φωτογραφία με τον «Άγιο Βασίλη». https://youtu.be/GiTnis6n7OY?t=8994

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Tο Πρώτο Σπιτάκι Ανακύκλωσης Μόλις Ξεκίνησε να «Εργάζεται» PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.12.19

 Το πρώτο σπιτάκι της ανακύκλωσης είναι γεγονός. Το πρώτο από τα 45 σπιτάκια «νέας γενιάς» που θα ...φυτρώσουν σε κεντρικά σημεία πέντε δήμων της χώρας μόλις ξεκίνησε να «δουλεύει» στο Δήμο Καλλιθέας.

« Όλο αυτό που βλέπετε εδώ έχει νοημοσύνη», λέει κατά τη διάρκεια των εγκαινίων για το πρώτο σπιτάκι ανταποδοτικής ανακύκλωσης η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία παρουσιάζει την εκδήλωση των εγκαινίων, μπροστά από το μεγάλο μηχάνημα στην κεντρική λεωφόρο Θησέως (στον  αριθμό 70). Όπως προσθέτει η ίδια: «το σπιτάκι διαχωρίζει τα υλικά επί τόπου».

Στα εγκαίνια του προπονημένου αυτού δήμου στην ανακύκλωση είναι παρόντες μικροί μαθητές και μαθήτριες της Δ' δημοτικού από δύο δημοτικά σχολεία της Καλλιθέας, το 2ο και το 5ο.

Το σπιτάκι ανακυκλώνει πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και χαρτί. Όσοι το χρησιμοποιούν κερδίζουν κουπόνι €1 για κάθε 33 συσκευασίες.

Όπως λέει ο δήμαρχος Καλλιθεάς Δήμητρης Κάρναβος *: «είναι τιμή για την πόλη να υποδέχεται το πρώτο μεγάλο σπιτάκι ανακύκλωσης σε όλη τη χώρα. H Καλλιθέα είναι από τους ελάχιστους δήμους που κάθε χρόνο εμφανίζουν αύξηση στα ποσοστά ανακύκλωσης. Άλλωστε, μερικά μέτρα μόλις παρακάτω υπάρχει κι ένα σπιτάκι ανακύκλωσης παλιού τύπου. Η Καλλιθέα ήταν και τότε από τους πρώτους δήμους που τα υποδέχτηκαν».

Στην πόλη μας, αν και εχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα σε διάφορες δράσεις, έργα και προγράμματα με χαρακτηριστικότερο αυτό της κομποστοποίησης σε συνεργασία με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ,  όμως τα αποτελέσματα  τους δεν ήταν τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα ως Δήμος να βρισκόμαστε πίσω στο θέμα της διαχείρισης και της μείωσης του όγκου των απορριμάτων. Από 1/1/2020 το τέλος απόρριψης  στους ΧΥΤΑ ανα τόνο απορριμάτων αυξάνει κατα 50%. Όσοι δήμοι δεν έχουν βελτιώσει το ποσοστό των ανακυκλούμενων απορριμάτων τους, με αποτέλεσμα  και την μη μείωση του απορριπτόμενου όγκου τους , θα κληθούν να καταβάλουν το αυξημένο κόστος, το οποίο έμμεσα θα πληρώσουν οι δημότες. Ο Δήμος Ηλιούπολης  με ποσοστό ανακύκλωσης 5 % ,  ίσως πρέπει  να επιδιώξει να ενταχθεί στο παραπάνω πρόγραμμα με άμεσες ενέργειες, ώστε να είναι στην ομάδα των επόμενων πόλεων που θα υιοθετήσουν το πρόγραμμα.

 

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο Ίδιο Τραπέζι με Πρωτοβουλία Πατούλη, Κονδύλης, Παπανικολάου και Κωνσταντάτος PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.12.19

 Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη πραγματοποιήθηκε στις 18/12/2019 συνάντηση  με τους Δημάρχους Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, Ελληνικού-Αργυρούπολης Ι. Κωνσταντάτο και Αλίμου Α. Κονδύλη.

Αντικείμενο της συζήτησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, ήταν η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό και πώς αυτή θα ωφελήσει τους κατοίκους των όμορων Δήμων, αλλά και τη μελλοντική αναπτυξιακή προοπτική της Αττικής.Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε η ανάγκη κατάρτισης ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου διεκδικήσεων τόσο προς την πλευρά του επενδυτή, όσο και προς το Κεντρικό Κράτος, που θα διασφαλίζει το όφελος των τοπικών κοινωνιών. Επίσης διατυπώθηκε η κοινή πεποίθηση αλλά και αποφασιστικότητα να προχωρήσουν τα επόμενα βήματα του σχεδίου με ενότητα και συναντίληψη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής χαρακτήρισε την επένδυση ως ένα εθνικό κι εμβληματικό έργο πνοής, που θα αναβαθμίσει όχι μόνον το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, αλλά όλο το Λεκανοπέδιο, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή επανεκκίνησή της αλλά και την αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας. Ξεκαθάρισε ότι αποτελεί υπόθεση και υποχρέωση όλων να διεκδικήσουν ενωμένοι, Περιφέρεια και Δήμοι, τη μεγιστοποίηση του οφέλους από την υλοποίηση της επένδυσης, που αποτελεί ευκαιρία όχι μόνον για οικονομική ανάπτυξη αλλά και για κατακόρυφη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Η συζήτηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τους Δημάρχους για το ίδιο θέμα θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου.

Με την πρωτοβουλία αυτή ο Περιφερειάρχης Ατιικής θέλησε να γεφυρώσει τις όποιες διαφωνίες , την διαφορά απόψεων των τριών δημάρχων και να εξομαλύνει τις τεταμένες μεταξύ τους σχέσεις,  σχετικά με την επένδυση του Ελληνικού και την μέγιστη ωφέλεια που μπορεί να υπάρξει απο αυτή  για τους όμορους δήμους.

Στα πλάισια μιάς ευρύτερης συζήτησης ο Δήμος Ηλιούπολης οφείλει και πρέπει να είναι παρών , θέτωντας  υπ'όψη των αρμοδίων τις όποιες  αρνητικές επιπτώσεις  θα έχει η επένδυση για την πόλη και διεκδικώντας αντισταθμίσματα που θα τις αμβλύνουν.  

Τελευταία ανανέωση ( 22.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δώρο Χριστουγέννων- Καταβολή έως 21/12/2019 του Κων/νου Ραβάνη - Συμβ/λου Επιχ/σεων PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.12.19

dwro_xristougennvnΌπως κάθε χρόνο, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα αναμένουν αυτές τις ημέρες να λάβουν το Δώρο Χριστουγέννων, το οποίο αποτελεί και τον λεγόμενο 14ο μισθό.

Το Δ.Χ. καταβάλλεται μέχρι την 21η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Φέτος λόγω του ότι η ημερομηνία καταβολής πέφτει εντός Σαββατοκύριακου, πολλές επιχειρήσεις 5νθήμερης εργασίας έχουν ήδη προχωρήσει στην καταβολή του νωρίτερα. Για τον υπολογισμό του Δ.Χ.  λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος εργασίας, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό και ο χρόνος απασχόλησης.
Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το Δ.Χ. αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους, καθότι στην υπόλοιπη περίοδο του έτους υπολογίζεται αντίστοιχα το Δώρο Πάσχα. Εάν ένας εργαζόμενος έχει απασχοληθεί όλη την χρονική περίοδο από 1η Μαΐου μέχρι 31η Δεκεμβρίου δικαιούνται πλήρες Δ.Χ.
Το πλήρες Δ.Χ. ισούται με έναν μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο, προσαυξημένα κατά 4.1666% για τους μισθωτούς ή 4.3333% για τους ημερομίσθιους, λόγω επιδόματος αδείας.
Σε όσους από τους εργαζόμενους η σχέση τους με τον εργοδότη δεν κράτησε όλο το χρονικό διάστημα αλλά μικρότερο εντός της περιόδου υπολογισμού του δώρου, δικαιούνται να λάβουν αναλογία σύμφωνα με την χρονική διάρκεια της εργασιακής τους σχέσης.

Τελευταία ανανέωση ( 20.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δυστυχώς Όλα τα Ψέμματα Έχουν μια Τέτοια Κατάληξη Όταν Αποκαλύπτονται(upd) PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.12.19

Το παραπάνω στιγμιότυπο αποτελεί ένα τμήμα της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ του Δήμου Ηλιούπολης στις 12/12/2019 , στο οποίο ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης απαντά με οξύ και έντονο ύφος στον επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζή, σε καταγγελίες σχετικά με τις τιμές των παιγνιδιών που τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης και για την φωτογράφηση των παιδιών με το Αγ.Βασίλη έναντι αντίτιμου 5 ευρώ. 

Ο Δήμαρχος ,με κατηγορηματικό ύφος, είπε ότι πρόκειται περι ψευδών γεγονότων και ανυπόστατων καταγγελιών. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι τιμές είναι φθηνότερες απο άλλα παρόμοια λούνα πάρκ  και  απευθυνόμενος στον Κο Αραμπατζή του είπε πως μάλλον δεν έχει επισκεφθεί τον χώρο και παραπληροφορεί με τα λεγόμενά του.  Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν επέτρεψε στον Κο Αραμπατζή να διευκρινήσει κάποια στοιχεία  και να υπερασπίσει τον εαυτό του και έκλεισε την συζήτηση επι του θέματος.

Είναι όμως τα πράγματα όπως ισχυρίζεται ο Δήμαρχος ;

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 153 - 171 από 3818
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB