spacer.png, 0 kB
 Web - Radio
 Σκούρας Χρήστος Χαλιά και Μοκέτες Μαρίνου Αντύπα 6 Ηλιούπολη Τηλ./Fax: 210 9752958 - 210 973911
 Glykas Photography - Πρωτόπαππα 5, Ηλιούπολη, 21 5540 2636
 Το Χειροποίητο - Παραδοσιακό Ψητοπωλείο - Όλα στα Κάρβουνα 2109913900 και what's up  6986877433
Παιδικά ενδύματα Η στρουμφίτα

Τελευταία Νέα

Σουβλάκια Ηλιούπολη

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη το νέο βιβλίο του Δρος ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ, Πανεπιστημιακού Ερευνητή, Δημοσιογράφου και Δικηγόρου Ρώμης και Θεσσαλονίκης.
Σε τιμή κάτω των 10 Ευρώ για να μάθετε “τι παίζει” στο ΑΙΓΑΙΟ.
ON-Point Ασφαλιστικές Υπηρεσίες - Νικήτας Τζούβελης Τηλ.2109802950
ΟΑΣΑ

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Ψητοπωλείο ο Γιώργος Hλιούπολη
Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου 20.11.2014 PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.11.14

 logo_dimosΚατά  τη  τελευταία  συνεδρίαση  του  Δημοτικού  Συμβουλίου Ηλιούπολης ελήφθησαν μεταξύ  άλλων  αποφάσεις σε  μια σειρά  θεμάτων  που  αφορούν  τη  λειτουργία  του  Δήμου και  των  Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου.
Ειδικότερα  εγκρίθηκαν  κατά  πλειοψηφία:
1. Ο Οργανισμός  Εσωτερικής  Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου, με στόχο την  καλύτερη  κατανομή  αρμοδιοτήτων  και  δυναμικού έτσι ώστε να  μεγιστοποιηθεί  η  αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών  προς  τους  δημότες.
2. Οι  προϋπολογισμοί , του  Πολιτιστικού  Αθλητικού Οργανισμού και του Κέντρου  Αγωγής  Φροντίδας  και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης.
Οι προϋπολογισμοί  όπως  ορίζει  ο  νόμος είναι  ισοσκελισμένοι , και  προγραμματίζουν  την  όσο  το  δυνατόν καλύτερη  αξιοποίηση  των  εσόδων τους  για  τη  βελτίωση  των  εγκαταστάσεων  και  επέκταση  των  δραστηριοτήτων  προς  όφελος  των  δημοτών  μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μουσική Βραδιά στην Μουσική Σκηνή Ρυθμός Stage PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.11.14

Αγαπητοί συνδημότες
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει μουσική βραδιά, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 20.30 στην Μουσική Σκηνή Ρυθμός Stage που βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα 38 στην Ηλιούπολη, τηλ. επικ. 210 - 9750060.
Στο πλούσιο για όλα τα γούστα καλλιτεχνικό πρόγραμμα, συμμετέχουν σπουδαίοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως οι : Κώστας Μακεδόνας, Καλλιόπη Βέττα, Ερωφίλλη, ο συνδημότης μας Χρήστος Δάβρης και το συγκρότημα Anna΄s Boyfriend. Στην είσοδο της Μουσικής Σκηνής καταθέτετε την αγάπη σας και την κοινωνική σας ευαισθησία, προσφέροντας κάποιο πακέτο τροφίμων για να καλύψουμε τις ανάγκες όσο το δυνατόν περισσοτέρων απόρων συνδημοτών μας.
Το πρόγραμμα είναι ποιοτικότατο και η τιμή των ποτών χαμηλή και συμβολική.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΣΚ ΣΕ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.11.14

Υπεγράφη η σύμβαση του αναδόχου με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και από τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου ξεκίνησε από το 5ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης η υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση κουφωμάτων, ανακατασκευή δύο γηπέδων μπάσκετ, διαμόρφωση αύλειων χώρων και λοιπές εργασίες σε δεκαεπτά σχολικές μονάδες στον Δήμο Ηλιούπολης» προϋπολογισμού 450.000 ευρώ.
    Η θετική αυτή εξέλιξη για την πόλη της Ηλιούπολης είναι το επιστέγασμα της επίμονης διεκδίκησης του προγράμματος από τον Δήμο και της καλής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου με τον ΟΣΚ.
Το έργο περιλαμβάνει:
- Την ανακατασκευή των γηπέδων μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο και στο 4ο Λύκειο,
- Την αντικατάσταση των φεγγιτών στις βορινές αίθουσες του 6ου Δημοτικού,
- Την αντικατάσταση των σιδηρών κουφωμάτων στα κλιμακοστάσια του 12ου Δημοτικού, με υαλότουβλα,
- Την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο 11ο Δημοτικό,
- Την κατασκευή ξύλινης πέργκολας και την τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας στα Νηπιαγωγεία 1ο, 5ο, 6ο, 11ο, 13ο, 14ο, 19ο,
- Την διαμόρφωση του προαύλιου χώρου στο 24ο Νηπιαγωγείο,

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιστολή του Δημάρχου Ηλιούπολης για το κατεπείγον θέμα της ανέγερσης Κοπτορθόδοξου Ναού στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.11.14

Επιστολή του Δημάρχου Ηλιούπολης για το κατεπείγον θέμα της ανέγερσης Κοπτορθόδοξου Ναού στην Ηλιούπολη (Λυσίου και Ιπποκράτους, στην περιοχή του Αγίου Κων/νου), μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βουλευτές Β' Αθήνας, κτλ.).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                            HΛΙΟΥΠΟΛΗ 20.11.14
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                            
Aρ. πρωτ.  321
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                                                  

ΘΕΜΑ: Ανέγερση Κοπτορθόδοξης Αιγυπτιακής Εκκλησίας Ελλάδος στην Ηλιούπολη

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται η έκδοση οικοδομικής άδειας προκειμένου να αναγερθεί Ναός Κοπτορθόδοξου δόγματος επί των δημοσίων κτημάτων με αριθμούς ΑΒΚ 1920 και 1921, τα οποία παραχωρήθηκαν στην Κοπτορθόδοξη Αιγυπτιακή Εκκλησία Ελλάδος, προς ανέγερση ειδικώς του ανωτέρω Ναού.
Με πλείστα έγγραφά μας διαμαρτυρηθήκαμε κατ' επανάληψη τόσο για την ως άνω παραχώρηση όσο και για την επιμονή στην ανέγερση του ανωτέρω Ναού στα συγκεκριμένα ακίνητα. Σκοπός μας δεν ήταν να δυσχεράνουμε την τήρηση των όρων παραχώρησης ούτε βεβαίως να εμποδίσουμε την άσκηση του θρησκευτικού καθήκοντος των πιστών του συγκεκριμένου δόγματος. Σεβόμαστε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις απάντων, και θεωρούμε δικαίωμα και καθήκον στον καθένα να τις ασκεί ανεμπόδιστα, γεγονός που κατοχυρώνεται και από το Σύνταγμα της Ελλάδος. Διαφωνήσαμε και αντιδράσαμε όμως εντός του νομίμου πλαισίου διότι η επιλογή των συγκεκριμένων ακινήτων στην συγκεκριμένη περιοχή είναι λανθασμένη και απρόσφορη, αφού θα υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο το ήδη υποβαθμισμένο περιβάλλον και θα καταστήσει την ζωή των περιοίκων αθόρυβη.

Τελευταία ανανέωση ( 22.11.14 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εβδομάδα Εργαστηριακών και Κλινικών Εξετάσεων Προστάτη PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.11.14

logo_dimosΔιοργανώθηκε με τεραστία επιτυχία η εβδομάδα εργαστηριακού και κλινικού έλεγχου του προστάτη.
Των εξετάσεων προηγήθη ομιλία-ενημέρωση για τις παθήσεις του προστάτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθν. Αντίστασης.
Όλη η διαδικασία εξετάσεων ήταν άρτια διοργανωμένη.
Έγιναν εξετάσεις αίματος PSA και υπερηχογράφημα κάτω κοιλίας (ουροδόχου κύστης και προστάτη) και στην συνεχεία κλινική εξέταση και αξιολόγηση των εργαστηριακών ευρημάτων από τον χειρουργό ουρολόγο συνδημότη μας κ.Γεωργαντά. Οι εξεταζόμενοι έφυγαν κάνοντας ένα πραγματικά ολοκληρωμένο έλεγχο του προστάτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με λόγια του αέρα δε χτίζεται το μέλλον... PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.11.14

Από την ανακοίνωση της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» είναι εμφανής η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του επικεφαλής τους κ. Χρήστου Κοκοτίνη να απαξιώσουν την οικονομική εξυγίανση του Δήμου Ηλιούπολης η οποία επιβεβαιώθηκε και από την παρουσίαση του Ισολογισμού του Δήμου μας για το 2013.
Ένας Ισολογισμός στον οποίο για άλλη μια φορά εμφανίζεται πλεόνασμα και για άλλη μια φορά μειώνονται οι υποχρεώσεις του Δήμου μας την ώρα που ξεχρεώνονται από τη Δημοτική μας Αρχή και αμαρτίες του παρελθόντος από Νομικά Πρόσωπα και Εταιρείες του Δήμου τις οποίες συνδιοικούσε ο κ. Κοκοτίνης ως μέλος Διοικητικών Συμβουλίων...

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.11.14

xaristiko_pazari101410-14/11, ώρα 12:00 - 15:00
Υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο, τον προάγγελο της χειμερινής περιόδου,  με την πραγματοποίηση  ενός εβδομαδιαίου χαριστικού παζαριού.
Η Τράπεζα Χρόνου σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο & την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, πραγματοποιεί ανοιχτό παζάρι, όπου πάγκοι με είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, λευκά είδη, οικιακά σκεύη κ.τ.λ, θα έχουν στηθεί στον κλειστό μας χώρο, για την υλοποίηση του σκοπού αυτού.
Οι συμπολίτες μας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν δωρεάν είδη δευτερευούσης ανάγκης, χωρίς αντίτιμο.
Το εβδομαδιαίο χαριστικό παζάρι θα πραγματοποιηθεί στην Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, την εβδομάδα  10 - 14/11 και ώρα 12.00 - 15.00.
Σας περιμένουμε με χαρά στο  ανοιχτό παζάρι αλληλεγγύης και αγάπης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
“ Συζητώντας με τους συγγραφείς στη Βιβλιοθήκη ” PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.11.14

logo_paodhΗ Δημοτική βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, εγκαινιάζει στον καινούργιο της χώρο, (στην οδό Νικομάχου 18, Κάτω Ηλιούπολη), έναν κύκλο συναντήσεων με καταξιωμένους έλληνες συγγραφείς, μερικούς από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας.
Η Ελένη Πριοβόλου, η Πέρσα Κουμούτση, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Μάρω Δούκα, ο Δημήτρης Στεφανάκης, ο Πέτρος Μάρκαρης, ο Τεύκρος Μιχαηλίδης, η Νίκη Αναστασέα και η Σώτη Τριανταφύλλου, θα βρίσκονται κοντά μας για να συζητήσουμε τα καινούργια τους βιβλία αλλά και το σύνολο του έργου τους, τα βιώματα και τις εμπειρίες από τη συγγραφική τους πορεία καθώς και τους προβληματισμούς τους για κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα και σκιαγραφούνται στα βιβλία τους.
Στόχος  των συναντήσεων αυτών, πέρα από την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας είναι η ανάδειξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ως δημόσιου χώρου συζήτησης και διαλόγου, ως χώρου φιλόξενου για τους ανθρώπους του πνεύματος, τους φίλους του βιβλίου, τους ευαισθητοποιημένους & ενεργούς πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 17 από 1077
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB