spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης - Νέα όργανα γυμναστικής ενηλίκων PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.12.15

gym_1_hrw_konΈπειτα από την μεγάλη ανταπόκριση που έτυχε από τους δημότες η τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής ενηλίκων σε τρία μεγάλα πάρκα της πόλης μας Καλαβρύτων, Ναυαρίνου και Χαλικάκι ο Δήμος μας προχώρησε σε προμήθεια τριών νέων οργάνων άσκησης ενηλίκων, που τοποθετήθηκαν στον πεζόδρομο της Ηρώς Κωνσταντοπούλου.

Τα επόμενα χρόνια θα επεκταθεί η τοποθέτηση και σε επιπλέον πάρκα και κοινόχρηστους χώρους.

 
Τελετή βράβευσης αποφοίτων μαθητών PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.12.15

teleti-touramanoglouΟ Δήμος Ηλιούπολης οργανώνει τελετή βράβευσης των απόφοιτων Γ'Λυκείου του σχολικού έτους 2014-2015.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης (Σοφ.Βενιζέλου 131  & Κουντουριώτη).
Επίσης στους μαθητές οι οποίοι αποφοίτησαν πρώτοι απο τα Λύκεια των Δήμων Ηλιούπολης και Υμηττου, θα απονεμηθούν τα βραβεία "Χ. Τουραμάνογλου", ενώ θα δοθεί έπαινος σε όλους τους εισαχθέντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ-ΤΕΙ).
Καλούνται λοιπόν οι απόφοιτοι μαθητές να συμμετάσχουν στην τελετή, εφόσον κάθε νέος ξεχωριστά αποτελεί ελπίδα για το μέλλον.

Τελευταία ανανέωση ( 10.12.15 )
 
Χριστούγεννα στη πόλη PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.12.15

xristoygenna_stin_poliΟ «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις του Δήμου, για να μοιραστούμε αυτές τις γιορτινές μέρες το χαμόγελο και την ελπίδα μας και  να στηρίξουμε, όλοι μαζί, όσους μας έχουν ανάγκη.
Δευτέρα 14/12, Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης (Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου)
16.30-18.00 Open Day

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκαίνια Διαδικτυακού Ραδιοφώνου PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.12.15

radio_webΟ Δήμος Ηλιούπολης για ακόμα μια φορά στην προσπάθεια του να δώσει βήμα και δυνατότητες έκφρασης στους δημότες και τους τοπικούς φορείς, εγκαινιάζει το Διαδικτυακό Δημοτικό Ραδιόφωνο, δίνοντας έτσι μια νέα διάσταση στην επικοινωνία.
Στο νέο αυτό άκρως πρωτοποριακό πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα στους δημότες με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δεξιότητες, στους συλλόγους της πόλης, στους φοιτητές, στους δημοτικούς συμβούλους αλλά και σε διάφορες προσωπικότητες της γειτονιάς μας να ακουστούν σε όλη την Ηλιούπολη και σε όλο τον κόσμο, μέσω του διαδικτύου, φυσικά πάντα πλαισιωμένοι απο ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ολοκληρώθηκαν οι Εργασίες Βαψίματος στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.12.15

2_o_gumansio_vafesΌλοι μαζί ,Δήμος και δημότες, αποδείξαμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη πόλη, ένα καλύτερο περιβάλλον, ένα καλύτερο σχολείο.
Η συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, των εκπαιδευτικών, του συλλόγου γονέων και των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης έφερε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα μετατρέποντας σε κόσμημα το σχολείο.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ευχαριστεί μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς επισημαίνοντας ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο που όλοι μαζί οφείλουμε να φτιάξουμε.

 
Νέα Φωτοτυπικά Μηχανήματα στα Σχολεία Μέσω Leasing PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.12.15

copy_printer2Στην αγορά 16 νέων φωτοτυπικών μηχανημάτων μέσω leasing προχώρησαν οι δύο Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Ηλιούπολης.
Τα νέα μηχανήματα τοποθετήθηκαν ήδη σε σχολεία της πόλης , 10 σε δημοτικά και 6 σε γυμνάσια και λύκεια, αντικαθιστώντας παλαιά φωτοτυπικά μηχανήματα η συντήρηση των οποίων είχε ιδιαίτερα υψηλό κόστος.
Το μηνιαίο μίσθωμα ορίστηκε στα 50 ευρώ για 36 μήνες και είναι ιδιαίτερα οικονομικό και επωφελές για το Δήμο. Στους επόμενους μήνες θα συνεχίσουμε με την αγορά και νέων μηχανημάτων ώστε σύντομα το σύνολο των σχολείων της πόλης μας να διαθέτουν νέα φωτοτυπικά μηχανήματα.

 
Ψυχολόγοι στα σχολεία PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.12.15

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης διακρίνεται για την χρόνια προσπάθεια διατήρησης της ψυχικής υγείας του γενικού πληθυσμού αλλά και την στήριξή του με όποιον τρόπο θεωρείται εφικτός και αποτελεσματικός.
Στα πλαίσια αυτής της ευαισθητοποίησης λοιπόν διατηρεί κάθε χρόνο το πάγιο δυναμικό του σε ψυχολόγους προσπαθώντας παράλληλα να προσλαμβάνει όσους επιπλέον είναι απαραίτητοι για το εκάστοτε πρόγραμμα που οργανώνεται.
Το δυναμικό αυτό που αποτελείται από τον Προϊστάμενο και Διδάκτορα ψυχολογίας Μάρκο Ρήγο και την Κλινική ψυχολόγο Μαρία Πιλάτη αλλά και τους ψυχολόγους που μπορεί να προσλαμβάνονται κατά καιρούς, είναι διαθέσιμο στους δημότες αλλά και στους κατοίκους της Ηλιούπολης όπως επίσης και σε όσους εργάζονται σε δημόσιους παιδαγωγικούς ή εκπαιδευτικούς φορείς, για ενημέρωση, συμβουλευτική αλλά και θεραπευτική βοήθεια.
Δίνοντας λοιπόν βάση στις σημαντικές αναπτυξιακές ηλικίες που βρίσκονται τα παιδιά αλλά και στην υποστήριξη που χρειάζονται οι εκπαιδευτικοί ή παιδαγωγοί εδώ και αρκετά χρόνια ο Δήμος Ηλιούπολης παρέχει το πρόγραμμα "Ψυχολόγηση στα σχολεία".

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα Special Olympics στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.12.15

spec_olympic_valasopΞεκίνησαν εχθές στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ηλιούπολης οι αγώνες Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas, στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 12ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καλαθοσφαίρισης, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης κύριος Βασίλειος Βαλασόπουλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas Πρέσβης ε.τ κύριος Διονύσιος Κοδέλλας, ενώπιον 400 μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσης του Δήμου. Παρέστη επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κυρία Αικατερίνη Μαρκουλάκη, η συμβολή της οποίας ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Ο Δήμαρχος κύριος Βαλασόπουλος υπογράμμισε τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων που φέρνουν σε επαφή το ευρύ κοινό με τα άτομα με αναπηρία  και διαβεβαίωσε για την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης σε κάθε προσπάθεια και δράση των Special Olympics Hellas.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 154 - 170 από 1324
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB