spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΣΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.05.16

oasa_ilioupoli2016Στην πρωτοπορία των νέων εφαρμογών για τις αστικές συγκοινωνίες και της στενής συνεργασίας που αναπτύσσει ο ΟΑΣΑ με τους Δήμους μπαίνει η Ηλιούπολη, μετά την συνάντηση που πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Ιωάννης Σκουμπούρης στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης.
Πρώτο θέμα συνάντησης ήταν ο συγχρονισμός και η σωστή τοποθέτηση των 30 Έξυπνων Στάσεων που εγκαταστάθηκαν στην Ηλιούπολη. Σημειώνουμε ότι η Ηλιούπολη είναι ο Δήμος όπου εγκαταστάθηκαν οι περισσότερες Έξυπνες Στάσεις του ΟΑΣΑ. Συνεργεία μηχανικών του ΟΑΣΑ και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου επιθεώρησαν τις στάσεις και σημείωσαν τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.05.16

pontioi_19_2016Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, προσκαλεί όλους στην εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μνημείo των Ποντίων (Μαρ. Αντύπα & Τζουμαγιάς) την Πέμπτη 19 Μαϊου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.

 
Συναντήσεις Μελών Της Κοινότητας Πάρκινσον Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.04.16

logo_dimosΗ Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - κίνηση» συνεχίζουν την προσπάθεια τους στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και προώθηση μιας όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένης διαχείρισης της νόσου.
Στο Δήμο μας έχει δημιουργηθεί η κοινότητα «Πάρκινσον κίνηση -  Ηλιούπολης» με σκοπό την διενέργεια δωρεάν δράσεων για την αντιμετώπιση της νόσου.
Σε αυτά τα πλαίσια την Παρασκευή 6/5/2016 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο μας θα διενεργηθεί ομιλία με θέμα: «Νόσος Πάρκινσον: Η φυσικοθεραπεία στην πράξη».
Η ομιλία θα είναι ανοικτή στα μέλη της κοινότητας «Πάρκινσον κίνηση - Ηλιούπολη» με στόχο την επιστημονική ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση. Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, ασθενείς ή φροντιστές αρκεί να γίνουν μέλη της κοινότητας.

Τελευταία ανανέωση ( 24.04.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διανομή Τροφίμων Χωρίς Μεσάζοντες- Κυριακή 24/04/2016 PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.04.16

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο των Κοινωνικών του Δραστηριοτήτων, συνεχίζει την προμήθεια τροφίμων απ΄ ευθείας από τον παραγωγό στο δημότη, σε προσιτές τιμές, χωρίς καμία μεσολάβηση μεσαζόντων, την Κυριακή 24/04/2016  από τις 08:00 μέχρι τις 12:00.
Για να κάνετε αίτηση παραγγελίας πατήστε εδώ
Αιτήσεις παραγγελίας θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 08/04/2016 από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ στον προθάλαμο του κυλικείου του Δημαρχείου- είσοδος από την οδό Σ. Βενιζέλου.
Πληροφορίες & παραγγελίες στο τηλ.: 210 9970063 από 9:00π.μ - 13:00μμ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμμετοχή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο του ΙΑΚΕ στο Ηράκλειο Κρήτης PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.04.16

iake_arampatzisΟ Συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 1-2-3 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης και είχε θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση. Η παιδεία και ο πολιτισμός ως πυλώνες περιφερειακής ανάπτυξης».
Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ Γαβριήλ Αραμπατζής πραγματοποίησε εισήγηση στο θεματικό άξονα «Τοπική Αυτοδιοίκηση» με θέμα «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, οργανώνοντας ένα νέο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  με εργαλεία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο Δήμο Ηλιούπολης».   

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 14/4/2016 PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.04.16

prodreio_ds_ilioupolisΙδιαίτερα σημαντικές ήταν οι αποφάσεις που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 14 Απριλίου 2016 σχετικά με τη Δημόσια Περιουσία, τη διαγραφή προστίμων, την παραπομπή στον Εισαγγελέα των πορισμάτων του διαχειριστικού ελέγχου των δημοτικών επιχειρήσεων, ενώ για άλλη μια φορά ενέκρινε σειρά έργων και μελετών που σύντομα θα αλλάξουν την εικόνα της Ηλιούπολης.

- Σχετικά με τη Δημόσια Περιουσία ξεκίνησε η διαδικασία για την αξιοποίηση των οικοπέδων που περιήλθαν στο Δημόσιο από πλευράς Δήμου. Στο επόμενο χρονικό διάστημα μετά τη συγκρότηση επιτροπής τεχνοκρατών και τη διατύπωση ολοκληρωμένης πρότασης για την αξιοποίηση των οικοπέδων , θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι κανένα από τα οικόπεδα του δημοσίου δεν πρέπει να περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και τα οικόπεδα να αξιοποιηθούν για κοινωφελείς χρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυνήγι θησαυρού-Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.04.16
seo_eosΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης για τον εορτασμό των 53 χρόνων από τη σύστασή του, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε ένα κυνήγι θησαυρού εμπνευσμένο από την πλούσια ιστορία της πόλης μας. Περιπλανηθείτε στην πόλη, ξεδιπλώστε το κουβάρι της ιστορίας, μεταφερθείτε στα χρόνια του τότε, γνωρίστε οργανώσεις και συλλόγους και διεκδικήστε πλούσια δώρα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε 2 φάσεις.
Πως συμμετέχετε:
Δημιουργήστε την ομάδα σας και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου δηλώνοντας συμμετοχή στην πρώτη ή και στη δεύτερη φάση και ετοιμαστείτε για τη πιο διασκεδαστική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έκθεση Φωτογραφίας 18 - 22 Απριλίου PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.04.16
logo_paodhΗ Ηλιούπολη του χτες και του σήμερα...
Γιορτάζουμε... 53 χρόνια Δήμος Ηλιούπολης
Ο «Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» συμμετέχει στους εορτασμούς για τα 53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης,  με την έκθεση φωτογραφίας «Η Ηλιούπολη του χτες και του σήμερα...», που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 18 Απριλίου έως την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Νικομάχου 18, κτήριο ΟΤΕ).
  Μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Κλέωνα Διονυσάτου (1928-1970) και τη σύγχρονη ματιά της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης, θα «ταξιδέψουμε» στο παρελθόν και θα διαπιστώσουμε τη σταδιακή μεταμόρφωση της πόλης μας, κυρίως από τη δεκαετία του 1950 έως τις μέρες μας. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 103 - 119 από 1334
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB