spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Τοποθετήθηκε στην Ηλιούπολη ο Πρώτος Σταθμός Επαναφόρτισης Ηλεκτροκίνητων Αυτοκινήτων PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.11.17

energeiakh_sthlhΟ Δήμος Ηλιούπολης γράφει ιστορία συμμετέχοντας, από τους πρώτους Δήμους, στην Ελλάδα στην ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.
Μια ενέργεια που συμβάλει αποφασιστικά στην επίσπευση του παγκόσμιου μέλλοντος και βάζει την Ηλιούπολη στην πρωτοπορία της ηλεκτροκίνησης και στην ανάπτυξη νέων, ήπιας μορφής τεχνολογιών για την προστασία του περιβάλλοντος.
Πρόκειται για δύο θέσεις στο πάρκινγκ του Δημαρχείου, όπου θα μπορεί όποιος έχει ηλεκτρικό αυτοκίνητο να το φορτίζει δωρεάν. Στο ίδιο σημείο παρέχεται και δωρεάν πρόσβαση στο Internet μέσω του WiFi Hotspot του Δήμου.
Έτσι ο Δήμος Ηλιούπολης έχει μπει στο δρόμο της εξέλιξης ακολουθώντας το όραμα της Έξυπνης Πόλης.

24.11.2017
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

 
Πρόσκληση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης σε πολιτική εκδήλωση με θέμα: "Η Ελλάδα στην Ευρώπη του Σήμερα" PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.11.17

nd_xatzi_gaitaΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.00, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης (Ύδρας κ Μνησικλέους), σε πολιτική εκδήλωση με θέμα: « Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ»

Θα μιλήσουν:

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β' Αθηνών
ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ.

Ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας
ΤΑΣΟΣ ΓΑΙΤΑΝΗΣ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.11.17

aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί,  στις 23 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114) με θέματα:

1.    Μελέτη αναβάθμισης της διαμόρφωσης και του αστικού εξοπλισμού του άλσους επί της οδού Αναστάσεως του Δήμου Ηλιούπολης - χρηματοδότηση από Πράσινο Ταμείο

2.    Διεξαγωγή Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δήμου Ηλιούπολης με θέμα «Αναπτυξιακές Προκλήσεις και Προοπτικές - για την Τοπική Αυτοδιοίκηση - για την Ηλιούπολη»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γλίτωσαν τα χειρότερα, καραμπόλα 6 αυτοκινήτων, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημίες PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.11.17

web_karampolaΗ οδηγός του αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο έπεσε πάνω σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας σοβαρά μιας και το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Διερχόμενος είπε ότι ο οδηγός του αυτοκίνητου δεν μπορούσε να το σταματήσει, μάλλον είχε πρόβλημα με τα φρένα η Αντιφώντος έχει μεγάλη κλίση και γι' αυτό ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, πέρασε κάθετα την Αρχιμήδους καταλήγοντας στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ευτυχώς δεν παρέσυρε κανένα πεζό. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η τροχαία η πυροσβεστική υπηρεσία με ένα οχήματα.

 
Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 17/11/2017 PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.11.17
perifereiako_symboylio_attikhsΛόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.
Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.
 
Συνεδρίασε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.11.17

epitropi_diavoyleysisΤην Τρίτη 12/11 συνεδρίασε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ηλιούπολης, με κεντρικά θέματα:
1. Προϋπολογισμός 2018,
2. Τεχνικό Πρόγραμμα 2018.
Την παρουσία τους έδωσαν 24 εκπρόσωποι φορέων (Πολιτιστικών & Αθλητικών Σωματείων) της πόλης μας και μετά από μία τρίωρη συνεδρίαση το συμπέρασμα που βγήκε ήταν ότι ο σχεδιασμός της Διοίκησης κινείται σε θετική κατεύθυνση και για το 2018.
Ταυτόχρονα υπήρξε και μία συζήτηση σε γενικότερα θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους συνδημότες, που είτε δόθηκαν επί τόπου εξηγήσεις, είτε κρατήθηκαν σημειώσεις για περεταίρω έλεγχο και διευθέτηση από την Διοίκηση.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Καλούδης  ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους για την παρουσία τους, κυρίως όμως για το υψηλό επίπεδο της επιτροπής αναφέροντας χαρακτηριστικά "ότι είναι φανερό η ΑΓΑΠΗ όλων μας για την Ηλιούπολη, είναι ικανή να ΥΠΕΡ-ΝΙΚΉΣΕΙ οποιεσδήποτε διαφωνίες και αντίθετες απόψεις και με σύνθεση απόψεων να πάμε βήματα παραπέρα." Επίσης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του Αντιδημάρχους κ. Γιώργο Χατζηδάκη και κ. Χρήστο Καλαρρύτη για τις άμεσες και ουσιαστικές απαντήσεις τους σε οποιοδήποτε ερώτημα τέθηκε από τους συμμετέχοντες.
Σημαντική η παρουσία και η συνεισφορά στη συζήτηση του συμπαραστάτη του δημότη και τις επιχείρησης κ. Γαβριήλ Αραμπατζή ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η επιτροπή διαβούλευσης μαζί με το θεσμό του συμπαραστάτη αποτελούν δυο όργανα θεσμοθετημένα από το πρόγραμμα Καλλικράτης τα οποία προσπαθούν να γεφυρώσουν τη σχέση μεταξύ δημότη και Δήμου και στοχεύουν σε συναινετικές λύσεις των ζητημάτων που απασχολούν  την τοπική κοινωνία.

 
Τα αποτελέσματα στην Ηλιούπολη για τις εκλογές προέδρου στην Κεντροαριστερά PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.11.17

disi_logoΣτην Ηλιούπολη στα δυο εκλογικά τμήματα ψήφισαν 1882 πολίτες . Τα ποσοστά που έλαβαν οι υποψήφιοι πέραν των άκυρων και λευκών (4 άκυρα και 12 λευκά) είναι:

Φώφη Γεννηματά 751 ψήφοι (40,25%),
Νίκος Ανδρουλάκης
384 ψήφοι (20,58%),
Σταύρος Θεοδωράκης
 285 ψήφοι (15,27%),
Γιώργος Καμίνης
 238 ψήφοι (12,75%),
Γιάννης Μανιάτης
 97 ψήφοι (5,20%),
Γιάννης Ραγκούσης
 51 ψήφοι (2,73%),
Κων/νος Γάτσιος
 45 ψήφοι (2,41%),
Απόστολος Πόντας
 10 ψήφοι (0,54%),
Δημήτρης Τζιώτης
  5 ψήφοι (0,27%).

Tην Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 ο δεύτερος γύρος,  στον οποίο μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι ψηφίσαν στον πρώτο γύρο.

 
Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.11.17

dhmto_nd_ilioΕπίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλιούπολη. Ειδικότερα, φθορές στην πρόσοψη των γραφείων της ΝΔ στην οδό Μαρίνου Αντύπα 99 στην Ηλιούπολη προξένησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι φθορές έγιναν αντιληπτές το πρωί από στελέχη του κόμματος οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.
Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τον υαλοπίνακα της πρόσοψης των γραφείων, που βρίσκονται στο ισόγειο, πιθανότατα με μία παλέτα που βρέθηκε στο σημείο. Για το συμβάν διενεργείται έρευνα από την αστυνομία.

Η ΝΔ καταγγέλλει γενικευμένη ανομία, την οποία η κυβέρνηση ενθαρρύνει με την ανοχή της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Την Κυριακή 12/11/2017 εκλογές στην Κεντροαριστερά PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.11.17

dh_sy_eklogesΣτην Ηλιούπολη ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 από 8 π.μ. έως 8 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. (Μαρίνου Αντύπα & Σοφοκλή Βενιζέλου)
Ψηφίζετε με την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.
Μπορεί να ψηφίσει κάθε πολίτης εγγεγραμμένος/η στον εκλογικό κατάλογο έως τον Νοέμβριο του 2017.
Για να συμμετέχετε θα πρέπει να καταβάλετε κατ’ ελάχιστο εισφορά 3 ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.
Βάζετε μόνο ένα σταυρό προτίμησης.
Θα υπάρξει και δεύτερος γύρος, αν χρειασθεί, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στον οποίο θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι θα ψηφίσουν στον πρώτο γύρο.

Εκλογικά Κέντρα

 
Πρόγραμμα Χειμερινού Δημοτικού Κινηματογράφου Ηλιούπολης 2017-18 PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.11.17

O χειμερινός δημοτικός κινηματογράφος αρχίζει τις προβολές του το Σάββατο 11/11/2017 και τελειώνει τη Μεγάλη Δευτέρα 02/04/2018. Οι παιδικές ταινίες είναι μεταγλωτισμένες.

Η είσοδος είναι δωρεάν μόνο αντίτιμο η συνεισφορά σας για τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Τελευταία ανανέωση ( 12.11.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 58 - 76 από 3487
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB