spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Σε 48ωρη Απεργία Προχωρούν οι Σχολικές Καθαρίστριες PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.01.20

 Διεκδικώντας εργασιακά δικαιώματα (υψηλότερες αμοιβές, έγκαιρη καταβολή αυτών κ.ά.) και κυρίως μονιμότητα στην εργασία τους, σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι καθαρίστριες των σχολείων, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ:

6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

 
«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Ξεμείναμε απο Πετρέλαιο στο ΚΑΦΑΔΗΛ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.01.20

karavagelis_arampatzisΣτο Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ στις 29/1/2020 ήρθε προς συζήτηση και ψήφιση το θέμα: «Έγκριση προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση λόγω κατεπείγουσας ανάγκης». 
Στο εισηγητικό σημείωμα μνημονεύεται η με αρ. μελέτη: 1/2020 και το με αρ. πρωτ.:225/24-01-2020 πρωτογενές αίτημα της υπηρεσίας του Ν.Π .

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση επί του θέματος κατά την κάποια μέλη του Δ.Σ ανάμεσα τους και εκπρόσωπος της παράταξης «Η πόλη που θέλω», διατύπωσαν ερωτήσεις προς τη πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ, σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στη διενέργεια κατεπειγουσών ενεργειών για τη προμήθεια καυσίμου θέρμανσης των βρεφονηπιακών σταθμών και το κέντρου φροντίδας «Η Αγία Ταβιθά», ποσότητας 10000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης αξίας 10143 ευρώ.
Οι απαντήσεις που δόθηκαν δεν αποσαφήνισαν επαρκώς το ζήτημα, αλλά μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και το κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Ταβιθά» χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης, ο εκπρόσωπος της παράταξης υπερψήφισε την προμήθεια του πετρελαίου.

Τελευταία ανανέωση ( 31.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μητσοτάκης: Αλλάζουν Όλα στο Ποδόσφαιρο! Καλώ FIFA και UEFA για Νέο Πλαίσιο. PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.01.20

 

 Σαφές μήνυμα σε Σαββίδη για διχασμό και δηλητηρίαση της κοινής γνώμης. "Φρόντισα να απομακρύνω ευρωβουλευτή μας που δεν συμπεριφέρθηκε ως εκπρόσωπος του λαού αλλά ως οπαδός". Το ποδόσφαιρο δεν είναι η προτεραιότητα της ελληνικής κοινωνίας, τόνισε ο πρωθυπουργός. Καλύτερα κανένα πρωτάθλημα παρά ένα τέτοιο πρωτάθλημα ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ξεκάθαρος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής, όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο κ. Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που... «το άρρωστο κλίμα θα συνεχιστεί θα υποχρεωθούμε να διακόψουμε τη Super League, γιατί καλύτερα να μην έχουμε κανένα πρωτάθλημα από το να έχουμε αυτό το πρωτάθλημα. Θα πράξω αυτό που επιβάλλει η συνείδησή μου με γνώμονα το κοινό συμφέρον».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε και τα σχέδια της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι αυτή «θα αποταθεί στην FIFA και στην UEFA. Οι πρόεδροι των δύο ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά για να συντάξουν μαζί μας ένα μνημόνιο. Ναι, μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

Τελευταία ανανέωση ( 30.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης Εγκαθιστά " Έξυπνο Φωτισμό" Τύπου Led σε όλη την Πόλη. PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.01.20

 Υλοποιώντας ακόμα μία προεκλογική δέσμευση προς τους δημότες, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος υπέγραψε την σύμβαση εγκατάστασης με τον ανάδοχο, φωτισμού τύπου "led" στους κοινόχρηστους χώρους (δρόμοι, πλατείες) της πόλης και εφαρμογών "Έξυπνης Πόλης".
Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής από την σημερινή διοίκηση και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα ενεργειακής αναβάθμισης και εφαρμογών "έξυπνης πόλης" που γίνεται πανελλαδικά .
Η ανάδειξη του Αναδόχου Ένωση Εταιρειών «ΟΤΕ Α.Ε. - GLOBILED Μ.ΕΠΕ» του έργου έγινε με διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό και αφορά την αντικατάσταση 5.391 υφιστάμενων ενεργοβόρων φωτιστικών/προβολέων (σε δρόμους, πλατείες κλπ) με «έξυπνα» φωτιστικά/λαμπτήρες/προβολείς νέας τεχνολογίας LΕD.

Η είδηση αυτή ενδεχομένως να προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις στους δημότες της Ηλιούπολης, που βλέπουν την πόλη τους να παραμένει σκοτεινή και υποφωτισμένη ενώ γειτονικοί δήμοι (Αλίμου , Αργυρούπολης - Ελληνικού) έχουν ήδη ολοκληρώσει  ή ξεκίνησαν την τοποθέτηση  φωτισμού LED. Η ματαίωση του διαγωνισμού για τον φωτισμό τύπου LED , για τον οποίο η νυν διοίκηση του Δήμου κατηγόρησε την προηγούμενη για αδιαφανείς διαδικασίες και το θέμα αποτέλεσε σημαία του προεκλογικού αγώνα της παράταξης του Δημάρχου. Είναι βέβαιο ότι η διοίκηση θα κληθεί στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο  να αποσαφηνίσει τις προθέσεις της. Ο χρόνος τρέχει και η πόλη παραμένει σκοτεινή , υποφωτισμένη και ο Δήμος πληρώνει το μεγάλο κόστος του φωτισμού αφού δεν εξοικονομεί ενέργεια και χρήμα.

Τελευταία ανανέωση ( 30.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΑΕΔ: Βγαίνει η προκήρυξη για 36.000 θέσεις στους δήμους PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.01.20
oaedΈτοιμη είναι η προκήρυξη για την πρόσληψη 36.000 νέων υπαλλήλων σε φορείς όλης της χώρας, μέσω προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.
Η δράση αναμένεται να βγει "στον αέρα" έως τις 15 Φεβρουαρίου.
Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί σε:
Δήμους
Περιφέρειες
Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας
Υπουργεία (και φορείς υπουργείων)

Ποιοι συμμετέχουν
Αίτηση συμμετοχής θα υποβάλλουν όλοι οι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ, ηλικίας έως 67 ετών
Θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την Υποχρεωτική ή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τουλάχιστον
Προσφέρονται συμβάσεις διάρκειας 8 μηνών
Απολαβές

Η ημερήσια αμοιβή θα διαμορφωθεί στα 21,84 ευρώ, ενώ η μηνιαία έως 546 ευρώ

Πόσες επιλογές θα έχουν οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι θα έχουν δικαίωμα να επιλέξουν από έναν έως τρεις δήμους

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γλιτώστε φόρο ανακαινίζοντας την οικία σας PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.01.20

3rav_st

του Κων/νου Ραβάνη-Συμβ/λου Επιχ/σεων

 Με την ψήφιση του τελευταίου Φορολογικού Νόμου Ν.4646/2019 προβλέπεται πλέον η χορήγηση έκπτωσης φόρου σε όσους προχωρούν σε επισκευές στις οικίες τους.

 

Συγκεκριμένα, έκπτωση φόρου θα λαμβάνουν οι φορολογούμενοι για τη λήψη υπηρεσιών που σχετίζονται με την ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση κτιρίων τους, τα οποία δεν έχουν ήδη ενταχθεί ή δεν θα ενταχθούν σε πρόγραμμα αναβάθμισης κτιρίων.

Αναμένεται να υπογραφεί απόφαση από τους, Υπουργό Οικονομικών, Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Διοικητή της ΑΑΔΕ, που θα καθορίζει τις προϋποθέσεις, τους όρους, την διαδικασία, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του άρθρου του Νόμου.

Οι δαπάνες επισκευής που θα πραγματοποιούνται, θα μειώνουν ισόποσα κατανεμημένες σε περίοδο τεσσάρων (4) ετών, σε ποσοστό σαράντα τοις εκατό (40%) του ύψους τους, τον φόρο εισοδήματος των φυσικών προσώπων, μέχρι του αναλογούντος για κάθε φορολογικό έτος φόρου, με ανώτατο συνολικά όριο δαπάνης τις δεκαέξι χιλιάδες (16.000) ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την μείωση του φόρου αποτελεί η δαπάνη να αποδεικνύεται με την λήψη των νόμιμων παραστατικών.

Τελευταία ανανέωση ( 29.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Δήμος Αλίμου Βρήκε Τρόπο να “Μπλοκάρει” τους Βανδαλισμούς στην Πόλη! PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.01.20

Στην ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης  και μίλησε για το τεράστιο θέμα των βανδαλισμών, στην πόλη. Οι κάτοικοι του Αλίμου δυστυχώς σε καθημερινή βάση παρατηρούν φθορές και βλέπουν τεράστιες μουτζούρες και συνθήματα στους τοίχους που κάποιοι τα «βαφτίζουν» γκράφιτι.

Ο δήμαρχος μίλησε για τα περιστατικά αυτά, ενώ ανέλυσε τις ενέργειες που γίνονται από τη μεριά της δημοτικής αρχής, ώστε τα φαινόμενα αυτά να αποτελούν σύντομα παρελθόν.

Μεταξύ άλλων είπε: «Δυστυχώς ο Άλιμος είναι μία πόλη που δέχεται συνέχεια βανδαλισμούς και αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση και να μην ανεχόμαστε άλλο την κακή ποιότητα ζωής.

Ο ανισόπεδος κόμβος που ενώνει την λεωφόρο Ποσειδώνος με την λεωφόρο Αλίμου, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης μας και γενικότερα του λεκανοπεδίου, είχε μετατραπεί σε καμβά για κάθε είδους μουτζούρας, διότι άλλο το γκράφιτι και άλλο οι μουτζούρες και τα συνθήματα. Το γκράφιτι είναι μία υπέροχη τέχνη και εμείς το στηρίζουμε πάρα πολύ, δίνοντας χώρους για τους καλλιτέχνες να εκφραστούν, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνουμε φεστιβάλ γκράφιτι. Οπότε το γκράφιτι είναι κάτι όμορφο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτό λέξεις, μουτζούρες και συνθήματα.

Εμείς, όπως έχει συμβεί και σε άλλες χώρες, πρέπει να βάλουμε ένα τέλος, αφού εκτός από το άσχημο αισθητικά αποτέλεσμα, υπάρχει και ένα μεγάλο κόστος με τις συνεχόμενες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και συντήρησης των τοίχων. Έτσι αποφασίσαμε να πρωτοτυπήσουμε και να βάψουμε τον κόμβο με μπογιά ειδική για αντι-γκράφιτι. Είναι μία μπογιά που το σκούρο της χρώμα δεν προσφέρεται για γκράφιτι, ενώ έχει μία ειδική επίστρωση που όποιος προσπαθήσει να γράψει κάτι από πάνω, αυτό να καθαρίζεται πολύ εύκολα με νερό. 

Στο δήμο Ηλιούπολης έχουν εμφανιστεί κατα καιρούς αρκετά τέτοια συμβάντα, σε δημόσιους χώρους ,σε σχολικά κτίρια και αθλητικούς χώρους.

Η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης έχει προβληματιστεί με την εικόνα που επικρατεί;

Ο δήμος Αλίμου για μιά ακόμα φορά μας δείχνει τη λύση. O δήμος Ηλιούπολης έχει κάποια άλλη πρόταση λύσης και πότε θα την εφαρμόσει;

 

Τελευταία ανανέωση ( 29.01.20 )
 
Για Ποιον Λόγο Πρέπει να Μετατοπισθεί το Περίπτερο κ. Δήμαρχε; PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.01.20

  Μετατόπιση περιπτέρου από Μαρίνου Αντύπα 20 στην Μαρίνου Αντύπα 2.Είναι το 35ο θέμα της προσεχούς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, συμπτωματικά την ώρα που θα συζητηθείι , συνήθως  έχουν αποχωρήσει οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν γίνονται ρουσφέτια και δεν υπάρχουν σε τούτη την Διοίκηση πελατειακές σχέσεις επανέλαβε και χθες στην κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού του ο Δήμαρχος.

Επισημαίνουμε ότι στην πόλη μας που τα πεζοδρόμια καταλαμβάνονται όλο και περισσότερο από τραπεζοκαθίσματα επιχειρήσεων. Tο σημείο της Μαρίνου Αντύπα 2 έχει πολλές φορές "φιλοξενήσει", χωρίς περίπτερο, λόγω επικινδυνότητας τροχαία ατυχήματα.

Η μία φωτογραφία είναι απο το 2009 και απεικονίζει το περίπτερο και τους γειτνιάζοντες χώρους και καταστήματα.

 

Η άλλη φωτογραφία είναι σημερινή.

Τι έχει αλλάξει;

O ιδιοκτήτης του περιπτέρου έκανε αίτηση μεταφοράς;

Για ποιον λόγο είπαμε πρέπει να μετατοπιστεί το περίπτερο κ. Δήμαρχε;

Ή μήπως δεν είπαμε;

 

Τελευταία ανανέωση ( 28.01.20 )
 
Προσωπικά Δεδομένα, Aχαρτογράφητα Nερά σε Aρκετές Περιοχές του Δήμου PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.01.20

202018Η 28η Ιανουαρίου έχει καθιερωθεί ως «Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.»

Στη χώρα μας συμπληρώνονται 22 χρόνια αρχικά από την εφαρμογή κανονιστικού και θεσμικού πλαισίου προστασίας προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997 ο οποίος έχει καταργηθεί με τον Ν.4624/2019 αλλά και με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (#GDPR) (ΕΕ) 2016/679, ωστόσο παρότι πέρασαν 22 χρόνια οι διατάξεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να θεωρούνται αχαρτογράφητα νερά σε αρκετές περιοχές του Δημόσιου, των ΟΤΑ αλλά και του ιδιωτικού τομέα.
Ως Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα αναγνωρίζεται κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Τα προσωπικά δεδομένα ποικίλλουν μπορεί να είναι ένα ονοματεπώνυμο, μια φωτογραφία, το e-mail, μια διεύθυνση, τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, το ιατρικό ιστορικό, η φυλετική ή εθνική προέλευση, τα πολιτικά του φρονήματα, η θρησκευτική του πεποίθηση, η διεύθυνση IP του υπολογιστή του κα.
Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις δημιουργούν συνεχώς νέες προκλήσεις για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς το διαδίκτυο δεν υφίστανται περιορισμοί πλην εκείνων που θέτεις εσύ από μόνος σου.
Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο ποιες πληροφορίες «μοιράζεσαι» στο διαδίκτυο και κυρίως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Μία και μόνο φωτογραφία αρκεί για να φανερώσει πρόσωπα, τοποθεσίες, συνήθειες και δεδομένα το οποία σε λάθος χέρια, μπορούν να έχουν ολέθρια αποτελέσματα.
Στο μυαλό μας θα πρέπει να έχουμε έναν κανόνα, για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα προσωπικά σου δεδομένα, για οποιονδήποτε σκοπό θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει την συγκατάθεσή σου, αφού πρώτα σε έχει ενημερώσει πλήρως για τους λόγους που θέλει να τα χρησιμοποιήσει.

Τελευταία ανανέωση ( 28.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έπεσαν Πάλι Σοβάδες σε Σχολικό Συγκρότημα της Ηλιούπολης.Αναζητείται Ευθιξία. PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.01.20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελικά σήμερα Δευτέρα 27/1/2020  είχαμε και νέες πτώσεις σοβάδων σε σχολικό συγκρότημα της Ηλιούπολης. Πιο συγκεκριμένα στο 1ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης σε αίθουσα διδασκαλίας έπεσαν  σοβάδες που αποκολλήθηκαν απο μεγάλο τμήμα της οροφής. Ευτυχώς εκείνη την ώρα η αίθουσα ήταν άδεια απο μαθητές ,αφού σε αντίθετη περίπτωση ενδεχομένως να είχαμε τραυματισμό. Κλιμάκιο του Δήμου, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κώστα Σεφτελή και μηχανικούς της Υπηρεσίας Τεχνικών Υπηρεσιών, επισκέφτηκε το κτίριο και προχώρησε σε έλεγχο όλων των τάξεων για να διαπιστωθεί η ζημιά και άλλος τυχόν κίνδυνος. Μετά τον έλεγχο, αποφασίστηκε να μη λειτουργήσει το Γυμνάσιο αύριο 28/1/2020, για να γίνουν από τεχνικό συνεργείο οι απαραίτητες προληπτικές επεμβάσεις, όπου κρίνεται σκόπιμο.

Η διοίκηση του Δήμου με δελτίο τύπου που εξέδωσε εκτός της ανακοίνωσης της μη αυριανής λειτουργίας του σχολείου αναφέρει και τα εξής: 

Είναι γεγονός ότι η κατάσταση των σχολικών κτιρίων της Ηλιούπολης χρήζει άμεσων παρεμβάσεων και βελτιώσεων.Επίσης υπενθυμίζεται, ότι ο διαγωνισμός έργου προϋπολογισμού 200.000 ευρώ για την τακτική συντήρηση των σχολείων, που έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή του 2019, «ξεχάστηκε» μέσα στην προεκλογική περίοδο.Ξεκίνησε άμεσα από την σημερινή Διοίκηση με επιτάχυνση των διαδικασιών, για να υπογραφεί η σύμβαση αρχές Φεβρουαρίου.

Παράλληλα οι Σχολικές Επιτροπές προχωρούν με ταχείς ρυθμούς σε μικρές επεμβάσεις και συντηρήσεις για να βελτιωθούν οι σχολικές υποδομές.Με αίσθημα ευθύνης η Δημοτική αρχή αντιμετωπίζει με σοβαρότητα παρόμοια συμβάντα και θα προχωρήσει σε συνεργασία με όλους τους φορείς της σχολικής κοινότητας σε κάθε άμεση ενέργεια για βελτιωθεί η κατάσταση των σχολείων και να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των μαθητών και των διδασκόντων.

Οι δηλώσεις της διοίκησης και όσα έχουν ειπωθεί απο τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ Σεφτελή, προκαλούν εκνευρισμό και δυσφορία ιδαίτερα σε γονείς μαθητών , όταν στο προσφατο παρελθόν υπήρξε και πάλι παρόμοιο συμβάν στο 3ο Δημοτικό σχολείο στις 16/12/19. Επιπρόσθετα ο σύλλογος γονέων του 4ου Δημοτικού σχολείου απο τις 10/11/2019 εξέδωσε ψήφισμα για προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο , ανάμεσα στα οποία είναι και ετοιμόρροποι σοβάδες στο κλειστό γυμναστήριο. Άλλωστε και οι "ΣΥΝΕΡΓΟΙ" με ανακοίνωση τους στο facebook στις 19/12/2019 ,επισημαίνουν προβλήματα με ετοιμόρροπους σοβάδες και όχι μόνο , στο 4ο Λύκειο , στα 4ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία.

Τελευταία ανανέωση ( 29.01.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 77 - 95 από 3818
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB