spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Χριστούγεννα 2015-Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.12.15
christmas_tree_campΤο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθν. Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου) στις 24-28-29-30-31/12/2015 και 4-5-7/1/2016.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                 ΕΓΓΡΑΦΕΣ


ΔΗΜΟΤΕΣ : 5€ /ημέρα Στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλ/λης

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ: 6€/ημέρα 16 & 18/12 ώρα 18.00-20.30
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ιατρική Βεβαίωση από Παιδίατρο

Αποδεικτικό κατοικίας (λογαριασμός Δ.Ε.Κ.Ο.) για κατοίκους Ηλιούπολης
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήμος Ηλιούπολης - Αιμοδοσία 2015 PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.12.15
aimodosia_3_6O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό έργο διοργανώνει την 50η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σοφ. Βενιζέλου 114  Κυριακή 13η Δεκεμβρίου 2015 και ώρες 09.00 έως 13.00.
Προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία να έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για αίμα των δημοτών μας η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήμος Ηλιούπολης - Νέα όργανα γυμναστικής ενηλίκων PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.12.15

gym_1_hrw_konΈπειτα από την μεγάλη ανταπόκριση που έτυχε από τους δημότες η τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής ενηλίκων σε τρία μεγάλα πάρκα της πόλης μας Καλαβρύτων, Ναυαρίνου και Χαλικάκι ο Δήμος μας προχώρησε σε προμήθεια τριών νέων οργάνων άσκησης ενηλίκων, που τοποθετήθηκαν στον πεζόδρομο της Ηρώς Κωνσταντοπούλου.

Τα επόμενα χρόνια θα επεκταθεί η τοποθέτηση και σε επιπλέον πάρκα και κοινόχρηστους χώρους.

 
Τελετή βράβευσης αποφοίτων μαθητών PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.12.15

teleti-touramanoglouΟ Δήμος Ηλιούπολης οργανώνει τελετή βράβευσης των απόφοιτων Γ'Λυκείου του σχολικού έτους 2014-2015.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης (Σοφ.Βενιζέλου 131  & Κουντουριώτη).
Επίσης στους μαθητές οι οποίοι αποφοίτησαν πρώτοι απο τα Λύκεια των Δήμων Ηλιούπολης και Υμηττου, θα απονεμηθούν τα βραβεία "Χ. Τουραμάνογλου", ενώ θα δοθεί έπαινος σε όλους τους εισαχθέντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ-ΤΕΙ).
Καλούνται λοιπόν οι απόφοιτοι μαθητές να συμμετάσχουν στην τελετή, εφόσον κάθε νέος ξεχωριστά αποτελεί ελπίδα για το μέλλον.

Τελευταία ανανέωση ( 10.12.15 )
 
Χριστούγεννα στη πόλη PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.12.15

xristoygenna_stin_poliΟ «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις του Δήμου, για να μοιραστούμε αυτές τις γιορτινές μέρες το χαμόγελο και την ελπίδα μας και  να στηρίξουμε, όλοι μαζί, όσους μας έχουν ανάγκη.
Δευτέρα 14/12, Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης (Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου)
16.30-18.00 Open Day

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκαίνια Διαδικτυακού Ραδιοφώνου PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.12.15

radio_webΟ Δήμος Ηλιούπολης για ακόμα μια φορά στην προσπάθεια του να δώσει βήμα και δυνατότητες έκφρασης στους δημότες και τους τοπικούς φορείς, εγκαινιάζει το Διαδικτυακό Δημοτικό Ραδιόφωνο, δίνοντας έτσι μια νέα διάσταση στην επικοινωνία.
Στο νέο αυτό άκρως πρωτοποριακό πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα στους δημότες με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δεξιότητες, στους συλλόγους της πόλης, στους φοιτητές, στους δημοτικούς συμβούλους αλλά και σε διάφορες προσωπικότητες της γειτονιάς μας να ακουστούν σε όλη την Ηλιούπολη και σε όλο τον κόσμο, μέσω του διαδικτύου, φυσικά πάντα πλαισιωμένοι απο ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ολοκληρώθηκαν οι Εργασίες Βαψίματος στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.12.15

2_o_gumansio_vafesΌλοι μαζί ,Δήμος και δημότες, αποδείξαμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη πόλη, ένα καλύτερο περιβάλλον, ένα καλύτερο σχολείο.
Η συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, των εκπαιδευτικών, του συλλόγου γονέων και των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης έφερε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα μετατρέποντας σε κόσμημα το σχολείο.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ευχαριστεί μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς επισημαίνοντας ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο που όλοι μαζί οφείλουμε να φτιάξουμε.

 
Νέα Φωτοτυπικά Μηχανήματα στα Σχολεία Μέσω Leasing PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.12.15

copy_printer2Στην αγορά 16 νέων φωτοτυπικών μηχανημάτων μέσω leasing προχώρησαν οι δύο Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Ηλιούπολης.
Τα νέα μηχανήματα τοποθετήθηκαν ήδη σε σχολεία της πόλης , 10 σε δημοτικά και 6 σε γυμνάσια και λύκεια, αντικαθιστώντας παλαιά φωτοτυπικά μηχανήματα η συντήρηση των οποίων είχε ιδιαίτερα υψηλό κόστος.
Το μηνιαίο μίσθωμα ορίστηκε στα 50 ευρώ για 36 μήνες και είναι ιδιαίτερα οικονομικό και επωφελές για το Δήμο. Στους επόμενους μήνες θα συνεχίσουμε με την αγορά και νέων μηχανημάτων ώστε σύντομα το σύνολο των σχολείων της πόλης μας να διαθέτουν νέα φωτοτυπικά μηχανήματα.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 137 - 153 από 1309
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB