spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Δικαιολογητικά για την εγγραφή στο Ιατρείο Κ.Α και το Φαρμακείο Κ.Α PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.01.16

logo_dimosΟι κάτοικοι του Δήμου Ηλιούπολης προκειμένου να εγγραφούν στο Φαρμακείο  Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και  το Ιατρείο  Κοινωνικής Αποστολής  του Δήμου Ηλιούπολης, θα πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά στο Δημαρχείο:
1. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας/διαβατηρίου2. Φωτοαντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος και Ε93. Φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
5. Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας
6. Απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής για το ποσοστό αναπηρίας
7. Βεβαίωση τελευταίου ασφαλιστικού φορέα ότι ενδιαφερόμενος είναι ανασφάλιστος.
8. Μια φωτογραφία
9. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
10. Φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει ο ενδιαφερόμενος

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Δημοτική Αστυνομία στην υπηρεσία του Δημότη PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.01.16

dimotiki_astynomiaΗ Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ηλιούπολης, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη βελτίωση της αισθητικής της πόλης, ζητά την ενεργό συμμετοχή όλων σε μια κοινή προσπάθεια αρμονικής συνύπαρξης.
   Ας δημιουργήσουμε λοιπόν τις συνθήκες για:
Την ασφαλή χρήση κοινόχρηστων χώρων (παιδικές χαρές, πάρκα, άλση, πλατείες κλπ.), προασπίζοντας την υγιεινή, φροντίζοντας για τη καθαριότητα και παρέχοντας ενημέρωση στις αρμόδιες υπηρεσίες σε περιπτώσεις σοβαρών βλαβών και παραλείψεων. Την αποδέσμευση κοινόχρηστων χώρων από παράνομα σταθμευμένα οχήματα, εμπορεύματα, τραπεζοκαθίσματα και διαφημιστικά πλαίσια.Την απρόσκοπτη μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (ΑμεΑ, μητέρες με παιδιά, άτομα τρίτης ηλικίας), αποφεύγοντας την στάση ή στάθμευση οχημάτων σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες ΑμεΑ). Την ελευθέρωση του οδικού δικτύου από εγκαταλελειμμένα οχήματα (Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής) προκειμένου να δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης και να αποτραπεί η δημιουργία εστιών μόλυνσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δωρεάν εισητήρια θεάτρου σε ωφελούμενους PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.01.16

ticket_offΣτα πλαίσια υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος  ΤΕΒΑ (Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους) για τους ωφελούμενους του Δήμου Ηλιούπολης, θα διατεθούν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες και συγκεκριμένα:

Παιδιά ηλικίας από 4 έως και 12 ετών
Έφηβοι ηλικίας από 13 έως και 16 ετών
Ηλικιωμένοι από 60 ετών και άνω
στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, Ηλιούπολη.
 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπόγεια σύνδεση Δυτ. Περιφ. Υμηττού και Λ. Βουλιαγμένης PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.01.16
ekdhl3_per_ymΣυστράτευση και προτεραιότητα στην υπόγεια σύνδεση Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού και Λ. Βουλιαγμένης
Σε ισχυρή συμπόρευση όλων των δυνάμεων  σε επίπεδο Δήμου, Περιφέρειας και Πολιτείας  για την άμεση προώθηση της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης κατέληξε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης με εισηγητή τον συγκοινωνιολόγο μελετητή κ. Κων. Ζέκκο, στην οποία τεκμηριώθηκε πλήρως η αναγκαιότητα της υπόγειας σύνδεσης της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού με την Λ. Βουλιαγμένης.
Ένα όραμα, έργο ζωτικής σημασίας όπως είπε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος που θα αποτρέπει την διαμπερή κυκλοφορία και θα επιτρέπει στην δημοτική αρχή να σχεδιάσει μια φιλική και ανθρώπινη πόλη με δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους για να καθιερωθεί στην Ηλιούπολη η βιώσιμη κινητικότητα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 16:30 PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.01.16

aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΤο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 16:30, θα πραγματοποιήσει τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου "Κώστας Κονδύλης", του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου 114).
Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι τα εξής:

1. Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Ηλιούπολης
2. Λειτουργία του ΕΠΑΛ Ηλιούπολης και των εργαστηρίων του
3. Επανεγγραφή των διαγραμμένων Δημοσίων Κτημάτων και καταγραφή Ακινήτων που έχουν απομείνει στην Εταιρία «Δρανδάκης - Πάγκαλος»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Δήμου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.01.16

open_univercity_cityΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Χειμώνας-Άνοιξη 2016
Ο Δήμος Ηλιούπολης, ύστερα από τη  μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, συνεχίζει και φέτος το "Ανοιχτό Πανεπιστήμιο», με νέους κύκλους μαθημάτων, σε τομείς όπως η Τέχνη, η Ιστορία , η Φιλοσοφία, η Φιλολογία ,  η Λογοτεχνία.
Για μια ακόμα χρονιά, εξέχουσες προσωπικότητες των γραμμάτων θα προσφέρουν ανιδιοτελώς  τον επιστημονικό τους λόγο  σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως γνωστικού επιπέδου, με στόχο να καλλιεργηθεί η κριτική σκέψη και η συζήτηση σε καίρια κοινωνικά ζητήματα.
Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του Δήμου να προσφέρει δυνατότητες πρόσβασης σε όλους σε όλους τους πολίτες στα πολιτιστικά αγαθά, δημιουργώντας διαρκώς νέες κοιτίδες δια βίου μάθησης.  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δωρεάν μαθήματα Έκθεσης σε μαθητές Λυκείου PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.01.16

ekthesi_dimos_ilΟ Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν, για τους μαθητές της πόλης, δωρεάν διαλέξεις/ μαθήματα  Έκθεσης που αφορούν στην Α' , Β΄ και Γ΄ Λυκείου και συγκεκριμένα στην προετοιμασία της Πανελλαδικής Εξέτασης του μαθήματος.
Οι διαλέξεις παραδίδονται στα πλαίσια του προγράμματος « My name is Teacher», το οποίο έχει αναπτυχθεί από έμπειρους φιλολόγους με παρουσία τριών περίπου δεκαετιών στη φροντιστηριακή εκπαίδευση, έχει εφαρμοστεί σε πραγματικές εκπαιδευτικές συνθήκες προετοιμασίας Πανελλαδικών Εξετάσεων και πλέον τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πληροφορικής ενταγμένο στις ερευνητικές του δραστηριότητες.
Τις διαλέξεις επιμελείται και οργανώνει ο κ. Φώτης Παντόπουλος , καθηγητής φιλόλογος - επικοινωνιολόγος - Strategic Communication, Organizational Behavior @ Public Relations, Επιστημονικός συνεργάτης Τμήματος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοινωνικό Φαρμακείο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.01.16

koinoniko_farmakeio_iatreio_aftodioikisiΤο Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί σε χώρο του Α' ΚΑΠΗ, στην οδό Ιάσονος και Καραμανλή 12, στην Κάτω Ηλιούπολη, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5-7 το απόγευμα. Φάρμακα από το Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης δικαιούνται οι άποροι-άνεργοι-ανασφάλιστοι κάτοικοι Ηλιούπολης, οι οποίοι είναι κάτοχοι της σχετικής πράσινης κάρτας Φαρμακείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που εκδίδεται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
Για την προμήθεια της πράσινης κάρτας απαιτούνται τα κατωτέρω δικαιολογητικά:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 120 - 136 από 1309
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB