spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Από σήμερα 24/5/17 οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς Πρόγραμμα ΕΣΠΑ “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.05.17

vrefonipiakoi-stathmoi_ait_2016 Από σήμερα 24/5/2017 στις 12 το μεσημέρι έως τις 9 Ιουνίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο eetaa.gr αίτηση συμμετοχής το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», προκειμένου να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, Η ΕΕΤΑΑ δημοσίευσε χθες την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος , που καθορίζει τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις, ένταξης των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα εντός 17 ημερών, δηλαδή μέχρι τις 9 Ιουνίου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Στόχος είναι η διαδικασία καθορισμού των δικαιούχων να έχει ολοκληρωθεί ως τα τέλη Ιουνίου.

Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής"  ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 - 2018

o    Ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων (24/05/2017)

o    Αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης: "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" έτους 2017-2018 (23/05/2017)

o    Ανακοίνωση για τις αιτούσες (23/05/2017)

Τελευταία ανανέωση ( 24.05.17 )
 
Μια γιορτή για το ποτάμι μας, την Πικροδάφνη PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.05.17

kipi_scout_tz Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, μαζί με τους προσκόπους της Ηλιούπολης, οργανώνουμε μια γιορτή για το ποτάμι μας την Πικροδάφνη, που θα γίνει το πρωί της Κυριακής 28 Μαίου 2017 και ώρα 10:00, στο πάρκο που απλώνεται στην όχθη του ποταμού μας, παράλληλα της οδού Τζαβέλλα στην Κάτω Ηλιούπολη.
Η γιορτή αυτή καθιερώθηκε με αφορμή την 5η Ιουνίου που έχει ορισθεί σαν παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στη διατήρηση και προστασία των ελάχιστων πολύτιμων υδάτινων συστημάτων και των οικοσυστημάτων τους, που έχουν απομείνει στις πόλεις μας.
Έτσι, κάτω από τη στη σκιά των όμορφων δέντρων της περιοχής θα γιορτάσουμε και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε: έκθεση φωτογραφίας, παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Το ποτάμι της πόλης μας», χορούς χορευτικών τμημάτων τοπικών συλλόγων, μουσική παραδοσιακή, έντεχνη και λαϊκή, διάφορα τσιμπολογήματα με συνοδεία τσίπουρου και αναψυκτικών...

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Ηλιούπολης προς τιμή του αείμνηστου Κώστα Λύτρα πρώην Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.05.17

aimodosia_fullO Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο διοργανώνει την 53η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σοφ. Βενιζέλου 112 την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρες 09.00 έως 13.00 και θα είναι προς τιμή του αείμνηστου Κώστα Λύτρα πρώην Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης.
Προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία να έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για αίμα των δημοτών μας η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης συνεδριάζει την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.05.17

aithoysa_dhmotikoy_symboylioy Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 και ώρα 16:30 στην Ειδική Αίθουσα Συνεδριάσεων "Κώστας Κονδύλης" του Δημαρχιακού Μεγάρου, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης, με θέματα:

1.    Τα προβλήματα της δημόσιας υγείας και οι ελλείψεις στη δομή του ΕΟΠΥ στη πόλη μας
2.    Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για πρόσληψη Νομικού Συμβούλου
3.    Συμφωνία συνεργασίας διετούς διάρκειας 2017 - 2019 με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλισης Ι.Ο.Α.Σ.
4.    Εγκρίσεις μελετών - δαπανών και τρόπου εκτέλεσης των έργων της Διεύθυνσης τεχνικών Υπηρεσιών
5.    Εγκρίσεις μελετών - δαπανών και τρόπου εκτέλεσης των έργων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος - Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας
6.    Αναδιοργάνωση δημοτικής συγκοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση σε εκδήλωση για την 76η επέτειο της μάχης της Κρήτης PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.05.17

maxi_tis_kritis_hl_alΟι Σύλλογοι Κρητών Ηλιούπολης - Αργυρούπολης σας προσκαλούν στην εκδήλωση μνήμης που συνδιοργανώνουν για να τιμήσουν την 76η επέτειο της μάχης της Κρήτης.
«καμιά αξία η ζωή δίχως ελευθερία ...»

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 ώρα 20:00 Δημοτικό θέατρο άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως

Σύλλογοι Κρητών Ηλιούπολης - Αργυρούπολης

Τελευταία ανανέωση ( 20.05.17 )
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.05.17

anatolis_ixniΟ Δήμος Ηλιουπόλεως και ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου δια της Ενοριακής Ενώσεως Επιστημόνων αυτού, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: Κωνσταντινούπολη: Ανατολής ίχνη, Δύσης περάσματα. Πορεία της Ρωμιοσύνης. Μνήμες του χθες, στιγμές του σήμερα, προσδοκίες του αύριο!
Τετάρτη 31 Μαϊου 2017, ώρα 8:30 μ.μ.στον Ιερό Ναό (Λεωφ. Ειρήνης 29)
Γενική καλλιτεχνική διεύθυνση: Ανδρέας Ατζάμπος
Συμμετέχουν:
* Μουσικό Σχήμα «Μελίρρυτον» υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Θανάση Δασκαλοθανάση,* Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Σδούκου,
* Χορευτικά Τμήματα της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του κ. Ανδρέα Ατζάμπου και συνοδεία παραδοσιακής μουσικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΕΛΕΝΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 2017 PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.05.17
iera_panhgyris_2017 Οι Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ηλιουπόλεως με την ευκαιρία της Εορτής των Εφόρων της Ενορίας μας, των Αγίων και Θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης
Σας προσκαλούμε
Να παρευρεθείτε εις τις Λατρευτικές συνάξεις κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Σάββατο, 20 Μαΐου 2017
19:00μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός
21:00μ.μ. Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος
23:00μ.μ. Ιερά Αγρυπνία

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017
07:00π.μ. Όρθρος - Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

19:00μ.μ. Εσπερινός και Ιερά παράκληση των Αγίων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης
 
Προσοχή! Διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.05.17
policeΣυνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, μέλη της σπείρας ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 29χρονος ημεδαπός συνεργός τους.
Εξιχνιάσθηκαν δεκαεννέα (19) περιπτώσεις.
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες ηλικιωμένων, στις οποίες εισέρχονταν προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Συνελήφθησαν ύστερα από αναζητήσεις, απογευματινές ώρες της 17-5-2017 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της ίδια Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 25 ετών, μέλη της σπείρας. Επιπλέον, αναζητείται ένας 29χρονος ημεδαπός συνεργός τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από εξαμήνου και πλέον, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την διάπραξη κλοπών από οικίες ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης PDF Εκτύπωση E-mail
  
18.05.17

moyseio_ethnikis_snti_xenΤο Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) - Ελληνικό τμήμα, φιλοδοξώντας να αναδείξει το ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 την 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων (International Musem Day). Η Διεθνής Ημέρα Μουσείων αποτελεί, ως γνωστόν, μια επετειακή εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας αφιερωμένη κάθε χρόνο σ' ένα συγκεκριμένο θέμα που αφορά στα Μουσεία και στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Μήνυμα της επετείου ήταν η αξιοποίηση και ανάδειξη των μουσείων ως φορέων πολιτισμικών και πολιτιστικών ανταλλαγών με στόχο την ενίσχυση των μορφωτικών αγαθών, της μάθησης, του πολιτισμού, της διατήρησης της ιστορικής μνήμης, της ειρήνης και της συνεργασίας των λαών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μαραθώνιος Ανάπτυξης Εφαρμογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση: Άλμα στο μέλλον με τη νέα γενιά ! PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.05.17

kede_smartcityΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Εφαρμογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ΚΕΔΕ City Challenge Crowdhackathon Smartcity. Στον μαραθώνιο συμμετείχαν πάνω από 200 διαγωνιζόμενοι σε 50 ομάδες και για τρεις μέρες με τη βοήθεια 40 έμπειρων μεντόρων, που προέρχονταν από τους Δήμους, την αγορά και την ακαδημαϊκή κοινότητα υλοποίησαν πρωτότυπες εφαρμογές χρήσιμες για τις πόλεις και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τελευταία ανανέωση ( 24.05.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 77 - 95 από 3439
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB