spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
“Λουκέτο” στο Δημόσιο την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.02.20

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2019, κηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου του Υπ. Εργασίας για το Νέο Ασφαλιστικό.

 

ΠΗΓΗ:e-poli.gr

Τελευταία ανανέωση ( 04.02.20 )
 
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, ο... Μάγος Χουντίνι και τα Απορρίμματα PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.02.20

 Ως το δυσκολότερο ζήτημα του χαρτοφυλακίου του, χαρακτήρισε τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στον ρ/σ ΣΚΑΪ, εξηγώντας ότι σήμερα, η Ελλάδα κατέχει μόλις την 24η θέση ανάμεσα στις 27 χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με αυτό το θέμα.

Το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι πολυπαραγοντικό, επεσήμανε ο Υπουργός, θέτοντας υπόψιν ότι πέραν του κεντρικού σχεδιασμού και συντονισμού από το Υπουργείο, απαιτείται και ο άρτιος συντονισμός  των 13 Περιφερειών της χώρας με τους 332 Δήμους.

«Νόμιζα ότι η ΔΕΗ είναι το δυσκολότερό μου πρόβλημα, αλλά τελικά είναι το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων συνολικά. Διότι είναι ένα πρόβλημα που αφορά καταρχήν όλη την κοινωνία, δεν επιλύεται με δύο παρεμβάσεις νομοθετικού χαρακτήρα και απαιτεί συνεργασία όλων των Δήμων, όλων των Περιφερειών και όλων των επιμέρους κοινωνικών ομάδων. Κάθε μέρα τρέχουμε για να καλύψουμε τεράστιες καθυστερήσεις πολλών ετών και έχοντας ταυτόχρονα να ξεπεράσουμε και τοπικές αντιδράσεις, διότι μην γελιέστε μην νομίζετε ότι τώρα στο Γραμματικό όσοι μας ακούνε λένε «Ζήτω ο Χατζηδάκης», αλλά θα προχωρήσουμε ακριβώς γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».


 

Τελευταία ανανέωση ( 04.02.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μόνιμοι συμβασιούχοι Δήμου Ωφελούμενοι Προγράμματος ΕΣΠΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.02.20

  Συνεχίζονται οι δικαστικές δικαιώσεις για συμβασιούχους - ωφελουμένους προγραμμάτων ΕΣΠΑ, που απασχολούνται από Δήμους.

Όπως δημοσιεύει, σήμερα, το epoli.gr 8 εργαζόμενοι του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, την περασμένη Παρασκευή, με ευχαρίστηση "άκουσαν" την απόφαση της έδρας, που "μετατρέπει" την εργασιακή σχέση τους ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr η Δημοτική Αρχή δεν θα ασκήσει έφεση κατά της θετικής αυτής απόφασης, όπως μας δήλωσε - εκφράζοντας αρχικά τη χαρά και την ικανοποίησή της - η Πρόεδρος των Εργαζομένων, Ταμίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κα. Μαρία Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, που ήταν ολοκληρωτικά και από την αρχή στο πλευρό των ωφελουμένων, σχολίασε για την απόφαση:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν Δήμαρχο να τον επισκέπτονται εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς και να του ανακοινώνουν πως κέρδισαν την δικαστική μάχη και μονιμοποιήθηκαν. Ένα δύσκολο δικαστήριο που τις στήριξα ως βασικός μάρτυρας και είμαι υπερήφανος για αυτό.

Το άξιζαν......σιδεροκέφαλες.»

ΠΗΓΗ:e-poli.gr

Τελευταία ανανέωση ( 04.02.20 )
 
Διακοπή Μαθημάτων σε Δύο Ακόμα Σχολεία της Ηλιούπολης Λόγω Γρίπης PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.02.20

 Δεν θα λειτουργήσει την Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, το 11ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης, με σημερινή απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη.

Ακόμη το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης δεν θα λειτουργήσει από Τετάρτη έως και Παρασκευή, 5 έως 7 Φεβρουαρίου 2020.

Πρόκειται επίσης για προληπτικά μέτρα πιθανής διασποράς της γρίπης, μετά από απουσία μεγάλου αριθμού μαθητών και σχετική εισήγηση των Διευθύνσεων των σχολείων.

ΠΗΓΗ: www.facebook.com/chatzidakisilioupoli

Τελευταία ανανέωση ( 05.02.20 )
 
To site της Παράταξης "ΗλιουπΟλοι μαζί'' έχει ανασταλεί;' PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.02.20
 Αναζητείται στο site του ''ΗλιουπΟλοι μαζί'' - (ilioupoloimazi.gr) Στην προσπάθεια αναζήτησης ανγράφεται: This Account has been suspended. δηλαδή: ''Η λειτουργία αυτού του λογαριασμού έχει ανασταλεί''

Τι συμβαίνει; έκλεισε το site;

Επίσης εξαφανίστηκε και από την σελίδα του facebook ''www.facebook.com/pg/ilioupoloimazi'' στις πληροφορίες.

Μπορούμε να μάθουμε τι έγινε εντέλει;

Ξέχασε το τμήμα επικοινωνίας να ασχοληθεί μαζί του και δεν το πλήρωσε;

Είχε άλλες δουλειές να κάνει;

Ελπίζουμε να επανέλθει,  γιατί μέσα σ΄αυτό υπήρχαν όλες οι πληροφορίες, σκέψεις, πρόγραμμα, υποψήφιοι κλπ.

ΠΗΓΗ: iliopoligiaolous.gr

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι  δεν έχει σχέση με την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ΑΜΚΕ με τα 18 μέλη της παράταξης που θα επέβλεπαν της διάδοχη μορφή της δράσης "Χωρίς μεσάζοντες".

Τελευταία ανανέωση ( 05.02.20 )
 
Η Δημοτική Παράταξη "Η Πόλη που θέλω" για την Ευφημία (Έμη) Ζαννιά PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.02.20

 Η είδηση του θανάτου της Ευφημίας (Έμης) Ζαννιά σκόρπισε θλίψη στην Ηλιούπολη.


Οι δημότες της Ηλιούπολης για πολλά χρόνια την τίμησαν με την ψήφο τους, την εμπιστεύτηκαν για να τους εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ δύο διαφορετικοί δήμαρχοι της εμπιστεύτηκαν θέσεις ευθύνης, γιατί πάντα προσέφερε τις υπηρεσίες της με γνώμονα το καλό της Ηλιούπολης και του δημότη.

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης την εξέλεξε πρόεδρο, πρώτη γυναίκα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ηλιούπολης.Όλοι όσοι την γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της την περιγράφουν ως έναν καλοσυνάτο , ευγενικό και θετικό άνθρωπο, αξιοπρεπή και ακέραιο, με δημοκρατικά ιδεώδη και προοδευτικές ιδέες.

Η παράταξη "Η πόλη που θέλω" και τα μέλη της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους αγαπημένους της ανθρώπους.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΗ ΖΑΝΝΙΑ

 Η Έμη Ζαννιά θήτευσε σε σημαντικές θέσεις στη Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης από το 1994 έως το 2019 και στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια Γενική Γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Μέλος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης.
Είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών και ήταν η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης.
Ως Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου εγκαινίασε το Αθλητικό Kέντρο στο Πανόραμα Ηλιούπολης, μέρος του οποίου αποτελεί σήμερα έδρα του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης, Κεφαλληνίας & Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού και θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Νεκροταφείο του Βύρωνα.Επιθυμία της ιδίας ήταν, αντί στεφάνου, να ενισχυθούν οι φορείς «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ».

Τελευταία ανανέωση ( 03.02.20 )
 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ (ΕΜΗΣ) ΖΑΝΝΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.02.20

zannia

Το Δ.Σ. του Δήμου Ηλιούπολης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τη θλίψη του λαού της Ηλιούπολης για τον θάνατο της εκλεκτής και επιφανούς συμπολίτισσας μας Ευφημίας Ζαννιά, που για πολλά χρόνια προσέφερε ανιδιοτελώς στο Δήμο μας
1. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ στην εξόδια ακολουθία, που θα τελεστεί αύριο Τρίτη 4/2/2020, 11.30 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων.
2. Την κατάθεση στεφάνου από τον Δήμο.
3. Την μεταφορά με λεωφορείο του Δήμου, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στο Δημοτικό Κοιμητήριο του Βύρωνα.
4. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευτεί, μαζί με πρόσκληση προς όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στο βαρύ πένθος για τον θάνατο της Ευφημίας Ζαννιά

Τελευταία ανανέωση ( 06.02.20 )
 
ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 16ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.02.20

 Δεν θα λειτουργήσει την Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, το 16ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης, με απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη.
Πρόκειται για μέτρο πρόληψης πιθανής διασποράς της γρίπης, μετά από απουσία μεγάλου αριθμού μαθητών και σχετική εισήγηση της Διευθύντριας και του Συλλόγου των Διδασκόντων.

 

ΠΗΓΗ: www.facebook.com/dimos.ilioupolis

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 05.02.20 )
 
"ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ": Καλό Ταξίδι Aγαπημένη Έμη! PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.02.20

 Έφυγε από κοντά μας η Έμη Ζαννιά, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας. 

Πέρασε από σημαντικές θέσεις διοίκησης στο Δήμο Ηλιούπολης και πάντοτε προσέφερε τον καλύτερο της εαυτό για το δήμο και την πόλη μας. 

Σημαντικό στέλεχος της δημοκρατικής παράταξης παρέμεινε πάντοτε σταθερή και πιστή στις αξίες της. 

Καλό ταξίδι αγαπημένη Έμη! Σε ευχαριστούμε για όλα!

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ 

ΠΡΩΤΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

 Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4/2/2020 και ώρα 11:30 στον ΙΝ Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης, ενώ η ταφή της θα πραγματοποιηθεί  στο νεκροταφείο του Βύρωνα.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 05.02.20 )
 
Καιρός: Νέο Κύμα Κακοκαιρίας με Χιόνια και στην Αττική PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.02.20

 Απολαύστε μέχρι την Τρίτη τον ήλιο και τις -άκρως ανοιξιάτικες- θερμοκρασίες, που θα αγγίξουν ακόμα και τους 22 βαθμούς Κελσίου γιατί αμέσως μετά ο καιρός αλλάζει δραματικά με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές και τα χιόνια να... πρωταγωνιστούν τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (08.02.2020).

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο Νίκος Καντερές, οι θερμοκρασίες από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα πέσουν μέχρι και 12 βαθμούς Κελσίου. "Οι τρεις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου μοιάζουν με ανοιξιάτικες, αλκυονίδες ημέρες, καθώς -πέρα από τις ηλιοφάνειες- η θερμοκρασία θα είναι πολύ πιο πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Ο υδράργυρος την Δευτέρα και την Τρίτη θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς, φτάνοντας ακόμα και τους 22", αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος.

 

Τελευταία ανανέωση ( 05.02.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 58 - 76 από 3818
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB