spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Επιστροφή Δημοτικών Τελών PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.11.15

logo_dimosΕνημερώνουμε Τους Δημότες Μας, Οι Οποίοι Είναι Δικαιούχοι Επιστροφής Δημοτικών Τελών Για Το Έτος 2015 , Να Καταθέσουν Την Αίτηση Τους : Μέχρι 31/12/2015
Στο Τμήμα Εσόδων ( Δημαρχείο, 1oς Όροφος ).

Δικαιούχοι, Σύμφωνα Με Την 256/2014 Απόφαση Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Για Επιστροφή Δημοτικών Τελών,  Είναι Οι Παρακάτω Κατηγορίες Δημοτών:

•    Πολύτεκνη Οικογένεια
•    ΑΜΕΑ Από 67% Και Άνω
•    Κάτοχοι Βιβλιαρίου Απορίας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταία ανανέωση ( 14.11.15 )
 
16 νέοι κάδοι ανακύκλωσης γυαλιού στην Ηλιούπολη και σαρωτικές επισκευές στην καθαριότητά της PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.11.15

neoieidikoikadoi-kampana1Ολοκληρώθηκε η μεγάλη υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης, για τις επισκευές και την εύρυθμη λειτουργία των κάδων απορριμμάτων:

  * Απολυμάνθηκαν καθαρίστηκαν και βάφτηκαν οι εσοχές των κάδων σε 1.270 σημεία της πόλης.
  * Αντικαταστάθηκαν τα καπάκια 250 κάδων.
* Επισκευάστηκαν 300 κάδοι με ίδια μέσα της υπηρεσίας.
* Τοποθετήθηκαν 200 κολονάκια που οριοθετούν τις διαβάσεις των ΑΜΕΑ και τις στροφές, για την απρόσκοπτη διέλευση των απορριμματοφόρων.
* Και τέλος πλήθυκαν με ειδικά υγρά απολύμανσης 2.500 κάδοι απορριμμάτων από τον Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.11.15

 Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους πολίτες του ότι το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, των εργαζομένων στους Δήμους (ΠΟΕ - ΟΤΑ), αποφάσισε την συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015.

        Ως εκ τούτου, οι υπηρεσίες του Δήμου Ηλιούπολης θα παραμείνουν κλειστές.

       Ιδιαιτέρως εφιστούμε την προσοχή στον τομέα της καθαριότητας και καλούμε τους κατοίκους να μην βγάλουν σκουπίδια στους δρόμους για να κρατήσουμε την υγιεινή και την αισθητική της πόλης σε αξιοπρεπές επίπεδο.

 
Επανεκκίνηση της Δημοτικής Αστυνομίας PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.11.15

dhmotiki_astynomia_15Μετά από έναν σκληρό αγώνα δρόμου με πολλά γραφειοκρατικά και διαδικαστικά εμπόδια, ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους πολίτες του ότι επαναλειτουργεί και βρίσκεται ήδη στους δρόμους η δημοτική αστυνομία.
Όπως είναι γνωστό, με νόμο η Δημοτική Αστυνομία καταργήθηκε και με νόμο δόθηκε η δυνατότητα στους δήμους επανασύστασής της.
Με τον νέο νόμο το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης πήρε αμέσως απόφαση για την επανασύσταση ενός απολύτως χρήσιμου θεσμού που εξυπηρετεί τους κατοίκους και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήμος Ηλιούπολης Πρόσκληση στα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείο PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.11.15

prosklhsh_10_oΠρόσκληση

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων  του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης (Μυκόνου 34, Ηλιούπολη)  την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 στις 12:30 μ.μ.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

  Ο Αντιδήμαρχος                                                            Η Αντιδήμαρχος
Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης                                            Παιδείας
  Γιώργος Χατζηδάκης                                              Αικατερίνη Μαρκουλάκ

 
Διαβούλευση για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.11.15

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), προχώρησε στη σύνταξη σχεδίου για την τοπική διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου μας το οποίο θέτει σε δημόσια διαβούλευση μέχρι την 12η Νοεμβρίου 2015.
Παρακαλούμε τους πολίτες και τους φορείς της πόλης μας για υποβολή σχετικών προτάσεων ή παρατηρήσεων στο εν λόγω σχέδιο.
Η συμμετοχή των πολιτών τόσο στον διάλογο για το σχέδιο τοπικής διαχείρισης, όσο και στη συνέχεια στην εφαρμογή του, έχει αποφασιστική σημασία για την επιτυχή υλοποίησή του.
Οι προτάσεις ή παρατηρήσεις μπορούν να αποστέλλονται στις παρακάτω διευθύνσεις:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 
Κύκλος Ομιλιών - Η Οικογένεια Του Σχολείου. Το Σχολείο Της Οικογένειας PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.11.15

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης προσπάθειας που καταβάλει για την βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος με την κοινή προσπάθεια και συνεργασία εκπαιδευτικών, γονιών και δήμου που έχουν ανάγκη τα παιδιά μας, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με την θεραπευτική μονάδα για το παιδί «Σπύρου Δοξιάδη» κύκλο ομιλιών με θέμα:

«Η Οικογένεια του Σχολείου. Το Σχολείο της Οικογένειας»

 Οι ομιλίες θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και ώρα 19:00 μ.μ., στο θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου 112-114 και Λεωφ. Πρωτόπαππα, είσοδος από Κουντουριώτη)  6 - 27 Νοεμβρίου 2015  Οι ομιλίες πραγματεύονται θέματα που συνδέονται με τις σημαντικότερες περιόδους στην ζωή του παιδιού, νηπιακή - παιδική - εφηβική. Ο κύκλος ομιλιών απευθύνεται σεεκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Δήμος Ηλιούπολης βάζει την Τρίτη ηλικία στον Ψηφιακό κόσμο PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.10.15

logo_dimosΤο όραμα της παράταξης του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου είναι η μετεξέλιξη της Ηλιούπολης σε μια «Έξυπνη Πόλη». Μια πόλη που θα διαχειρίζεται όλα της τα δεδομένα και τις λειτουργίες της μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας.
Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στην ψηφιακή τεχνολογία.
Αυτό ήταν το κυρίαρχο μήνυμα της ομιλίας του Δημάρχου στην εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τρίτη 13/10/15 στο Δημοτικό Θέατρο, κατά την διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης μαθημάτων Η/Υ σε περίπου 35 δημότες της Ηλιούπολης, ηλικίας 50 ετών και άνω, οι οποίοι συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο».
Ο Δήμαρχος τόνισε την σημασία του προγράμματος και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο δήμος, για τη δυνατότητα πρόσβασης στον ψηφιακό κόσμο, και των ατόμων  της τρίτης ηλικίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 154 - 170 από 1309
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB