spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.01.17

ndk_logoΗ Δημοτική παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση και ο επικεφαλής της Γιάννης Αναγνώστου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην κοπή της Βασιλόπιτας της παράταξης στο Δημοτικό Αναψυκτήριο (κάτω αίθουσα) (Μνησικλέους και Ύδρας) την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά
Ο επικεφαλής της παράταξης
Γιάννης Αναγνώστου

πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης

 

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.01.17

logo_dimosΠΡΟΣ Κατοίκους περιοχής Αγ. Μαρίνας

Αγαπητοί κάτοικοι,
Σας προσκαλούμε στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ηλιούπολης που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ηλιούπολης (Σοφ. Βενιζέλου αριθ.114) να παρουσιάσετε της προτάσεις σας για:
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Αλ.Παπάγου, Κιθαιρώνος, Γορτυνίας, Χελμού, Καρέα, Αλαμάνας, Θηβών, Αριώνος και Θερμοπυλών της περιοχής Αγίας Μαρίνας
Το παραπάνω θέμα που θα συζητηθεί μπορείτε να το παραλάβετε και σε έντυπη μορφή για διευκόλυνσή σας από το Δημαρχείο Ηλιούπολης, 2 ος όροφος γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου, τηλ.: 2109970132-131- 194.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το θεατρικό εργαστήρι παρουσιάζει την παράσταση "Μαλλί με μαλλί" PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.01.17

malli-me-malliΤο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Ηλιούπολης σας προσκαλεί στην παράσταση «Μαλλί με μαλλί», την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στις 8 μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτη). Η παράσταση βασίζεται σε κείμενα από τα έργα του Αρκά «Μαλλί με μαλλί» και «Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου», όπου παρεμβάλλονται αυτοσχεδιασμοί και στοιχεία παντομίμας. Τα μέλη του Εργαστηρίου θα παρουσιάσουν «επί σκηνής» ένα δείγμα των τεχνικών υποκριτικής, κινησιολογίας και δραματοποίησης, που διδάσκονται στο Θεατρικό Εργαστήρι.Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες για επικοινωνία, παιχνίδι κι αυτοέκφραση, δουλεύοντας με τη φαντασία, το σώμα και τη φωνή. Διδασκαλία-Σκηνοθεσία: Μαρία Μπιτσακάκη, θεατρολόγος

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκινά σήμερα Τρίτη 24/1/17 η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο μητρώο του ΟΑΕΔ για 24251 θέσεις για 8 μήνες στους Δήμους της Χώρας (237 θέσεις για το Δήμο Ηλιούπολης ) PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.01.17

logo_oeadΣτη δημιουργία 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε όλους τους Δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 1/2017). Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινάει σήμερα Τρίτη 24/01/2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται – αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο – στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).


Τελευταία ανανέωση ( 31.01.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας από τη δημοτική κίνηση "Ηλίου-πολις, Ανθρώπινη Πόλη" PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.01.17
pita_iliou_polis_2017Η  δημοτική κίνηση "Ηλίου-πολις, Ανθρώπινη Πόλη", μας προσκαλεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις 7:00 το απόγευμα στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.
Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία της δημοτικής κίνησης που βρίσκονται στην Κάτω Ηλιούπολη επί των οδών Ηρακλείτου 1 & Ηρώς Κωνσταντοπούλου.
 
Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Σύλλογο Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρων Δήμων Η Φανερωμένη PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.01.17
syllogos_leykadiwn_h_faneromenhΤο Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων "Η Φανερωμένη" μας προσκαλεί στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00μ.μ. στο Λευκαδίτικο Σπίτι όπου στεγάζονται και τα γραφεία του Συλλόγου επί των οδών Εθνάρχου Μακαρίου - Αθηνοδώρου και Ίωνος στην Κάτω Ηλιούπολη. 

Σας περιμένουμε όλους, να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, σε ένα ζεστό οικογενειακό, λευκαδίτικο συναπάντημα.
 
Ο 26χρονος Θανάσης Αθανασίου ορίστηκε τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.01.17
athanasiou_athanasiosΩς εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Με μια λιτή ανακοίνωση του στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης ο επικεφαλής της παράταξης ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Ευσταθίου Αναστάσιος πρότεινε τον κ. Αθανασίου Αθανάσιο ως εκπρόσωπο της παράταξης με την ιδιότητα του  τακτικού μέλους στο Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ (αμισθί θέση) για το έτος 2017. Ο Θανάσης Αθανασίου γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα, είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών υπολογιστών και Πληροφορικής  της  Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με διπλωματική στη βελτίωση του κόστους παραγωγής με χρήση GISMA. 
Τελευταία ανανέωση ( 22.01.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χειμερινή συναυλία Δημοτικού Ωδείου PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.01.17
synaulia-mosxos_2017Tο Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας σας προσκαλεί στη Χειμερινή Συναυλία του, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτη).
Τραγούδια κλασικά αλλά και μοντέρνα του διεθνούς ρεπερτορίου, μουσικά κομμάτια σε διάφορα στυλ, από διάφορες περιόδους και περιοχές, θα ερμηνευθούν απ' όλα τα διδασκόμενα όργανα: κλασικές και ηλεκτρικές κιθάρες, πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, μπουζούκι και ντραμς καθώς και από διάφορα μουσικά σύνολα, μικρότερα και μεγαλύτερα, όπως: φωνητικό σύνολο, λαϊκό σχήμα, μοντέρνο γκρουπ και κιθαριστική ορχήστρα.

Το «Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος» καταγράφει φέτος, στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, σημαντική αύξηση των σπουδαστών του, οι οποίοι, παρουσιάζουν, ήδη, αξιοσημείωτη πρόοδο. Το αποτέλεσμα της δικής τους προσπάθειας αλλά και της δουλειάς των έμπειρων καθηγητών τους θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη συναυλία των πιο προχωρημένων σπουδαστών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ENAK - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
18.01.17

logo-enotaytokiΤην Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18.30 μ.μ. στο Δημοτικό Αναψυκτήριο «Δ. Κιντής», κόβουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, ανταλλάσουμε  ευχές, ανανεώνουμε την ελπίδα στη πόλη.  Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το σύλλογο Ποντίων η «ΤΡΥΓΩΝΑ»  Κοντά μας το ΚΙΝΗΤΡΟΝ (Πολιτισμού & αλληλεγγύης), η Φωτεινή Σαββατιανού, «Συν Γυναιξί+Τέχνη» σε μια μουσική προσφορά για τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Σ Υ Ν Ε Χ ΙΖ Ο Υ ΜΕ  Μ Α Ζ Ι 
για ΜΙΑ ΠΟΛΗ  ΦΙΛΙΚΗ και ΦΙΛΟΞΕΝΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ

και  ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ και  ΔΙΑΚΡΙΤΗ

Σας περιμένουμε

Δημήτρης Πανταζόπουλος

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Νέα Δημοτική Κίνηση PDF Εκτύπωση E-mail
  
18.01.17

ndk_logoΜε θλίψη παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες ορισμένους από αυτούς που αποσκίρτησαν και πρωτοστάτησαν στην διάσπαση της παράταξής μας, κατέχοντας μάλιστα και κομματικά τοπικά αξιώματα, τώρα, με υποκρισία, να ομνύονται στην ενότητα του χώρου τον οποίο εκφράζουμε και υπηρετούμε. Η Νέα Δημοτική Κίνηση και ο επικεφαλής της Γιάννης Αναγνώστου, παρά τον πόλεμο που υπέστησαν, έχουν αναλάβει επανειλημμένα πρωτοβουλίες για κοινές δράσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου. Δυστυχώς όμως αυτοί που σήμερα συμμετέχουν στο επικοινωνιακό και μόνο παιχνίδι της κοινής εκδήλωσης των τριών παρατάξεων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τότε στάθηκαν απέναντι.

Τελευταία ανανέωση ( 31.01.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 153 - 171 από 3439
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB