spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Πρόσκληση από την Δημοτική Παράταξη ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.03.17

pitas_pamemprostaΟ συνδυασμός "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" και ο επικεφαλής Τάσος Ευσταθίου  μας προσκαλεί όλους, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις,   την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00π.μ. στην κοπή πίτας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας (Ύδρας και Μνησικλέους).
 
Κάλεσμα για εκλογοαπολογιστική συνέλευση από την Πνευματική και Πολιτιστική Εστία Ηλιουπόλεως PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.03.17

kalpi_eklogesΗ Πνευματική και Πολιτιστική Εστία Ηλιουπόλεως  απευθύνει κάλεσμα στα μέλη για εκλογές στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Άλσους Δ. Κιντή, Ύδρας και Μνησικλέους στην Ηλιούπολη την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου Θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
Ώρα έναρξης ψηφοφορίας 11:00 πμ και τέλος ψηφοφορίας 13:00

 
ΤΡΟΦΙΜA ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ-ΚΥΡΙΑΚΗ 05/03/2017 PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.02.17

xwris-mesazontesΟ Δήμος Ηλιούπολης την Κυριακή 05/03/2017, συνεχίζει τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απ' ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη, στον παράδρομο Βουλιαγμένης στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης από τις 08:00 μέχρι τις 12:00.
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
(Από την Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού στον παράδρομο Βουλιαγμένης στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης.)
Για να δείτε τα προϊόντα που θα διατεθούν πατήστε εδώ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗ.
Αιτήσεις παραγγελίας θα γίνονται δεκτές από 17/02/2017 από τις 9:00 έως τις 13:00
στο προθάλαμο του κυλικείου του Δημαρχείου - είσοδος από την οδό Σ. Βενιζέλου.
Πληροφορίες & παραγγελίες στο τηλ.: 210 9970063 από 9:00π.μ - 13:00μμ.

 
Απάντηση στο δημοσίευμα της Παράταξης «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» για το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.02.17

prota_h_hlioupoliΓια μια ακόμα φορά θα προσπαθήσουμε στην πόλη μας να κρατήσουμε το επίπεδο της αντιπαράθεσης όπως ακριβώς αρμόζει στις αρχές του δημοκρατικού διαλόγου.
Η Παράταξή μας ποτέ δεν χρησιμοποίησε λέξεις όπως «ντροπή, ψεύδος, παραπλάνηση, εξαπάτηση» γιατί έχει μάθει πάντα να μιλά με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους.
Αν πραγματικά σας ενδιέφερε η αλήθεια, θα είχατε ζητήσει να ενημερωθείτε για τις προσκλήσεις που απεστάλησαν είτε εγγράφως είτε τηλεφωνικώς προς τους Ευρωβουλευτές κκ Γιώργο Κύρτσο Μαρία Σπυράκη και Κώστα Χρυσόγονο αλλά και τον Καθηγητή Γλωσσολογίας κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη.
Οι ίδιοι οι προσκεκλημένοι επικαλέστηκαν αδυναμία παρουσίας λόγω υποχρεώσεων, πλην του Ευρωβουλευτή κ Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος δήλωσε πως θα παραστεί στην εκδήλωση (όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεσή σας).
Αντί λοιπόν να εκδίδετε ανακοινώσεις που στερούνται σοβαρότητας και αλήθειας, στηρίξτε ένα θεσμό ο οποίος ξεπερνά παραταξιακά στρατόπεδα και απευθύνεται σε όλες τις νέες και νέους τις πόλης μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου "Ηλίου-πόλις, Ανθρώπινη πόλη" PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.02.17
logo_iliou_polisΔημοτικό Συμβούλιο Νέων. ''Θα έπρεπε να ντρέπεστε κ. Βαλασόπουλε...!!!''
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 19ης Ιανουαρίου 2017, η Δημοτική αρχή Βαλασόπουλου, εισηγήθηκε την «ίδρυση και λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ηλιούπολης».
Ο εισηγητής διαβεβαίωσε όλους τους παρευρισκόμενους ότι "πρόκειται για ένα θεσμό καθαρά εκπαιδευτικό" που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία των εκπαιδευτικών και των μαθητών τριών Γυμνασίων της πόλης μας και "δεν θα έχει σχέση με οτιδήποτε το κομματικό και ιδεολογικό", ενώ ό ίδιος ο κ. Δήμαρχος είπε ότι "εμείς θεωρούμε πως η αυτόνομη εκπαιδευτική κοινότητα, μπορεί να διαμορφώσει κατάλληλες συνθήκες για την Συμμετοχική Δημοκρατία στην Ηλιούπολη".
Μετά από την διαλογική συζήτηση μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων και την παράθεση απόψεων, θέσεων και διαφωνιών, η ίδρυση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ηλιούπολης, εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.02.17

dim-symvoulio-newnΟ Δήμος Ηλιούπολης προχώρησε σε μια ακόμη καινοτόμα κίνηση θεσμοθετώντας την διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων υπό την αιγίδα του.
Το 1ο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Πρόκειται για ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα που ως κύριο στόχο έχει να ενισχύσει το ενδιαφέρον των νέων για τα κοινά, να αναδείξει τη σημασία των δημοκρατικών θεσμών στην σύγχρονη κοινωνία και να βοηθήσει τους εφήβους να συνειδητοποιήσουν το ρόλο του ενεργού πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης - εατρική παράσταση ''Είναι βαριά η ξενιτειά'' PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.02.17

syllogos_ipeiroton_ilioupolis''Είναι βαριά η ξενιτειά''.
Η ξενιτιά στο Δημοτικό και λαϊκό τραγούδι. Με κείμενα και επιμέλεια του Χρήστου Τούμπουρου, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 19.00', στο θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, Σοφοκλή Βενιζέλου 114 και Πρωτόπαπα.

Η εκδήλωση είναι συνέχεια προηγούμενης εκδήλωσης του Συλλόγου μας, που αφορούσε την ξενιτιά στην Ήπειρο.  Επεκτείνουμε, λοιπόν, το θέμα μας, που αφορά την ξενιτιά στην Ελλάδα. Μια αναδρομή στην νεοελληνική ιστορία και ένας προβληματισμός, γιατί και πώς η ιστορία του Έλληνα είναι ταυτισμένη με την ξενιτιά.  Και τι είδους ξενιτιά είναι αυτή;  Είτε εθελούσια να είναι είτε συνέπεια προσφυγιάς να είναι, είτε αναγκαστική, ένα είναι σίγουρο:
Πόνος, αίμα και χαμός.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το καλύτερο μπάρμπεκιου Τσικνοπέμπτης είναι με τους προσκόπους της Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.02.17
tsiknopempth_scoutΟι πρόσκοποι της Ηλιούπολης σας καλούμε στο μπάρμπεκιου που όπως κάθε χρονιά οργανώνουμε την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου στις 20:00 στην εστία μας, Γρηγορίου Αυξεντίου 1 και Αθανασίου Λευκαδίτη.
Θα έχουμε μπόλικη τσίκνα και άφθονο αλκοόλ για να ζεσταθούμε, με είσοδο μόνο 5 ευρώ.
Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας.
Τελευταία ανανέωση ( 15.02.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη - Πρόσκληση σε εκδήλωση PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.02.17
iliou_polis_ekdilosi_4412Η δημοτική κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη και ο επικεφαλής κ.Χρήστος Κοκοτίνης μας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Εκτέλεση δημοπρασιών σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο του Ν.4412/2016".
Εισηγήτρια η κ. Στέλλα Μιχαλοπούλου οικονομολόγος - συγγραφέας - επιστημονική συνεργάτης του Ε.Κ.Δ.Δ.Α., Γ.Γ. Δήμου Χαλανδρίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00μ.μ. στην αίθουσα της δημοτικής κίνησης επί των οδών Ηρακλείτου 1 & Ηρώς Κωνσταντοπούλου.
 
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης αναβαθμίζεται! PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.02.17
dimotiki_bibliothiki_db

Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης είναι πλέον διαθέσιμος και στο Internet.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της και της καλύτερης εξυπηρέτησης των αναγνωστών της προχώρησε στην προμήθεια του ΑΒΕΚΤ Ζ39.50 Server & Web Gate του συστήματος Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΑΒΕΚΤ), με στόχο τη διάθεση του Ηλεκτρονικού Καταλόγου της στο Internet. Οι επισκέπτες έχουν πια τη δυνατότητα αναζήτησης και ανάκτησης βιβλιογραφικών πληροφοριών, μέσω μιας φιλικής εφαρμογής, από τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Μπορείτε να αναζητήσετε όσα βιβλία είναι καταχωρημένα ηλεκτρονικά εδώ: http://94.70.247.87

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 77 - 95 από 3395
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB