spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Την Άμεση Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης Ζητάει ο Βασίλης Σπανάκης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.02.20

spanakis10Την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης σε πρότυπο σταθμό Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, ώστε να μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και των εργαζομένων της Ηλιούπολης αλλά και των γειτονικών περιοχών ζήτησε ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης με  ερώτηση που κατέθεσε σήμερα 10/2 στη Βουλή προς τους Υπουργούς Υγείας και Εσωτερικών. Συγκεκεριμένα, η ερώτησή του ανεφέρει:

Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης στεγάζεται σε ένα καινούργιο δημόσιο κτίριο το οποίο ανήκει στον Δήμο Ηλιούπολης και βρίσκεται σε κομβικό σημείο της πόλης, επί των οδών Μαρίνου Αντύπα και Ναυαρίνου 1.

Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται με ευκολία καθώς από την περιοχή διέρχονται τέσσερις λεωφορειακές γραμμές (140, 201 και Γραμμή 1 και Γραμμή 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας).

Ο πληθυσμός του Δήμου Ηλιούπολης έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με το ποσοστό των ηλικιωμένων κατοίκων να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα η περιοχή συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και εργαζομένων.

 

Τελευταία ανανέωση ( 10.02.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Σ. Βλαστό PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.02.20

 patvlastΓ. Πατούλης: «Περιφέρεια και ΕΤΑΔ θα συνεργαστούμε προκειμένου να αξιοποιηθούν ακίνητα  για κοινωφελείς σκοπούς και προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης πραγματοποίησε συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Σ. Βλαστό. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη συνεργασιών των δύο πλευρών προκειμένου να αξιοποιηθούν ακίνητα  ιδιοκτησίας της ΕΤΑΔ για κοινωφελείς σκοπούς, προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Δ. Νάνου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γ. Σελίμης, η Γενική Διευθύντρια Αξιοποίησης Ακινήτων και Επιχειρηματικών Μονάδων ΕΤΑΔ Α. Μιχαλοπούλου και η Νομική Σύμβουλος ΕΤΑΔ Σ. Αμανατίδου.

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διαμόρφωσης ενός συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού, στο πλαίσιο του οποίου θα μπορεί να επιτευχθεί η αξιοποίηση ακινήτων που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης επισήμανε ότι σε μια περίοδο που γίνεται πράξη η αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική, η αξιοποίηση ακινήτων που ανήκουν στην ΕΤΑΔ μπορεί να συμβάλει καθοριστικά τόσο στην εθνική προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας, όσο και στην κάλυψη αναγκών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «Οφείλουμε να είμαστε προσανατολισμένοι σε παρεμβάσεις με αναπτυξιακή προοπτική, που θα διασφαλίζουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Προς στην κατεύθυνση αυτή βούλησή μας είναι να αξιοποιηθούν ακίνητα σε μητροπολιτικό και υπερτοπικό επίπεδο για τη δημιουργία υποδομών που θα έχουν τόσο αναπτυξιακό, όσο και πολιτιστικό χαρακτήρα. Η αξιοποίηση για παράδειγμα μεγάλων εγκαταστάσεων για τη δημιουργία συνεδριακών χώρων  θα μπορούσε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την τουριστική κίνηση στην Αττική».

Από την πλευρά του ο κ. Βλαστός επισήμανε ότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας με την Περιφέρεια και τόνισε ότι θα μπορεί να γίνει μια ουσιαστικότερη συζήτηση όταν θα έχει ολοκληρωθεί η χαρτογράφηση - καταγραφή των ακινήτων.

Κατά τη συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά και για το ακίνητο που ανήκει στην ΕΤΑΔ και αξιοποιείται από την Περιφέρεια ως Κέντρο Διαχείρισης και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης.

Όπως επισημάνθηκε από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Δ. Νάνου, στον τομέα της οποίας βρίσκεται το ακίνητο, ο χώρος χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση, προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσει κατά τα διεθνή πρότυπα μονάδας Logistics. Μάλιστα οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διερευνηθεί η δυνατότητα εξεύρεσης καταλληλότερου κτηρίου της ΕΤΑΔ που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για το συγκεκριμένο σκοπό.

ΠΗΓΗ: http://www.patt.gov.gr

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Γ.Πατούλη για την διαμόρφωση ενός κοινού σχεδίου απο όλους τους Δήμους που ζητούν την παραχώρηση οικοπέδων απο το ΕΤΑΔ για την αξιοποιηση τους για κοινωφελείς σκοπούς  έχει άμεση σχέση με το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας στην Ηλιούπολη. Η συμμετοχή του Δήμου Ηλιούπολης στην σύνταξη και την οργάνωση  ενός τέτοιου σχεδίου μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

 
Γ. Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω": Απογοητευτικά τα Στοιχεία της Ανακύκλωσης στο Δήμο μας. PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.02.20

kadoiaΟ Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΣΔΝΑ) γνωστοποίησε απολογιστικά στοιχεία ανακύκλωσης για το έτος 2018. Ο ΕΣΔΝΑ είναι ο φορέας διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Αττική με 66 δήμους. Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην 40η θέση με ποσοστό ανακύκλωσης μόλις 5,94%.

Τα στοιχεία του ΕΣΔΝΑ, δείχνουν την κατάταξη των Δήμων και το ποσοστό επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης, σε σχέση με τα συνολικά αστικά απόβλητα, που διαχειρίστηκε ο κάθε Δήμος το 2018, με Διαλογή στην Πηγή, όσον αφορά χαρτί, πλαστικά, μέταλλα, γυαλί και οργανικά απόβλητα.

Η δημοτική αρχή πρέπει να δει σοβαρά το θέμα της ανακύκλωσης, να το θέσει ψηλά στην ατζέντα της, να εντείνει τις προσπάθειες ώστε να βελτιωθούν οι επιδόσεις ανακύκλωσης.

Η κατάταξη του κάθε Δήμου στην λίστα της ανακύκλωσης του ΕΔΣΝΑ δεν δείχνει απλώς το περιβαλλοντικό προφίλ και την αποτελεσματικότητα άσκησης πολιτικής του κάθε Δήμου, αλλά σχετίζεται ευθέως και με τις τσέπες των δημοτών.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που αφορούν το κόστος τιμολόγησης αλλά και το τέλος κυκλικής οικονομίας έχει θεσπιστεί και εφαρμόζεται νομοθεσία από την έναρξη του 2020, σύμφωνα με την οποία οι Δήμοι έχουν σχεδόν διπλάσιο κόστος για να θάβουν τα απορρίμματά τους σε ΧΥΤΑ! Άρα ο Δήμος μας είναι υποχρεωμένος να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ανακύκλωσης, ώστε να μην αναγκαστεί να αυξήσει τα δημοτικά τέλη στους δημότες.

Ο επικεφαλής της παράταξης

"Η Πόλη που θέλω"

Γαβριήλ Αραμπατζής

Τα στοιχεία για την διαχείριση των αποβλήτων των δήμων της περιφέρειας Αττικής βρίσκονται στην σελίδα : https://www.edsna.gr/index.php/%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF.html

Σε κάθε περίπτωση , ο Δήμος Ηλιούπολης έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για προγράμματα και δράσεις ανακύκλωσης ,των οποίων τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα και είναι αμφιλεγόμενα ως προς την απόδοσή τους. 

 

Τελευταία ανανέωση ( 10.02.20 )
 
6ο Δημοτικό Ηλιούπολης: Από την Οδό Αγησιλάου θα Γίνεται η Είσοδος και η Έξοδος Λόγω Έργων. PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.02.20

6sylogosΑγαπητοί μας γονείς. Απο τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και για 2 εβδομάδες η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών όλων των τάξεων, θα πραγματοποιείται απο την είσοδο της οδού Αγησιλάου ( κάτω είσοδος προαύλιο γήπεδο μπάσκετ ), λόγω έργων επί του πεζοδρομίου της κεντρικής εισόδου. Το έργο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ασφάλεια και την απρόσκοπτη είσοδο γονέων και μαθητών. Για τις λίγες αυτές ημέρες γονείς , κηδεμόνες και μαθητές θα χρησιμοποιούμε τη μία αυτή είσοδο και ενδεχομένως θα συγκεντρωνόμαστε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων σε έναν αρκετά μικρότερο χώρο απο αυτόν της κεντρικής εισόδου. Με υπομονή και κατανόηση μετά το πέρας των εργασιών θα επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς προσέλευσης και αποχώρησης και θα απολαμβάνουμε ένα όμορφο και λειτουργικό έργο για το σχολείο μας και τα παιδιά μας.

TΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ : Αγαπώ - Μαθαίνω - Προσφέρω - Προστατεύω. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 6ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης.

Αξιοσημείωτη είναι η απουσία σχετικής ανακοινωσης απο τον επίσημο ιστότοπο του Δήμου. Ο σύλλογος γονέων του σχολείου ενημερώνει γονείς και δημότες. Οι δημότες , που θα χρειαστεί να διέρθουν απο το σημείο , απο ποιόν θα ενημερωθούν για την αδυναμίια χρήσης του πεζοδρομίου , το οποίο βρίσκεται σε μία λεωφόρο με μεγάλη κίνηση και πλησίον μεγάλου σούπερ μάρκετ;

Τελευταία ανανέωση ( 10.02.20 )
 
Δέντρα Χρησιμοποιούνται ως Κολώνες Στήριξης Καλωδίων Ρεύματος στην Ηλιούπολη! PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.02.20
11nhp1

Ευρηματική μα και συνάμα επικίνδυνη και ανεύθυνη θα χαρακτήριζε κάποιος την χρήση δέντρων για να στηριχτεί καλώδιο ρεύματος που συνδέει προβολέα, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο 11ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης (Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Θεοτόκη), με τους προβολείς των γηπέδων τέννις που βρίσκονται στο χώρο πλησίον του πάρκου του Αγ.Νικολάου και απέναντι απο το νηπιαγωγείο.

Η στήριξη του σε κορμούς και κλαδιά δέντρων, για να διατηρείται το καλώδιο τεντωμένο υπεράνω της οδού Θεοτόκη ,δημιουργεί μία άκρως επισφαλή κατάσταση τόσο για τους μαθητές και την εγκατάσταση του νηπιαγωγείου ,αλλά και για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και πεζούς. Μία ενδεχόμενη πτώση ή σπασιμό δένδρου θα προκαλέσει πτώση του καλωδίου με απρόβλεπτες συνέπειες.

Απαιτείται άμεση επέμβαση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου για την εξέταση της καταλληλότητας της σύνδεσης των καλωδίων αλλά και την  ασφαλή στήριξη του καλωδίου. 

11nhp2 11nhp3

Τελευταία ανανέωση ( 09.02.20 )
 
Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω": Δημόσια Περιουσία, Ζήτημα Ζωτικής Σημασίας για την Πόλη μας PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.02.20
arabis

Ένα σημαντικό θέμα τόσο για τον δήμο μας όσο και για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η παραχώρηση οικοπέδων από την ΕΤΑΔ προκειμένου να αξιοποιηθούν για κοινωφελείς σκοπούς.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το πώς αντιδρά ένας δήμαρχος αλλά και το δημοτικό συμβούλιο, όταν γίνεται παραχώρηση οικοπέδου σε ιδιώτη από την ΕΤΑΔ ,χωρίς να ερωτηθεί ο Δήμος. Πολύ περισσότερο δε για το ποια πρέπει να είναι η αντίδραση ,όταν αυτό το οικόπεδο το διεκδικεί ο Δήμος, προκειμένου να το αξιοποιήσει για κοινωφελείς σκοπούς.
Το θέμα της διεκδίκησης παραχώρησης οικοπέδων από την ΕΤΑΔ σε Δήμους , θα πρέπει να αναδειχθεί σε επίπεδο ΚΕΔΕ αλλά και ΠΕΔΑ, με σκοπό αποφασιστεί ένα κοινό πλαίσιο δράσης για την παραχώρηση οικοπέδων και ακινήτων για την αξιοποίησή τους για το συμφέρον των δημοτών τους.
Ο Δήμος Ηλιούπολης ξεκίνησε τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας πριν απο σχεδόν τέσσερις (4) δεκαετίες. Κάποια στιγμή, σε αυτή την προσπάθεια συνεργάστηκε με τους Δήμους Αργυρούπολης - Ελληνικού και Αλίμου. Το μέγεθος του ζητήματος όμως δεν είναι το ίδιο και για τους τρεις (3) Δήμους. Ο Δήμος Ηλιούπολης μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ο φτωχός συγγενής», αφού δεν έχει οικόπεδα που ανήκουν απευθείας στο ΤΑΙΠΕΔ. Στο ΤΑΙΠΕΔ είναι τα ακίνητα του Ελληνικού που σύντομα θα αξιοποιηθούν μέσω της μεγάλης επένδυσης.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημανθεί ότι λόγω αυτής της αξιοποίησης, ο Δήμος μας θα επιβαρυνθεί από τον επιπλέον κυκλοφοριακό φόρτο ,που θα δεχθεί από την διέλευση διαμέσου της δυτικής περιφερειακής οδού του Υμηττού με κατεύθυνση προς το Ελληνικό. Είναι ένα σημαντικό και σοβαρό πρόβλημα για την πόλη μας που θα πρέπει να μας απασχολήσει και να εξεταστούν όλες οι δυνατές λύσεις, έστω και την έσχατη στιγμή.

Τελευταία ανανέωση ( 09.02.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πραγματοποιήθηκε στις 8/2 η Ενημέρωση Βουλευτών για το Θέμα της Δημόσιας Περιουσίας στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.02.20
syn82

Το Σάββατο 8/2/20 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση η παρουσίση - ενημέρωση του ζητήματος της Δημόσιας Περιουσίας σε βουλευτές του νοτίου τομέα της Β' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, Διονύσης Χατζηδάκης και Βασίλης Σπανακης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου και Νίκος Μπαλάφας, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου καθώς και η βουλευτής του ΜεΡα25 Σοφία Σακοράφα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος έκανε μια σύντομη παρέμβαση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφού και ο Δήμους Αλίμου αντιμετώπιζει θέμα σε σχέση με δημόσια ακίνητα.

H εκδήλωση ξεκίνησε με την εισήγηση ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο οποίος παρουσίασε το ιστορικό του θέματος και τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω απο αυτό. Επεσήμανε ότι διαχρονικά εδώ και 40 χρόνια  όλες οι διοικήσεις του Δήμου έχουν αγωνιστεί  για τη δημόσια περιουσία.

Στην συζήτηση που ακολούθησε υπήρξαν τοποθετήσεις όλων των βουλευτών , στις οποίες υπήρξαν διαφοροποιήσεις στον τρόπο προσέγγισης της επίλυσης του προβλήματος. Όμως όλοι συμφώνησαν στην εξεύρεση λύσης και υποσχέθηκαν να συνδράμουν για το σκοπό αυτό.

Υπήρξαν τοποθετήσεις απο επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Ευσταθίου , Κοκκοτίνη και Αραμπατζή καθώς και απο τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ.Γιωργάκη. Επίσης παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι , εκπροσωποι κινήσεων πολιτών της πόλης καθώς και οι δύο δικηγόροι της νομικής υπηρεσίας του Δήμου.

Πάντως αλγεινές εντυπώσεις προκαλούν ότι δεν υπήρξαν:

 -  η απαραίτητη προετοιμασία και οργάνωση ανάλογη με την σοβαρότητα του ζητήματος, 

 -  καμμία ανακοίνωση στον ιστότοπο του Δήμου  για να ενημερωθούν οι δημότες,

 -  παρουσία όλων των πρώην δημάρχων,

 -  τηλεοπτική κάλυψη για να ενημερωθούν έστω και μαγνητοσκοπημένα για το τι διελήφθηκε σε μία τόσο σημαντική συνάντηση για την πόλη.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 10.02.20 )
 
Γεμίσαμε "Σαπάκια" Ενώ Αλλού τα Μαζεύουν Σωρηδόν. PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.02.20

sapakiaΤι συμβαίνει με τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα κ. Δήμαρχε και κ.κ. Αντιδήμαρχοι, αρμόδιοι ή έχοντες φιλική συμμετοχή;  αναρωτιέται ο πάντα ενεργός και έγκυρος  Άγγελος Κάνδηλας με ανάρτησή του στο blog energoipolitesilioupolites.blogspot.com.

Τo συγκεκριμένο σημείο της φωτογραφίας χρησημοποιείται για  χρόνια ως  χώρος στάθμευσης "άχρηστων" αυτοκινήτων.

Ο Δήμος, διαμέσω του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Κ.Σεφτελή , με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα μας ενημερώνει : "Για πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα στον κοινόχρηστο χώρο της οδού Κύπρου, Δαβάκη και Μεγ. Αλεξάνδρου. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας, τηρώντας όλες τις διαδικασίες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία την Παρασκευή 31/1/2020 απέσυρε με γερανό τα δύο από τα τρία οχήματα που βρίσκονται στο συγκεκριμένο χώρο."

fiatuno

 

 

Βέβαια σε άλλο γειτονικό δήμο δρούν πιο αποελεματικά και με πιό έντονους ρυθμούς.

https://www.notia.gr/2020/02/andrea-kondylis-telos-ta-sapakia-apo-kathe-simeio-tis-polis-mas-videoeikones/

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 08.02.20 )
 
Κολυμβητήριο Ηλιούπολης:"Μαζί μου παίζεις θέατρο αράδα, μια τέτοια κωμωδία δεν ξανάδα." PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.02.20

images_icebergΜε σημερινή ανακοίνωση του (8/2/20) ο ΠΑΟΔΗΛ ενημερώνει ότι η μεγάλη πισίνα του κολυμβητηρίου παραμένει κλειστή. Όπως γράψαμε και χτές , η διοίκηση παραμένει έρμαιη των διαθέσεων του καιρού και της αδυναμίας της να δώσει λύση.

Το θέμα μας θυμίζει κάτι απο τους στίχους μιάς μεγάλης επιτυχίας:

"Μυστήριο κατάντησες για μένα....Μαζί μου παίζεις θέατρο αράδα, μια τέτοια κωμωδία δεν ξανάδα.
Δεν ξέρω πια μαζί σου τι να πω......
"

Μαζί μου παίζεις θέατρο αράδα,
μια τέτοια κωμωδία δεν ξανάδα.
Δεν ξέρω πια μαζί σου τι να πω,
https://lyricstranslate.com

 

Τελευταία ανανέωση ( 08.02.20 )
 
Γιώργος Γιαννόπουλος: «Καλή Μου Αρχή Ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος» PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.02.20

 Η πρώτη ανακοίνωση του Γιώργου Γιαννόπουλου ώς ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος μετά την διαγραφή του με απόφαση του Βασίλη Βαλασσόπουλου απο την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη".

Αγαπημένοι μου.
Συμπολίτες και συμπολίτισσες.
Έμαθα στη ζωή , από τους γονείς μου και από την τέχνη που υπηρετώ, να προσπαθώ, για τα μεγάλα κι όχι για τα μικρά, τα μίζερα και τα κακιασμένα. Να μαθαίνω από τους μεγαλόψυχους κι όχι από τους λίγους και τους μικρόψυχους.
Σε εύλογο χρόνο, λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων , θα μαζευτούμε όλοι μαζί, αυτοί που με τιμήσατε με την ψήφο σας, αλλά και εσείς, που προτιμήσατε άλλους συναδέλφους, να μιλήσουμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν και να βρούμε την λύση τους. Με σεβασμό στους φίλους της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ», που με ανέδειξε, στους συναδέλφους της Δημοτικής ομάδας που με εκτιμάνε, με αγάπη και αλληλεγγύη, μαζί με την νέα Δημοτική αρχή και όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, μακριά όμως από στενόμυαλες και παλιομοδίτικες, κομματικό παραταξιακές λογικές.

Καλή μου-μας, αρχή, από την νέα θέση του
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ στο Δήμο της Ηλιούπολης.
Γιώργος Γιαννόπουλος!!!

 Η νέα διοίκηση απόκτησε ένα ακόμη επιπέον  "στήριγμα". Ήδη οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι έγιναν τέσσερις και ίσως αυξηθούν στο προσεχές μέλλον. 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 39 - 57 από 3818
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB