spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
ΤΡΟΦΙΜA ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ-ΚΥΡΙΑΚΗ 06/11/2016 PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.10.16

xwris-mesazontes Ο Δήμος Ηλιούπολης την Κυριακή 06/11/2016, συνεχίζει τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απ' ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη, στον παράδρομο Βουλιαγμένης στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης.  ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

(Από την Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού στον παράδρομο Βουλιαγμένης στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης.)

Για να κάνετε αίτηση παραγγελίας πατήστε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήμος Ηλιούπολης - Πρόγραμμα Εορτασμού Της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 2016 PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.10.16

logo_dimosΠέμπτη 27 Οκτωβρίου
Γενικός σημαιοστολισμός
των καταστημάτων του Δήμου, του Δημοσίου, του ΝΠΔΔ, των Τραπεζών, των Οργανισμών, καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων, των οικιών, των οδών και των πλατειών, μέχρι τη δύση της 28ης Οκτωβρίου.
Ομιλίες σε σχολεία Δημόσιες υπηρεσίες Οργανισμούς ΝΠ.Δ.Δ. κλπ
Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων
από μαθητές Σχολείων (σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα) στις 11.00 π.μ. στα μνημεία της πόλης.
Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ των Οργανισμών.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου
Ώρα 10:30π.μ.
: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην οποία καλούνται να παραστούν:

Τελευταία ανανέωση ( 17.10.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακοίνωση για τη βιολογική λαϊκή PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.10.16
biologikiΑγαπητοί παραγωγοί και δημότες Ηλιούπολης,
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 325/2008 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης η λειτουργία της Βιολογικής Λαϊκής έπρεπε να πληροί συγκεκριμένους όρους μεταξύ των οποίων και η συμμετοχή στον Δήμο για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου 2€ ανά τετραγωνικό, δηλαδή 2€ Χ 4τετραγωνικά ο πάγκος = 8€.
Δυστυχώς, από τότε μέχρι σήμερα η απόφαση αυτή δεν εφαρμόστηκε. Συμπερασματικά ο κάθε παραγωγός θα επιβαρύνεται με μόλις 32 ευρώ το μήνα για να συμμετέχει στην Βιολογική Λαϊκή της πόλης μας όταν ο μηνιαίος τζίρος είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ. Όπως είναι γνωστό όλοι όσοι καταλαμβάνουν κοινόχρηστο χώρο (π.χ. τα καταστήματα της πόλης μας, οι μικροπωλητές σε υπαίθριους χώρους) καταβάλουν τέλος κατάληψης κοινοχρήστου χώρου στο Δήμο μας και κανείς δεν πρόκειται να εξαιρεθεί από την απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.10.16
prosklisi_hrw_kon Ο Δήμος Ηλιούπολης σας προσκαλεί στην εκδήλωση προς τιμήν της μνήμης της ΕΠΟΝίτισσας ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ, στο μνημείο της ηρωίδας στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού (ΙΚΑ). Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

 
5η Γιορτή Ανακύκλωσης Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.09.16

recycle_blueΟ Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει την 5η Γιορτή Ανακύκλωσης την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, στην πλατεία Φλέμιγκ και ώρα 10:00 έως 20:00.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ:
γυαλί, χαρτί, πλαστικό, ηλεκτρικές συσκευές, μπαταριές, φάρμακα, λάμπες & λαμπτήρες, μαγειρεμένο λάδι, cd-dvd, καπάκια

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
τρόπων κομποστοποίησης, οργανικών απορριμμάτων, σύμφωνα με τον Υγειονομικό Κώδικα

ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ:
Οικολογικό λίπασμα (compoet) που προέρχεται απο το πρόγραμμα κομποστοποίησης  των φυτικών υπολειμμάτων του Δήμου 135 ειδικοί κάδοιοργανικών αποβλήτων για τα καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος σακούλες ανακύκλωσης καθώς και φυτά απο το Φυτώριο του Δήμου

 
Δωρεάν μαθήματα Ισπανικών PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.09.16

habla-espanol«Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», ύστερα από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών, συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά τον κύκλο δωρεάν μαθημάτων ξένων γλωσσών.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών και υλοποιείται χάρη στην ευαισθησία εκπαιδευτικών της πόλης, με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση, που προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο και τις γνώσεις τους.
Στόχος των μαθημάτων είναι να φέρουν τους συμμετέχοντες σε επαφή με την κουλτούρα άλλων χωρών και να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις της γλώσσας τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΟ MEV της Ηλιούπολης πάει για Παγκόσμιο βραβείο Έξυπνης Πόλης PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.09.16

mev_ilioupolisTo MEV, το δικτυακό χωριό που έχει εγκατασταθεί πιλοτικά εδώ και τρεις περίπου μήνες στην Ηλιούπολη αναδείχθηκε καλύτερη και καταλληλότερη καινοτομία από τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή του HUB: RAUM ROADTRIP #3 - ATHENS την σημαντικότερη start up πλατφόρμα της Ελλάδας.
Η σύσταση για Access σε Apply Accelerator στο "Warp Sprints" οδηγεί το MEV στη διεκδίκηση της ανάδειξής του σε μία από τις κορυφαίες καινοτομίες σε όλο τον κόσμο , σχετικά με τις Έξυπνες Πόλεις (Smart Cities) αφού το HUB:RAUM είναι μια από τις σημαντικότερες διεθνής διοργανώσεις.
Το MEV (Municipality Electronic Village), είναι ένα τοπικό Social Media που δημιουργεί group γειτόνων με ίδια ενδιαφέροντα και τα οποία συνομιλούν με τη δημοτική αρχή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών σε ενήλικες PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.09.16

ksenes-glwssesO Δήμος Ηλιούπολης, ανταποκρινόμενος σε πληθώρα αιτημάτων δημοτών, συνεχίζει και φέτος τη ΔΩΡΕΑΝ διδασκαλία μαθημάτων ξένων γλωσσών σε ενήλικες, αξιοποιώντας έτσι την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών καθηγητών, για τις εξής γλώσσες:  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ
Τα μαθήματα είναι μια κοινωνική προσφορά στους ενήλικες, που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Δεν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Παιδείας - Εθελοντισμού - Δ.Β.Μ. & Πολιτικών Ισότητας (ισόγειο Δημαρχείου), από 3/10/2016 έως και 31/10/2016. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9970134 και 9970156.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 17 από 1262
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB