spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Συναντήσεις Μελών Της Κοινότητας Πάρκινσον Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.04.16

logo_dimosΗ Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - κίνηση» συνεχίζουν την προσπάθεια τους στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και προώθηση μιας όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένης διαχείρισης της νόσου.
Στο Δήμο μας έχει δημιουργηθεί η κοινότητα «Πάρκινσον κίνηση -  Ηλιούπολης» με σκοπό την διενέργεια δωρεάν δράσεων για την αντιμετώπιση της νόσου.
Σε αυτά τα πλαίσια την Παρασκευή 6/5/2016 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο μας θα διενεργηθεί ομιλία με θέμα: «Νόσος Πάρκινσον: Η φυσικοθεραπεία στην πράξη».
Η ομιλία θα είναι ανοικτή στα μέλη της κοινότητας «Πάρκινσον κίνηση - Ηλιούπολη» με στόχο την επιστημονική ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση. Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, ασθενείς ή φροντιστές αρκεί να γίνουν μέλη της κοινότητας.

Τελευταία ανανέωση ( 24.04.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διανομή Τροφίμων Χωρίς Μεσάζοντες- Κυριακή 24/04/2016 PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.04.16

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο των Κοινωνικών του Δραστηριοτήτων, συνεχίζει την προμήθεια τροφίμων απ΄ ευθείας από τον παραγωγό στο δημότη, σε προσιτές τιμές, χωρίς καμία μεσολάβηση μεσαζόντων, την Κυριακή 24/04/2016  από τις 08:00 μέχρι τις 12:00.
Για να κάνετε αίτηση παραγγελίας πατήστε εδώ
Αιτήσεις παραγγελίας θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 08/04/2016 από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ στον προθάλαμο του κυλικείου του Δημαρχείου- είσοδος από την οδό Σ. Βενιζέλου.
Πληροφορίες & παραγγελίες στο τηλ.: 210 9970063 από 9:00π.μ - 13:00μμ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμμετοχή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο του ΙΑΚΕ στο Ηράκλειο Κρήτης PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.04.16

iake_arampatzisΟ Συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 1-2-3 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης και είχε θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση. Η παιδεία και ο πολιτισμός ως πυλώνες περιφερειακής ανάπτυξης».
Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ Γαβριήλ Αραμπατζής πραγματοποίησε εισήγηση στο θεματικό άξονα «Τοπική Αυτοδιοίκηση» με θέμα «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, οργανώνοντας ένα νέο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  με εργαλεία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο Δήμο Ηλιούπολης».   

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 14/4/2016 PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.04.16

prodreio_ds_ilioupolisΙδιαίτερα σημαντικές ήταν οι αποφάσεις που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 14 Απριλίου 2016 σχετικά με τη Δημόσια Περιουσία, τη διαγραφή προστίμων, την παραπομπή στον Εισαγγελέα των πορισμάτων του διαχειριστικού ελέγχου των δημοτικών επιχειρήσεων, ενώ για άλλη μια φορά ενέκρινε σειρά έργων και μελετών που σύντομα θα αλλάξουν την εικόνα της Ηλιούπολης.

- Σχετικά με τη Δημόσια Περιουσία ξεκίνησε η διαδικασία για την αξιοποίηση των οικοπέδων που περιήλθαν στο Δημόσιο από πλευράς Δήμου. Στο επόμενο χρονικό διάστημα μετά τη συγκρότηση επιτροπής τεχνοκρατών και τη διατύπωση ολοκληρωμένης πρότασης για την αξιοποίηση των οικοπέδων , θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι κανένα από τα οικόπεδα του δημοσίου δεν πρέπει να περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και τα οικόπεδα να αξιοποιηθούν για κοινωφελείς χρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυνήγι θησαυρού-Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.04.16
seo_eosΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης για τον εορτασμό των 53 χρόνων από τη σύστασή του, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε ένα κυνήγι θησαυρού εμπνευσμένο από την πλούσια ιστορία της πόλης μας. Περιπλανηθείτε στην πόλη, ξεδιπλώστε το κουβάρι της ιστορίας, μεταφερθείτε στα χρόνια του τότε, γνωρίστε οργανώσεις και συλλόγους και διεκδικήστε πλούσια δώρα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε 2 φάσεις.
Πως συμμετέχετε:
Δημιουργήστε την ομάδα σας και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου δηλώνοντας συμμετοχή στην πρώτη ή και στη δεύτερη φάση και ετοιμαστείτε για τη πιο διασκεδαστική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έκθεση Φωτογραφίας 18 - 22 Απριλίου PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.04.16
logo_paodhΗ Ηλιούπολη του χτες και του σήμερα...
Γιορτάζουμε... 53 χρόνια Δήμος Ηλιούπολης
Ο «Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» συμμετέχει στους εορτασμούς για τα 53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης,  με την έκθεση φωτογραφίας «Η Ηλιούπολη του χτες και του σήμερα...», που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 18 Απριλίου έως την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Νικομάχου 18, κτήριο ΟΤΕ).
  Μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Κλέωνα Διονυσάτου (1928-1970) και τη σύγχρονη ματιά της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης, θα «ταξιδέψουμε» στο παρελθόν και θα διαπιστώσουμε τη σταδιακή μεταμόρφωση της πόλης μας, κυρίως από τη δεκαετία του 1950 έως τις μέρες μας. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης …μετά μουσικής! PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.04.16

logo_paodhΓιορτάζουμε τα 53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης ...μετά μουσικής!
Ο «Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» συμμετέχει στην έναρξη των εορτασμών για τα 53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης,  μ' ένα διήμερο γεμάτο μουσική και τραγούδια, από την εποχή της αναγέννησης έως τις μέρες μας.

Το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 8 μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτη) η 19η Χορωδιακή Συνάντηση Δήμου Ηλιούπολης θα φιλοξενήσει διακεκριμένα Χορωδιακά Σύνολα Δήμων της Αττικής, που θα μας παρουσιάσουν επιλεγμένα τραγούδια από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τελευταία ανανέωση ( 15.04.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι φίλοι δεν αγοράζονται – Υιοθετήστε ένα αδέσποτο! PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.04.16
logo_dimosΜε την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων ο Δήμος Ηλιούπολης καλεί όλους τους πολίτες που μπορούν και διαθέτουν χρόνο και χώρο να υιοθετήσουν ένα από αυτά και να αποκτήσουν έτσι έναν από τους καλύτερους φίλους της ζωής τους.
Ο Δήμος Ηλιούπολης καταβάλει μια τεράστια προσπάθεια στείρωσης και περίθαλψης με σκοπό τα αδέσποτα ζώα που βρίσκονται απροστάτευτα στην πόλη να βρουν μια στέγη και έναν καλό φίλο να τα φροντίζει.
Τη χρονιά που πέρασε (2015), ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (ΖΕΗ), στο πλαίσιο των δράσεων για την κτηνιατρική φροντίδα των αδέσποτων ζώων, ανταποκρίθηκε συνολικά σε 856 αιτήματα, που αφορούσαν στειρώσεις, απεγκλωβισμούς, περίθαλψη, κ.α.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 17 από 1230
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB