spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Ολιγωρία Στην Ανάρτηση Πόθεν Έσχες Στο Website Του Δήμου Ηλιούπολης – Έληξε Η Προθεσμία PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.12.19

 Παρά τους υψηλούς προεκλογικούς τόνους για ζητήματα διαφάνειας, η δημοτική αρχή δεν έχει αναρτήσει -ως όφειλε- τα πόθεν έσχες των αιρετών στο site του Δήμου.

Ανακολουθία μεταξύ προεκλογικής ρητορικής και μετεκλογικών πράξεων παρατηρείται στη νέα δημοτική αρχή στα θέματα διαφάνειας, καθώς τρεις μήνες μετά ανάληψη καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή στην Ηλιούπολη, δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα στο website του Δήμου οι δηλώσεις "Πόθεν Έσχες" των αιρετών.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΤΑΝ ΤΟ "ΟΧΙ" ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.12.19

 Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης , συζητήθηκε , ψηφίστηκε και εγκρίθηκε  ο οικονομικός προϋπολογισμός του Δήμου για το έτος 2020.

Διαβάζοντας την απόφαση 297/19  του Δ.Σ ,  ο Αντιδήμαρχος κ. Βιδάλης, που εισηγήθηκε το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ανέπτυξε την εισηγητική έκθεση που προσαρτάται στον προϋπολογισμό, εισηγήθηκε για την έγκρισή του και  κάλεσε το Σώμα να αποφασίσει σχετικά. 
Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, των δημοτικών συμβούλων και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι εξέφρασαν τις προτάσεις, τις αντιρρήσεις και τις τοποθετήσεις τους αναλυτικά επί του θέματος. 
Κατόπιν, κατατέθηκε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που Θέλω", κ. Αραμπατζή, εναλλακτική πρόταση επί του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2020.
Τέλος, μετά από διαλογική συζήτηση που καταγράφεται λεπτομερώς στα πρακτικά, επί των δύο προτάσεων που κατατέθηκαν, τόσο της Διοίκησης όσο και του κ. Αραμπατζή, διεξήχθη ονομαστική ψηφοφορία επί του θέματος.

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 05.12.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Με προτάσεις χρηματοδότησης "Η Πόλη που θέλω" στη συζήτηση του προϋπολογισμού 2020 του ΚΑΦΑΔΗΛ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.11.19

kafadhl_proyp_2020Αν και εμμένουμε, ως παράταξη, στη θέση που γνωστοποιήθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης Γαβριήλ Αραμπατζή, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο του νομικού προσώπου, ότι θα πρέπει, για οικονομικούς λόγους, το ΚΑΦΑΔΗΛ να συγχωνευθεί με το δήμο και να αποτελεί μια Δ/νση στον οργανισμό του δήμου, εισηγηθήκαμε προτάσεις χρηματοδότησης και επισημάναμε κάποιες αλλαγές στον προϋπολογισμό του 2020. Στη συνεδρίαση λοιπόν του Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ, στις 18/11/2019 , στην οποία παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το προσχέδιο του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου.
Ο Νίκος Καραβαγγέλης, εκπρόσωπος της Παράταξης " Η Πόλη που θέλω" και μέλος του Δ.Σ., εισηγήθηκε κάποιες προτάσεις που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και αιτήθηκε τη δημιουργία και την προσθήκη κωδικών στους αντίστοιχους πίνακες εσόδων και εξόδων.

Τελευταία ανανέωση ( 23.11.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.11.19

 Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει, ότι προγραμμάτισε έκτακτα για την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, την διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου,από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 18.11.2019 μέχρι το πέρας των εργασιών.

Τελευταία ανανέωση ( 17.11.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαραίτητος ο εμβολιασμός των παιδιών στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.09.19

Με αφορμή τα κρούσματα ιλαράς στη χώρα μας, υπενθυμίζουμε στους γονείς ότι ο εμβολιασμός των παιδιών είναι όχι μόνον πολύτιμος αλλά και επιβεβλημένος.

emboliasmosΓια το λόγο αυτό ζητείται κατά την εγγραφή των παιδιών το Βιβλιάριο Υγείας.

Όμως σε περίπτωση που τα εμβόλια, και ειδικότερα της ιλαράς, δεν έχουν γίνει, ο Δήμος μας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας της πόλης μας (πρώην ΙΚΑ), μπορεί να φροντίσει τον εμβολιασμό των παιδιών για την ιλαρά.

Ο Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Αλληλεγγύης& Εθελοντισμού
Ιωάννης Πούλος

Η Αντιδήμαρχος
Παιδείας & Πολιτισμού
Αικατερίνη Χωματά

 
Η Τελετή ορκωμοσίας του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο, 31 Αυγούστου PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.08.19
dimarxeio_emprosΤo Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης στις 19.00μ.μ..

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος γνωστοποίησε στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γεώργιο Χατζηδάκη ότι δεν θα ορκιστεί και τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο θα καταλάβει ο πρώτος αναπληρωματικός δημοτικό σύμβουλος της δημοτικής παράταξης.

 

 

 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.09.18

frontistirioΟ Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο την ελάφρυνση των βεβαρημένων οικογενειακών προϋπολογισμών, διοργανώνει για ένατη συνεχόμενη χρονιά, το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ανακουφίζοντας αυτούς που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή διδάκτρων των παιδιών τους.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της ιδιωτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης.
Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο διδάσκονται μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν αιτήσεις συμμετοχής στο Τμήμα Παιδείας - Εθελοντισμού - Δια Βίου Μάθησης& Πολιτικών Ισότητας (ώρες 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.), τηλ.: 210 9970134 και 210 9970156, προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο Δελτίου ταυτότητας ή άδειας Διαμονής
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα Δ.Ο.Υ

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ανακοινωθεί σε ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς των μαθητών.

Τελευταία ανανέωση ( 19.09.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήμος Ηλιούπολης: Ξεκίνησε και πάλι η δημοτική συγκοινωνία. PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.09.18
ilioupoli_town_busΣύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης:
Τα οχήματα της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα ξεκινούν στις 07:00π.μ. και θα σταματούν στις 13:00μ.μ. με μια ώρα διακοπή στις 10:00π.μ. -11:00π.μ.

Η πλήρης ολοκλήρωση της διαδρομής έχει υπολογιστεί περίπου στα πενήντα λεπτά όμως ο χρόνος εξαρτάται από την ώρα και τους κυκλοφοριακούς φόρτους.
Οι γραμμές 1 και 2 ακολουθούν τα εξής δρομολόγια:
Τελευταία ανανέωση ( 19.09.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 17 από 1348
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB