spacer.png, 0 kB
 Web - Radio
 Σκούρας Χρήστος Χαλιά και Μοκέτες Μαρίνου Αντύπα 6 Ηλιούπολη Τηλ./Fax: 210 9752958 - 210 973911
 Glykas Photography - Πρωτόπαππα 5, Ηλιούπολη, 21 5540 2636
 Το Χειροποίητο - Παραδοσιακό Ψητοπωλείο - Όλα στα Κάρβουνα 2109913900 και what's up  6986877433
Παιδικά ενδύματα Η στρουμφίτα
Σουβλάκια Ηλιούπολη

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη το νέο βιβλίο του Δρος ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ, Πανεπιστημιακού Ερευνητή, Δημοσιογράφου και Δικηγόρου Ρώμης και Θεσσαλονίκης.
Σε τιμή κάτω των 10 Ευρώ για να μάθετε “τι παίζει” στο ΑΙΓΑΙΟ.
ON-Point Ασφαλιστικές Υπηρεσίες - Νικήτας Τζούβελης Τηλ.2109802950
ΟΑΣΑ

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Ψητοπωλείο ο Γιώργος Hλιούπολη
Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Τοποθέτηση Σκαφών για τα Ογκώδη Αντικείμενα PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.09.14

   logo_dimosΠροκειμένου  να εξυπηρετηθούν οι δημότες που έχουν μπάζα και  ογκώδη  αντικείμενα , ο  Δήμος όπως έχει δεσμευτεί τοποθετεί πέντε (5) «σκάφες» μόνο για μπάζα και ογκώδη  αντικείμενα στα παρακάτω σημεία της πόλης:
1.  Ρ.ΓΚΑΛΗ  και  ΕΡΓΑΤΩΝ  ΤΥΠΟΥ
2.  ΠΛ.  ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ   (οδός Απόλλωνος)
3. ΝΥΜΦΩΝ  και  ΔΑΙΔΑΛΟΥ  (οικόπεδο)
4.  ΒΙΤΣΙ  και  ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ  (νησίδα)
5.  ΜΑΚΑΡΙΟΥ  και  ΣΚΟΠΑ (νησίδα)
Επίσης  ο  Δήμος  διαθέτει   πέντε (5)  επιπλέον μικρές  «σκάφες»  οι   οποίες θα διατίθενται σε δημότες  που  εκτελούν  εργασίες  ανακαίνισης προκείμενου  να  αποθέτουν  ογκώδη αντικείμενα.  Τα  τηλέφωνα   στα  οποία  μπορούν  να επικοινωνούν  οι δημότες  είναι:  210-9940900 και  210-9933200

Διαβάστε περισσότερα...
 
3η Γιορτή Ανακύκλωσης - Κυριακή 28/9 PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.09.14
Την Κυριακή 28/9/14 από τις 10.00 έως τις 22.00  στην Πλατεία Φλέμινγκ  
Φέρε για ανακύκλωση:
γυάλινα μπουκάλια, ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες, φάρμακα, λάμπες & λαμπτήρες, μαγειρεμένο λάδι
Ενημερώσου:
Περίπτερα, Ομιλίες, video και δρώμενα
Θα διανέμονται:
κομπόστ (οικολογικό λίπασμα)
που προέρχεται από το πρόγραμμα κομποστοποίησης των φυτικών υπολειμμάτων του Δήμου

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
 
Δωρεάν Ψηφιακές Μαστογραφίες PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.09.14

mastografia2014Συνεχίζονται σήμερα οι δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες σε γυναίκες του δήμου μας που διοργανώνει η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου στα πλαίσια της πρόληψης για τις παθήσεις του μαστού.
Είναι μια δράση που άρχισε πριν από 2,5 περίπου χρόνια και μέχρι σήμερα έχει δώσει την δυνατότητα να εξεταστούν πάνω από 600 Γυναίκες του δήμου μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.  

 
Αναγνωστική Λέσχη για εφήβους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
18.09.14
logo_dimosΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, στην προσπάθεια της να προωθήσει τη  φιλαναγνωσία στα παιδιά και τους εφήβους, προχωρεί στη δημιουργία Αναγνωστικής Λέσχης για τους νέους των γυμνασίων της πόλης μας. Το συντονισμό και την εμψύχωση της Λέσχης θα έχει η συγγραφέας Ελένη Πριοβόλου.
Ξεφεύγοντας από τα στερεότυπα λειτουργίας μιας τυπικής Λέσχης, η κυρία Πριοβόλου θα συνδιαλέγεται με τα παιδιά πάνω στο κρίσιμο θέμα της γλώσσας και την καίρια σημασία της στην ιστορία της Ελληνικής λογοτεχνίας και των ποικίλων λογοτεχνικών  σχολών, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα. Θα γίνονται αναγνώσεις σημαντικών κειμένων πάνω σε όλα τα είδη του λόγου και σε κάποιες περιπτώσεις αναπαράσταση αυτών με θεατρική απόδοση. Στην πορεία, τα παιδιά θα κάνουν τις δικές τους προτάσεις ούτως ώστε στο χώρο της Βιβλιοθήκης να ευδοκιμήσει ο ζωντανός παραγωγικός διάλογος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Όργιο Ανευθυνότητας στο Άλσος Περραιβού PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.09.14

alsosperevouΗ καθαριότητα, η  υγεία και η  ευπρέπεια  της πόλης μας είναι  υποχρέωση και καθήκον όλων μας. Κάποιοι αδιαφορούν για όλα αυτά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η "διευκόλυνση τους".
Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα η κατάσταση στο Άλσος Περραιβού που, όπως  φαίνεται στη φωτογραφία, κάποιοι ασυνείδητοι αδιαφορώντας για την υγεία των περίοικων και την ασφάλεια των παιδιών πέταξαν μπάζα, άχρηστα αντικείμενα κ.λπ.
Ο Δήμος  δεν πρόκειται να επιτρέψει τέτοιες  πρακτικές που αδιαφορούν  για τη πόλη μας, θέτουν  σε κίνδυνο τη ζωή μας και  προκαλούν  μεγάλο  κόστος , αφού πλέον για να μεταφέρουμε μπάζα στη χωματερή πρέπει να πληρώσουμε, και το κόστος επιμερίζεται σε όλους τους δημότες.
Οι  παραβάτες  που  ρυπαίνουν  τη πόλη  μας θα  κληθούν να πληρώσουν  το  κόστος  αλλά και  να  καταβάλουν  τα πρόστιμα που  προβλέπονται. Όποιος έχει μπάζα είναι  υποχρεωμένος  να τα τοποθετεί σε ειδικές σκάφες και  να φροντίζει  για την  απομάκρυνση τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.09.14

sxolika2014bΕυχαριστούμε τους συνδημότες μας για την ευαισθησία και την ανθρωπιά που επέδειξαν την περασμένη Κυριακή 14-09-2014 ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την συλλογή διαφόρων σχολικών ειδών.
Τα προσφερθέντα σχολικά είδη θα διατεθούν σε μαθητές των   οποίων οι γονείς έχουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να τα προμηθευτούν.Για μια ακόμα φορά οι συνδημότες μας πέρασαν με άριστα τις εξετάσεις ανθρωπιάς και αλληλέγγυας συμπεριφοράς. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που εργάζονται στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας για την τεράστια συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές πυροσβέστες διότι ενίσχυσαν την δράση με παρά πολλά σχολικά είδη  που οι ίδιοι προσέφεραν και συνέλεξαν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης - Δημαιρεσίες PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.09.14

logo_dimosΤην Κυριακή 7.9.14 έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβούλιου Ηλιούπολης για την εκλογή του Προεδρείου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και των εκπροσώπων του Δήμου στην ΠΕΔΑ.
Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών είναι:
Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών είναι:
Για το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου:
1. Πρόεδρος ο κ. Σεφτελής Κων/νος από την Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη».
2. Αντιπρόεδρος ο κ. Καλαντίδης Δημήτρης από την Παράταξη «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη».
3. Γραμματέας η κα Κουρή Μαρία από την Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.08.14
logo_dimosΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων Ηλιούπολης της περιόδου 2014 - 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  31 Αυγούστου  2014 , ώρα 12:00μ. στο Δημοτικό Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα .

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 17 από 1053
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB