spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ 30/08/2015 PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.08.15

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο των Κοινωνικών του Δραστηριοτήτων, συνεχίζει την προμήθεια τροφίμων απ΄ ευθείας από τον παραγωγό στο δημότη, σε προσιτές τιμές, χωρίς καμία μεσολάβηση μεσαζόντων , την Κυριακή 30/08/2015  από τις 08:00 μέχρι τις 12:00, στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού. Αιτήσεις παραγγελίας θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα  17/08/2015 από τις 9:00 έως τις 13:00 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου - είσοδος από την οδό Κουντουριώτη. Πληροφορίες στο τηλ. : 210 9970063   
 θα διατεθούν:

  • Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από Ορεινή Μεσσηνία: 5lt-16,00€
  • Αλεύρι από Μύλους Δάβρη Αυλώνος Αττικής: α) Για όλες τις χρήσεις 10kg-5,50€, β) Σκληρό 10kg-7,00€, γ) Ολικής 5kg-3,50€
  • Ζυμαρικά από Γαλότα Κορινθίας: ΟΛΑ 1kg-2,10€ ...
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παράταση εγγραφών για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.08.15

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους δυνητικά ωφελούμενους για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει παραταθεί έως τις 26 Αυγούστου 2015.

Ο Δήμος Ηλιούπολης θυμίζει ότι ωφελούμενοι, όπως περιγράφεται στις δράσεις του Προγράμματος, είναι άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας (π.χ. με ετήσιο εισόδημα μέχρι 3.000 ευρώ για μεμονωμένο άτομο και 4.500 για ζευγάρι).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παράταση του ΚΑΜΠ Δημιουργικής Απασχόλησης και τον Σεπτέμβριο PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.08.15

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπουλης ευαισθητοποιημένος προς τις αυξημένες ανάγκες των εργαζόμενων γονιών, ανακοινώνει την παράταση του προγράμματος «ΚΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» και για τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για το διάστημα από 31 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Δ/νση : Εθνάρχου Μακαρίου και Ηρώς Κωνσταντοπούλου).
ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθν. Μακαρίου & Ηρ. Κων/λου) στις 25, 26 και  27 Αυγούστου και ώρες 18.00-21.00
ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ :
από 6 έως 13 ετών.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ* :
Ιατρική Βεβαίωση από Παιδίατρο
Αποδεικτικό κατοικίας (λογαριασμός Δ.Ε.Κ.Ο.) για κατοίκους Ηλιούπολης
*για όσους δεν έχουν εγγραφεί την προηγούμενη περίοδο
Ημερήσιο Πρόγραμμα

Τελευταία ανανέωση ( 10.08.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σημαντική η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.08.15

aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΠραγματοποιήθηκε η 16η συνεδρίαση του έτους του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης με κυρίαρχο θέμα τον απολογισμό και την επόμενη μέρα της μεγάλης πυρκαγιάς που κατέκαυσε περίπου 7.500 στρέμματα δάσους στον Υμηττό.
Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος έκανε πλήρη ενημέρωση και αξιολόγηση της κατάστασης. Κατ΄αρχήν και με την ιδιότητα του προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, ενημέρωσε το σώμα για τις προληπτικές ενέργειες που είχαν γίνει μέχρι την ημέρα της πυρκαγιάς.
Ο ΣΠΑΥ όπως είπε, είχε ολοκληρώσει την διάνοιξη και τον καθαρισμό των δρόμων δασοπυρόσβεσης με αποτέλεσμα να μηνυθεί ο ίδιος από το δασαρχείο.
Είχε αντικαταστήσει με σιδερένια όλα τα ξύλινα παρατηρητήρια.
Είχε εγκαταστήσει 8 μεγάλες δεξαμενές ανεφοδιασμού νερού.
Είχε ξεκινήσει την αποψίλωση και τον καθαρισμό σε όλα τα επικίνδυνα σημεία, αν και στον τομέα αυτόν όπως σημείωσε, παρουσιάστηκαν γραφειοκρατικές καθυστερήσεις και λόγω του προβλήματος των τραπεζών.

Τελευταία ανανέωση ( 10.08.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Δήμος Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.07.15

logo_dimosΣήμερα πολλοί Δήμοι της χώρας αδυνατούν
* να κινήσουν τα απορριμματοφόρα λόγω έλλειψης πετρελαίου.
*
να λειτουργήσουν τους παιδικούς σταθμούς λόγω έλλειψης τροφίμων.

Πληροφορούμε τους δημότες μας ότι ο Δήμος Ηλιούπολης θα συλλέγει κανονικά τα απορρίμματα γιατί έχει εξασφαλίσει πλήρη επάρκεια πετρελαίου, παρά τις δυσκολίες που έχει λόγω έλλειψης προσωπικού, χωρίς καμία διακοπή.
Επίσης θα λειτουργήσει κανονικά όλους τους παιδικούς σταθμούς γιατί έχει εξασφαλίσει και τα τρόφιμα και το πετρέλαιο για το χειμώνα.
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της σωστής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου.

 Ο   ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

 
Ευχαριστήρια επιστολή στους δημότες που χρησιμοποίησαν τις σκάφες του Δήμου PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.06.15

kadosogk15Είμαστε σε θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2015 (8/1-25/5) η υπηρεσία καθαριότητας διέθεσε σε 100 δημότες σκάφες ογκωδών αντικειμένων και μπαζών που έκαναν αίτηση στο Δήμο και τους ευχαριστούμε δημοσίως γι' αυτό.
Κατανοώντας την αδυναμία αρκετών να ενοικιάσουν οι ίδιοι ειδικές σκάφες για την εναπόθεση υλικών ανακαίνισης, η δημοτική αρχή τις εξασφαλίζει δωρεάν με ένα τηλεφώνημα στο 15377 με στόχο να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πρόβλημα εναπόθεσή τους σε κοινόχρηστους χώρους που σταδιακά μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης καθώς τις περισσότερες φορές δεν ειδοποιείται ο Δήμος για την περισυλλογή αλλά και όταν ειδοποιείται έχουν ήδη μετατραπεί οι εστίες εναπόθεσης σε χαβούζες.

Τελευταία ανανέωση ( 20.06.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ψεκασμοί για γα Κουνούπια στο Ρέμα της Πικροδάφνης PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.06.15

kounoupia_psekasmoiΤην Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, πραγματοποιήθηκαν (για τρίτη συνεχή φορά), στην περιοχή του Ρέματος της Πικροδάφνης στην Ηλιούπολη, εργασίες ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών.
Οι ανωτέρω εργασίες ψεκασμών, υλοποιούνται στο πλαίσιο αντιμετώπισης του προβλήματος σε όλη την περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης - μετά από σειρά ενεργειών και παρεμβάσεων του Δήμου Ηλιούπολης, προς την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών - με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί κύρια εστία του προβλήματος στην πόλη μας. Εργασίες ψεκασμών υλοποιήθηκαν και στο υπόγειο τμήμα του κλειστού αγωγού.

Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του φαινομένου, ο Δήμος Ηλιούπολης με συνεργεία του, πραγματοποίησε εργασίες ψεκασμών στους χώρους :

Τελευταία ανανέωση ( 20.06.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.06.15

logo_dimosΣας ενημερώνουμε ότι από τις 3/3/2015 που άρχισε η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της Ηλιούπολης έως τις      31/5/2015 έχουν απομακρυνθεί 99 εγκαταλελειμμένα οχήματα.
Επισημαίνουμε την ιδιαίτερη σημασία που έχει το έργο της περισυλλογής των εγκαταλελειμμένων οχημάτων εντός του Δήμου με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης στην Ηλιούπολη, την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος.

Πληροφορίες στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου:210 9970140

Τελευταία ανανέωση ( 07.06.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 17 από 1134
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB