spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Ομιλία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.11.16
diavitis1_2016

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη με κεντρικό εισηγητή τον Δρ. Χρήστο Ζούπα, ειδικό παθολόγο - διαβητολόγο.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Χ.Ε.Ν. (Μαρ. Αντύπα 81, Ηλιούπολη) και ώρα 19:00.

Τέλος θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Θεραπευτική φροντίδα για άτομα με Αλτσχάιμερ και Άνοια PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.11.16

alzheimersΓια πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τη Εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών, συνεχίζει με επιτυχία τη λειτουργία του Ιατρείου Μνήμης και του Κέντρου Ημέρας ατόμων με άνοια.
Τα Κέντρα Ημέρας λειτουργούν ως μονάδες ημερήσιας θεραπευτικής φροντίδας ασθενών με νόσο Alzheimer και άλλες συναφείς διαταραχές.
Σκοπός των Κέντρων Ημέρας είναι κυρίως η οργάνωση και εφαρμογή ομαδικών και ατομικών θεραπευτικών προγραμμάτων για τα άτομα με διαγνωσμένη νόσο Alzheimer ή άλλες μορφές άνοιας, που βρίσκονται στα αρχικά έως και μεσαία ή πιο προχωρημένα στάδια της νόσου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
18 προσλήψεις στο Δήμο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.11.16
logo_paodhΑνακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με αντίτιμο, συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος, με δεκαοκτώ (18) άτομα, για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ», που εδρεύει στην Ηλιούπολη,
 με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: α) «Καλλιτεχνική Διεύθυνση του "Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος"», β) «Λειτουργία Τμημάτων Εκμάθησης Ζωγραφικής» και γ) «Λειτουργία Τμημάτων Εκμάθησης Μουσικής-Μουσικών Οργάνων».
Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με αντίτιμο, συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος, με δεκαοκτώ (18) άτομα, για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ», που εδρεύει στην Ηλιούπολη,

www.dikaiologitika.grΑνακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με αντίτιμο, συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος, με δεκαοκτώ (18) άτομα, για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - ΓΡΗΓΟΡΗΣΑνακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με αντίτιμο, συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος, με δεκαοκτώ (18) άτομα, για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ», που εδρεύει στην Ηλιούπολη,

www.dikaiologitika.gr
Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με αντίτιμο, συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος, με δεκαοκτώ (18) άτομα, για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ», που εδρεύει στην Ηλιούπολη,

www.dikaiologitika.gr
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χωρίς «Συμπαραστάτη του Δημότη» ο Δήμος Αλίμου PDF Εκτύπωση E-mail
  
18.11.16

alimos_ds_sΔεν υπήρξε η απαιτούμενη πλειοψηφία για την επιλογή «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Η ψηφοφορία διεξήχθη δύο φορές, αλλά και τις δύο φορές οι ψήφοι ήταν 21 υπέρ, 9 λευκά και 1 άκυρο. Ο υποψήφιος ήταν μόνο ένας, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να εκλεγεί αφού δεν εισέπραξε τους 22 ψήφους υπέρ, που προϋποθέτει την εκλογή του.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε την απογοήτευσή του, που ο Δήμος Αλίμου δεν θα είναι ο 34ος Δήμος που θα έχει  "Συμπαραστάτη του Δημότη».

 
Εκδήλωση Ιωνικής πολιτιστικής Στέγης Ηλιούπολης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.11.16

ivniki_ekdilosiΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ιωνική πολιτιστική Στέγη Ηλιούπολης  πραγματοποιεί εκδήλωση την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:30μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 114), για την 25η επέτειο από την εκλογή της Α.Θ. Παν. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου εις τον Οικουμενικό Θρόνο.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
Ομιλία του Ν. Ουζούνογλου καθ. Ε.Μ.Π. και Προέδρου της Οικουμ. Ομοσπονδίας Κων/πολιτών με θέμα: Η Παντοτινή Μέριμνα και Στοργή του Οικουμενικού Πατριαρχείου για το Γένος.
Ομιλία του Προέδρου της Ενώσεως Σμυρναίων Γ. Αρχοντάκη, φιλολόγου - ιστορικού, με θέμα: Ο ρόλος της Εκκλησίας της Σμύρνης πριν και μετά την καταστροφή.
Ομιλία του Θεοφιλ. Επισκόπου Ερυθρών Μ. Ασίας με θέμα: Η Ορθόδοξη Εκκλησία ανασταίνεται μετά από 94 χρόνια στην Γη της Ιωνίας. 
 
Διαδικτυακό Δημοτικό Ραδιόφωνο Δήμου Ηλιούπολης! PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.11.16

Διαδικτυακό Δημοτικό Ραδιόφωνο του Δήμου Ηλιούπολης!

Sunshine Webradio

sunshine_web_radio
Web RADIO
Δήμου Ηλιούπολης

 

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα Λειτουργίας του Δημοτικού Ραδιοφώνου

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Aνοίγει τις πόρτες του την Κυριακή ο Χειμερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.11.16

azur-et-asmarΟ Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης ανοίγει τις πόρτες του αυτήν την Κυριακή με τον Αζούρ και Ασμάρ (Αzur et Asmar) και θα κρατήσει συντρόφια μικρούς και μεγάλους φίλους από την Κυριακή 20 Νοέμβριου 2016 μέχρι και την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017. Οι ταινίες θα προβάλλονται στο θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Ο Αζούρ και ο Ασμάρ σε 2 προβολές την Κυριακή 20/11/2016 στις 11:30 με 13:30 για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου (μεταγλωττισμένο) Η είσοδος είναι δωρεάν. Σε κάθε παράσταση μαζεύονται τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο. Καλές  προβολές.

 

Τελευταία ανανέωση ( 19.11.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα εορτασμού παρεκκλησίου Αγίου Νεκταρίου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.11.16

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016
18:00 Πανηγυρικός εσπερινός, Λιτή Αρτοκλασία χοροστατούντος του Επισκόπου Αβύδου Κυρίλλου.
21:00 Αγρυπνία - Όρθος μετ' εγκωμίων του Αγίου και νυχτερινή Θεία Λειτουργία.
agios_nektrarios_ilioupoli
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016
07:00 Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτου Κορωνείας Παντελεήμονος.
17:00 Εσπερινός και Λιτανεία Ιεράς Εικόνος, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Διαυλείας Αλεξίου.
19:00 Ιερά Παράκλησις Αγίου.
21:00 Απόδειπνο και Χαιρετισμοί Αγίου.
Και λίγα λόγια για τον βίο του Αγίου Νεκταρίου όπως αποτυπώνονται στην ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως (http://www.agmarina.gr).

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ειδική Πρόταση για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση απο τον Συμπαραστάτη του Δημότη Γαβριήλ Αραμπατζή PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.11.16

symparastatis_3_eidiki

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση, υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η Τρίτη Ειδική Πρόταση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης αφορά την Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και συγκεκριμένα τον τρόπο οργάνωσης της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την διευκόλυνση της επικοινωνίας και των συναλλαγών μεταξύ πολιτών και υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης για τη διευκόλυνση των πολιτών προτείνει την δημιουργία ενός υπηρεσιακού εικονικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (alias e-mail), για κάθε διεύθυνση και τμήμα, σύμφωνα με το οργανόγραμμα του Δήμου, και η σύνδεσή τους με τα πραγματικά ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των αρμόδιων υπαλλήλων, ανάλογα με τις ανάγκες που εξυπηρετούν. Τα υπηρεσιακά ηλεκτρονικά ταχυδρομεία (alias e-mail) θα πρέπει, στη συνέχεια, να αναρτηθούν στους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους, σε εύκολα προσβάσιμο και εμφανές σημείο, μαζί με τα τηλέφωνα και τις ταχυδρομικές διευθύνσεις των υπηρεσιών. Επιπλέον προτείνεται να εξετασθεί η δυνατότητα θέσπισης αντίστοιχης απόφασης από την επιτροπή ποιότητας ζωής ή το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου.

Το πλήρες κείμενο της Ειδικής Πρότασης 2/2016 είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ilioupoli.gr/symparastatis

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.11.16

eniaio-diktyo-syntaxioychonΑγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης και επειδή έχει μέλη Πανελλαδικά Συνταξιούχους όλων των κλάδων Κοινωνικής Ασφάλισης, έχει το δικαίωμα και έχει καταθέσει Αίτηση Aκύρωσης ενώπιον του ΣτΕ με αρ. κατάθεσης 2535/18/07/2016 κατά των εφαρμοστικών - ερμηνευτικών διατάξεων και των Υπουργικών αποφάσεων του ν.4387/16, που έχουν να κάνουν με τον επανυπολογισμό - αναπροσαρμογή κύριων και επικουρικών συντάξεων καθώς και την περικοπή άνω των 1.300,00 ευρώ μικτών κύριας και επικουρικής. Το ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ. παράλληλα αναλαμβάνει πρωτοβουλία να ενημερώσει υπεύθυνα τους συνταξιούχους για τα ποσά του επανυπολογισμού κύριας σύνταξης που προκύπτουν (βάση του ν.4387/16) και για την επιστολή Κατρούγκαλου. Επίσης ενημερώνει για την περικοπή της επικουρικής, του ΕΚΑΣ, του Μ.Τ.Π.Υ., του ΕΦΑΠΑΞ . Τον ν.4093/12 ο οποίος κατήργησε ολοσχερώς από 1/1/2013 τα επιδόματα δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα όπως και το επίδομα της ετήσιας κανονικής αδείας και την διαφορά του νόμου σε όλους τους συνταξιούχους, την κράτηση για την υγειονομική περίθαλψη <<ΕΟΠΥΥ>> στις επικουρικές συντάξεις καθώς και σε συνταξιούχους που λαμβάνουν περισσότερες της μιας κύριας σύνταξης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 153 - 171 από 3395
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB