spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Οδηγίες - προθεσμίες για την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 8.166 θέσεις προσωπικού σε ΟΤΑ (36 θέσεις Τακτικού στο Δήμο Ηλιούπολης) Ξεκινά 20/2 η διαδικασία για τους ΔΕ PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.02.18

asep-megaloΗ αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων της προκήρυξης3Κ/2018, υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου του Α.Σ.Ε.Π. και η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή. Άλλες οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων ηλεκτρονικά  και άλλες οι προθεσμίες αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης.
Πότε ξεκινά και πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ηλεκτρονικά.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων:
-Για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 20 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 7 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.
-Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 26 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 13 Μαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Τελευταία ανανέωση ( 20.02.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου ΔΕΗ για τους Δικαιούχους ΚΕΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.02.18

idikaΞεκινάει από την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή των δικαιούχων στο νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) της ΔΕΗ.

Η διαχείριση της διαδικασίας για το "νέο" ΚΟΤ της ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.idika.gr/kot/. Οι ενδιαφερόμενοι με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης TAXISnet μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα και να υποβάλουν την αίτηση.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες δικαιούχων Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου: Η πρώτη κατηγορία (ΚΟΤ Α) αφορά στους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν έκπτωση έως 70% στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Στη δεύτερη κατηγορία (ΚΟΤ Β) που αφορά τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος η έκπτωση φτάνει το 35%.

Τελευταία ανανέωση ( 15.02.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
4 ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΜΠΑΖΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.02.18

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι λόγω της μεγάλης κίνησης που παρατηρήθηκε τον τελευταίο καιρό στην απόρριψη μπαζών και ογκωδών αντικειμένων θα τοποθετηθούν ειδικές μεγάλες σκάφες σε 4 σημεία της πόλης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την γρηγορότερη αποκομιδή από την υπηρεσία καθαριότητας:
Η τοποθέτηση των σκαφών θα γίνει στα εξής σημεία:
1 Σαλαμίνος (Πάρκο - δίπλα στον υπόγειο κάδο)
2 Λαγκαδίων & Τζαβέλλα (Πάρκο)
3 Εθνάρχου Μακαρίου & Ζολώτα (Οικόπεδο)
4 Τέρμα Δροσίνη (Πάρκο) ή εναλλακτική 5. Πυθαγόρα & Αναστάσεως
Σημειώνουμε ότι η δωρεάν αποκομιδή μπαζών και ογκωδών αντικειμένων για τους κατοίκους της Ηλιούπολης και είναι μια υπηρεσία πρωτότυπη που παρέχεται σε ελάχιστους Δήμους στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά ο Δήμος καταβάλει κάθε προσπάθεια να την βελτιώσει και να την κάνει πιο αποδοτική και λειτουργική. Ο ετήσιος συνολικός όγκος αποκομιδής ογκωδών απορριμάτων στην Ηλιούπολη υπολογίζεται στους 5.600 τόνους. Τηλέφωνο επικοινωνίας της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης: 2109933200

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών ο Γαβριήλ Αραμπατζής Συμπαραστάτης του Δήμου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.02.18

web1_kozani Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Διαπεριφερειακή Συνάντηση Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών στη πόλη της Κοζάνης, το Σάββατο  10 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Στην εν λόγω Συνάντηση συμμετείχε με εισήγηση ο Δημοτικός Συμπαραστάτης του Δήμου Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής, ο οποίος είναι και μέλος της πενταμελής συντονιστικής επιτροπής του Δικτύου Συμπαραστατών. 

Η εκδήλωση έγινε παρουσία Βουλευτών, αυτοδιοικητικών από την Περιφέρεια και τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας  και τοπικών φορέων. Το Θέμα της διαπεριφερειακής συνάντησης «Ο Θεσμός του Συμπαραστάτη οκτώ χρόνια εμπειρίας στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας».
Από τους εισηγητές και ομιλητές στη συνάντηση αναπτύχθηκε η αξία του νεοπαγούς για την Ελλάδα θεσμού του Συμπαραστάτη σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας. Ο θεσμός είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τον πολίτη, που συμβάλλει στη διεκπεραίωση των αιτημάτων του και αποκαθιστά τις αδικίες κάνοντας προτάσεις για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα μέσα στις τοπικές κοινωνίες.

web3_kozani

Τελευταία ανανέωση ( 14.02.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαδικασίες εκλογής νέου επικεφαλής στην Δημοτική Παράταξη Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη. PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.02.18

l_iliou_polisΣύμφωνα με ανάρτηση μέλους της δημοτικής παράταξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες εκλογής για νέο πρόσωπο επικεφαλής της κίνησης. Χαρακτηριστικά αναφέρει «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη, η δημοτική παράταξη της Πόλης μας με τη μεγάλη ιστορία και την ουσιαστική προσφορά στα δρώμενα της περιοχής μας, απέδειξε ότι οι δημοκρατικές διαφανείς διαδικασίες που ταιριάζουν απόλυτα τόσο στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον μιας σύγχρονης δημοτικής ριζοσπαστικής παράταξης μπορούν να δώσουν λύσεις. Η παραίτηση του επικεφαλής Χρήστου Κοκκοτίνη για λόγους προσωπικούς, (παραμένει πάντοτε επικεφαλής της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι το τέλος της θητείας, παρών στην παράταξη και στο μέλλον), δρομολόγησε ήδη τις διαδικασίες εκλογής για νέο πρόσωπο επικεφαλής της κίνησης . Εκλογές με δύο υποψήφιους με εκφρασμένη διάθεση για δουλειά για το καλό της κίνησης και κυρίως της πόλης μας θα γίνουν την Τετάρτη 14/2και Πέμπτη 15/2. Υποψήφιοι είναι ο Δημήτρης Ασβεστάς και η Αγγελική Δουβή. Ο Μιχάλης Τασούλας, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να είναι επίσης υποψήφιος απέσυρε την υποψηφιότητα του θέλοντας να βοηθήσει στην ενότητα του χώρου. Καλή επιτυχία και δύναμη.»

 

 
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.18

symparastatis_3_eidiki6 Φεβρουαρίου Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2018
Η ημέρα ασφαλούς διαδικτύου απευθύνεται σε όλους, σε παιδιά, σε νέους, σε γονείς, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, επιχειρήσεις, οργανισμούς,  με στόχο να τους ενθαρρύνει να παίξουν το δικό τους ρόλο στη δημιουργία ενός καλύτερου διαδικτύου.
Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις δημιουργούν συνεχώς νέες προκλήσεις , είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο ποιες πληροφορίες «μοιράζομαι» στο διαδίκτυο και κυρίως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν είμαστε συνδεδεμένοι «online»

Ιδιωτικότητα - Προσωπικά δεδομένα

  • Γνωρίζω ότι με τον όρο προσωπικά δεδομένα εννοούμε κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Προσέχω ποια προσωπικά μου δεδομένα μοιράζομαι στο διαδίκτυο και με ποιους.
  • Είναι σημαντικό να μη δημοσιοποιώ πληροφορίες με τις οποίες θα μπορούσε κάποιος να με εντοπίσει στον πραγματικό κόσμο. Τέτοιες πληροφορίες είναι: ο τόπος διαμονής μου, κάποια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το σπίτι μου, σε ποια μέρη συχνάζω κ.α.
  • Δεν «ανεβάζω» φωτογραφίες που αφορούν τρίτα πρόσωπα στο διαδίκτυο!
  • Θυμάμαι ότι όταν γράφω ή «ανεβάζω» κάτι στο διαδίκτυο (είτε σε κάποια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε κάποιο blog) είναι σαν να γράφω σε μια μεγάλη εφημερίδα!
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 36 θέσεις Τακτικού προσωπικού στο Δήμο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
01.02.18

asep-megaloΓνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο. pdfΠροκήρυξη

Για την Ηλιούπολη έχουμε

Τελευταία ανανέωση ( 12.02.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Όταν το smart άρχισε να ανεβαίνει ένα-ένα τα σκαλιά της πολυκατοικίας PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.01.18

smart Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ όχι όμως στην περιοχή της Ηλιούπολη  αλλά στο κέντρο της Αθήνασ στην περιοχή των Εξαρχείων. Οδηγός αυτοκινήτου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακολουθήσει μια ξέφρενη πορεία και να καταλήξει σε είσοδο πολυκατοικίας.

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.

Πηγή http://www.ilioupoligiaolous.gr/

Τελευταία ανανέωση ( 30.01.18 )
 
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.01.18
symparastatis_3_eidiki

Η 28η Ιανουαρίου έχει καθιερωθεί ως «Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.»

Στη χώρα μας συμπληρώνονται 20 χρόνια από την εφαρμογή κανονιστικού και θεσμικού πλαισίου προστασίας προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997. Ωστόσο παρότι πέρασαν 20 χρόνια οι διατάξεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να θεωρούνται αχαρτογράφητα νερά σε αρκετές περιοχές του Δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα.
Ως Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα αναγνωρίζεται κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Τα προσωπικά δεδομένα ποικίλλουν μπορεί να είναι ένα ονοματεπώνυμο, μια φωτογραφία, το e-mail, μια διεύθυνση, τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, το ιατρικό ιστορικό, η φυλετική ή εθνική προέλευση, τα πολιτικά του φρονήματα, η θρησκευτική του πεποίθηση, η διεύθυνση IP του υπολογιστή του κα.
Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις δημιουργούν συνεχώς νέες προκλήσεις για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς το διαδίκτυο δεν υφίστανται περιορισμοί πλην εκείνων που θέτεις εσύ από μόνος σου.
Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο ποιες πληροφορίες «μοιράζεσαι» στο διαδίκτυο και κυρίως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Μία και μόνο φωτογραφία αρκεί για να φανερώσει πρόσωπα, τοποθεσίες, συνήθειες και δεδομένα το οποία σε λάθος χέρια, μπορούν να έχουν ολέθρια αποτελέσματα.
Στο μυαλό μας θα πρέπει να έχουμε έναν κανόνα, για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα προσωπικά σου δεδομένα, για οποιονδήποτε σκοπό θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεσή σου, αφού πρώτα σε έχει ενημερώσει πλήρως για τους λόγους που θέλει να τα χρησιμοποιήσει.

Τελευταία ανανέωση ( 28.01.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.01.18
synedrio-ilioupolis-smallΣε εξέλιξη το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Ηλιούπολη αναπτυξιακές προσκλήσεις και προοπτικές

 Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης μέρας

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

10:00 - 11:30 Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης.

Έργο πνοής που θα επιφέρει σημαντική κυκλοφοριακή βελτίωση σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Αθήνα. Το έργο που θα άρει την τεράστια κυκλοφοριακή επιβάρυνση της Ηλιούπολης και θα αποτελέσει το θεμέλιο για τη νέα ταυτότητα της Ηλιούπολης του μέλλοντος, δημιουργώντας και νέες δυνατότητες για αναπλάσεις και ενισχύσεις πρασίνου στο κέντρο και στις μεγάλες λεωφόρους της πόλης.
κ.‑Χρήστος‑Καραμάνος,‑ Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Οικονομικών Περιφέρειας Αττικής
κ.‑Γεώργιος‑Γιαννής, Καθηγητής Τομέα
Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής Ε.Μ.Π.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 39 - 57 από 3487
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB