spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΣΑ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 29/1/2017 PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17

opsa_logoΜε την παρουσία πολλών και εκλεκτών φίλων και υποστηρικτών των δράσεων του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (ΟΠΣΑ), πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση απονομής τιμητικών πλακετών και η κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου για το έτος 2017.

Ο ΟΠΣΑ, που συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια από την ίδρυσή του, τίμησε και φέτος διακριτές και διακεκριμένες προσωπικότητες για την προσφορά τους σε λειτουργήματα και θεσμικές θέσεις του δημόσιου βίου της χώρας μας. Για την πολυετή προσφορά τους στο Εισαγγελικό κια Δικαστικό Σώμα και την ηθική στήριξή τους στον ΟΠΣΑ, τιμήθηκαν οι κ.κ. Γεώργιος Σανιδάς, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ε.τ. και Γεώργιος Χρυσικός, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ.  Για την πολυετή προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στην Παιδεία της χώρας και για τη στήριξή τους στο έργο του Ομίλου, τιμήθηκαν ο κ. Θεόδωρος Παναγόπουλος, ομ. Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Πανεπιστημίου Πειραιώς και Πρόεδρος των Οφφικιάλων του παλαίφατου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας & πάσης Αφρικής και η κ. Κατερίνα Ζηρίδη, Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Γενιά Ζηρίδη».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοπή Πίτας από το ''άνω ποταμών'' PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17
prosklisi_ano_potamon

Πρόσκληση

Το πολιτιστικό στέκι "άνω ποταμών" κόβει την πίτα του την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 07:30 μμ. στο χώρο του Νικ. Πολίτη 17 & Εμμ. Ροΐδη. Η παρουσία σας θα είναι χαρά για εμάς. Θα μας κρατήσουν μουσική συντροφιά η Καλαντζή Νεφέλη (φλάουτο - φωνή) & η Μπακιρτζόγλου Δέσποινα (πλήκτρα - φωνή)

Τελευταία ανανέωση ( 31.01.17 )
 
ENOTΗΤΑ , ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ,ΚΟΙΝΟΙ ( και φανεροί ) ΑΓΩΝΕΣ και ενεργή ΔΡΑΣΗ τα ζητούμενα από τα στελέχη των 3 Δημοτικών Συνδυασμών της ΝΔ στην Ηλιουπολη ! PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17
glykou_photinia_ndΜε αφορμή την πρόσφατη διένεξη , η οποία έγινε τοις πάσι γνωστή , την αφορώσα την " πατρότητα" - ή ακόμη και την ... " μητρότητα " ( ! ) δεν με ενδιαφέρει πώς αλλοιώς θελει κανείς να την επονομάσει! - της κοινής κοπής της Βασιλόπιττας από τους 3 διαφορετικούς συνδυασμούς της ΝΔ στην Ηλιούπολη (γεγονός το οποίο δεν κατέστη τελικώς εφικτό) και πάντοτε με το θάρρος και την παρρησία, τα οποία με διακρίνουν, δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω και την δική μου άποψη, σε σχέση με την αλγεινή εντύπωση, την οποία απεκόμισα προσφάτως (όχι μόνον εγώ, αλλά και 100άδες των συνδημοτών μου, αλλά και φίλων και πλείστων όσων παρατηρητών των " δρωμένων " στην πόλη μας). Η ίδια, ως γνωστόν, έχω υπάρξει εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος 3 Νομικών Προσώπων με τον Συνδυασμό του Δημάρχου, κ. Γιάννη Αναγνώστου  μεταξύ των ετών 2007-2010, εις τον οποίο συμμετείχαν και οι τότε συνάδελφοί μου και επικεφαλής των δύο άλλων προκυψάντων Δημοτ. συνδυασμών,  κ. Τάσος Ευσταθίου και κ.Αργυρώ,  με όλους εκ των τριών διατηρώ άψογες σχέσεις oμολογουμένως.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλ. Φαλήρου ''Ο ΦΛΟΙΣΒΟΣ'' PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17

ergastiri_faliroΗ Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου οργανώνει Έκθεση Ζωγραφικής-Αγιογραφίας-Χειροποίητο και Λογοτεχνίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου "Ο Φλοίσβος"

Από 31-Ιαν-2017 Εως 5-Φεβ-2017   Εγκαίνια: Τετάρτη 1-Φεβ-2017 Στις 19:00

Ο Δήμος Ηλιούπολης θα Διαθέσει Πούλμαν Για Μετάβαση Και Επιστροφή Των Μελών Της Ένωσης.

Το Πούλμαν Θα Ξεκινήσει Από Το Βαγόνι Την Τέταρτη Στις 18:00 Και Από "Παραντινο" Στις 18:15

Για Πληροφορίες Τηλ: 6972007547 

 

 
Από 1 Φεβρουαρίου υποχρεωτική η ανάρτηση πινακίδας ενημέρωσης πελατών για την αποδοχή ή μη ηλεκτρονικών πληρωμών. PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17

symparastatis_3_eidikiΣύμφωνα με το άρθρο 66 του νόμου 4446/2016, προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ότι, από την 1η Φεβρουαρίου του 2017, οι επιχειρήσεις που αποδέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές υποχρεούνται να ενημερώνουν τους καταναλωτές σχετικά με την αποδοχή καρτών και μέσων πληρωμής, με σαφή τρόπο που να μην επιδέχεται παρερμηνείας και με αναγραφή ευκρινώς της πληροφορίας αυτής στην είσοδο του καταστήματος και στο ταμείο. Σε όσους παραβαίνουν την υποχρέωση αυτή, θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους χιλίων (1.000) ευρώ.

Δεδομένων αυτών, από την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2017, υπάρχει υποχρέωση από τις επιχειρήσεις για την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με την αποδοχή μέσων πληρωμής με κάρτες. Για την αποφυγή εκπλήξεων και αχρείαστων προστίμων σε αυτήν την δύσκολη εποχή, συστήνουμε να αναρτηθούν πινακίδες ενημέρωσης των πελατών τους, είτε δέχονται ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, είτε όχι.

Τελευταία ανανέωση ( 31.01.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διεξαγωγή Αιματολογικής Ημερίδας με θέμα «Πάρε μέρος στην αλυσίδα - γίνε κι εσύ εθελοντής δότης» PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17
15_odhmotiko_aima Την Κυριακή 5/2/2017, στις 11:00 π.μ. στο 15ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, ​Θράκης και Αλιμούντος, 16341, Ηλιούπολη, θα διεξαχθεί Αιματολογική Ημερίδα με θέμα «Πάρε μέρος στην αλυσίδα - γίνε κι εσύ εθελοντής δότης». Η συνάντηση μας έχει σαν στόχο την ενημέρωση για την Μεταμόσχευση Αιμοποιητικών Κυττάρων, την εφαρμογή της, τη συλλογή δειγμάτων από εθελοντές δότες καθώς και το πως γίνεται η διαδικασία της δωρεάς.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική, γιατί μπορεί να είστε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μπορεί να σώσει τη ζωή κάποιου ανθρώπου.

Εκ του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Και της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας

 
Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης για τα γεγονότα στο Πέραμα PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17

enwsi-gonewn-kidshandsΗ Ένωση Γονέων Ηλιούπολης καταδικάζει την θρασύδειλη «μπούκα» της Χρυσής Αυγής σε σχολείο του Περάματος, όπου για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της πρωτοφανούς ασυλίας που απολαμβάνουν οι κάθε λογής εκχυδαϊστές της Δημοκρατίας, την οποία ως «Ιφιγένεια εν Αυλίδει» έχουν θυσιάσει, στον βωμό του ρατσισμού και του φασισμού, παριστάνοντας τους αυτόκλητους προστάτες του Ελληνισμού και της Ιστορίας του τόπου μας.
Αυτήν την φορά μάλιστα καταπάτησαν και το τελευταίο άβατο, των πλέον αθώων και ανυποψίαστων, όπως επί της ουσίας είναι, ένα Δημοτικό Σχολείο.
Εδώ δυστυχώς δεν καταδεικνύεται μόνον ένα ξενοφοβικό παραλήρημα, από κάποιους που ενδεχομένως θα εκπλαγούν αν κάνουν μια απλή εξέταση DNA, αλλά μια συνεχής και επίμονη προσπάθεια, να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο και να δώσουν μια πλαστή εικόνα Μεσαίωνα, για τους απλούς ανθρώπους της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακοίνωση του Σ.Ε.ΔΗ. για τα γεγονότα στο Πέραμα PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17

logo_sedhΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Το Δ.Σ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του δήμου ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ καταδικάζει την επίθεση της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε γονείς, δασκάλους και εκλεγμένους συνδικαλιστές στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, μετά την ανακοίνωση της απόφασης για λειτουργία του σχολείου ως Δομή Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ).

Την Τρίτη 17 Γενάρη 2017, ομάδα Χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον υπόδικο ναζιστή βουλευτή Γιάννη Λαγό, συνοδεία μπράβων, συγκεντρώθηκαν από το πρωί έξω από το σχολείο, με σκοπό να τρομοκρατήσουν γονείς και δασκάλους. Απαίτησαν να μπουν στο χώρο του σχολείου και όταν γονείς και δάσκαλοι αντιστάθηκαν, τους επιτέθηκαν βίαια. Προπυλάκισαν εκπαιδευτικούς του σχολείου και γονείς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόσκληση συμμετοχής στον διάλογο για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17

valasopoulos_flagsΦίλες και φίλοι συνδημότες,
Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στον διάλογο για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου μας της τρέχουσας πενταετίας.
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικά για την πόλη έργα, παρεμβάσεις και δράσεις, ως επίσης μέτρα και πολιτικές για τη βελτίωση της οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους Δημότες και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί αφού ληφθούν υπ' όψιν και οι δικές σας απόψεις, προτάσεις και επισημάνσεις μέσω του ερωτηματολόγιου που ακολουθεί. Το ερωτηματολόγιο, οι άξονες και τα μέτρα του Στρατηγικού Σχεδιασμού (Α' Φάση του Επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου), και συνοπτικό κείμενο με το πλαίσιο του Στρατηγικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Ανάπτυξης της Ηλιούπολης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.ilioupoli.gr) και συγκεκριμένα στη διαδρομή Υπηρεσίες/Επιχειρησιακός Σχεδιασμός/Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2019.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοπή πίτας του συλλόγου Α.Ο. ΔΙΑΝΑ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17
diana-pita_2017

Με πρωταγωνιστές μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, παλαίμαχους άσσους του ποδοσφαίρου και θρύλους της αθλητικής ζωής της χώρας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Α.Ο. ΔΙΑΝΑ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Ηλιούπολης, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, παρουσία πολλών και εκλεκτών καλεσμένων, τιμήθηκαν για την προσφορά τους, μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου όπως ο Αντώνης Αντωνιάδης (παλαίμαχος Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού), ο Μίμης Δομάζος (παλαίμαχος Παναθηναϊκού και ΑΕΚ), ο Τάκης Κελεσίδης (παλαίμαχος Ολυμπιακού) ο Χρήστος Αφρουδάκης (αρχηγός εθνικής ομάδας πόλο) και ο Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης ανοιχτής θαλάσσης) ως θρύλοι του ελληνικού αθλητισμού παραλαμβάνοντας την φανέλα του συλλόγου με την ειδική μνεία "θρύλος".

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 96 - 114 από 3395
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB