CITY OF ILIOUPOLIS - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Δήμος Ηλιούπολης
spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.12.17

dh_2017_christΈνα πλήρες πρόγραμμα για τις πιο χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές προσφέρει φέτος ο Δήμος στους κατοίκους της Ηλιούπολης και ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους.

Από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου στην πλατεία Φλέμινγκ θα δούμε και πάλι τον Αη Βασίλη, θα φτιάξουμε δώρα με την βοήθεια των Ξωτικών και θα παίξουμε πολλά παιχνίδια.

Στην Κεντρική Πλατεία ήδη στήθηκε και λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με το παγοδρόμιο που θα δώσει ένα πραγματικό κλίμα Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και πολύ χαρά σε μικρούς και μεγάλους καθώς κάθε μέρα θα υπάρχουν πολλά και ποικίλα δρώμενα για μια αξέχαστη διασκέδαση.

Εντωμεταξύ στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στην Δημοτική Βιβλιοθήκη καθημερινά θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, συναυλίες θεατρικά δρώμενα και θα λειτουργούν εργαστήρια τέχνης πάντα με θέμα τα Χριστούγεννα. Ο «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ-Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην  παράσταση του Τμήματος Ενηλίκων του Θεατρικού  Εργαστηρίου του Δήμου Ηλιούπολης, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στις 7.30 μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτη). Το Θεατρικό Εργαστήρι της πόλης μας, παρουσιάζει το εμβληματικό έργο του Φρήντριχ Ντύρρενματ «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας», σε διδασκαλία & σκηνοθεσία της θεατρολόγου κας Μαρίας Μπιτσακάκη

Τελευταία ανανέωση ( 13.12.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.12.17

spay_anar2Ο Σ.Π.Α.Υ. (Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού) σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης και τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηλιούπολης, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης, προχωρούν στην συντήρηση και ασφάλιση των αναρριχητικών πεδίων του Υμηττού, για την ασφαλέστερη και ευκολότερη χρήση τους από φυσιολάτρες, ορειβάτες και αναρριχητές.
Η προσπάθεια στοχεύει στην ανάδειξη του Υμηττού, ως χώρου αναψυχής & άθλησης των δημοτών Ηλιούπολης αλλά και ολόκληρου του λεκανοπεδίου Αττικής, αναδεικνύοντας τα αναρριχητικά πεδία της περιοχής του Υμηττού που συνορεύουν με τον Δήμο μας. Στόχος μας είναι να προβάλουμε την άγνωστη σε πολλούς πλευρά του βουνού μας και να δώσουμε μια διαφορετική διέξοδο σε όλους εκείνους που αγαπούν την φύση, αρέσκονται στις προκλήσεις και ιδιαίτερα σε άτομα ΑΜΕΑ, για τα οποία η αναρρίχηση αποτελεί ένα μοναδικό τρόπο να ξεπεράσουν τα δικά τους όρια!

Τελευταία ανανέωση ( 13.12.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
2o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.12.17
2_symboylio_newn

Ένας θεσμός που στέφθηκε από μια πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο σε συμμετοχή όσο και λειτουργικότητα και σχολιάστηκε θετικά από τον κόσμο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως μια πρωτοπόρα δράση , παράδειγμα συμμετοχικής δημοκρατίας.
Οι μαθητές των Γυμνασίων της πόλης μας, γνώρισαν και αφομοίωσαν τον τρόπο και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων από το κυρίαρχο συλλογικό όργανο του Δήμου ενώ παράλληλα εξοικειώθηκαν με τα βασικά του όργανα. Συνακόλουθα διαδραμάτισαν το ρόλο του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης , της αντιπολίτευσης και των εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών συντάσσοντας εισηγήσεις και παρεμβάσεις πάνω σε 9 θεματικούς άξονες.

Τελευταία ανανέωση ( 13.12.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.11.17
prosklisi_trietiasΟ Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του τριετούς απολογισμού δράσης 2014-2017 του Δήμου μας, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο.
 
Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ηλιούπολης - Η Ευρώπη μετά το Brexit, τις γαλλικές γερμανικές εκλογές PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.11.17
open_univercity_suncityΣήμερα το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κων. Καραμανλής φιλοξενεί την κα Κωνσταντίνα Ε. Μπότσιου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Δ/ντρια Ινστιτούτου Κ. Καραμανλής
Θέμα: «Η Ευρώπη μετά το Brexit, τις γαλλικές και γερμανικές εκλογές»
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 Ώρα διεξαγωγής 19:00-21:00 στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης είσοδος από Κουντουριώτου (Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτου )
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης συνεδριάζει. PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.11.17
aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΤακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 16 Nοεμβρίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30μ.μ.στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σ. Βενιζέλου 114), με μοναδικό θέμα: ·Έγκριση Τεχνικού προγράμματος έτους 2018
Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 16 Nοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:30μ.μ.στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σ. Βενιζέλου 114), με μοναδικό θέμα: ·Έγκριση προϋπολογισμού Δήμου έτους 2018
Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 16 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη ώρα 19:00μ.μ. στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114), με θέματα:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης συνεδριάζει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.10.17

aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΗ διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί, στις 26 Οκτωβρίου  2017, ημέρα Πέμπτη 16:30 η πρώτη και 19:00 η δεύτερη  στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114).
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης για την πρώτη συνεδρίαση :

  1. Έγκριση απολογισμού χρηματικής διαχείρισης του Δήμου, οικονομικού έτους 2016
  2. Έγκριση ισολογισμού και λοιπών οικονομικών καταστάσεων έτους 2016

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης για την δεύτερη  συνεδρίαση :

1.    Ανατροπές Α.Α.Υ
2.    Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2017 (9η)

Τελευταία ανανέωση ( 22.10.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι Κλίμακες της Ηλιούπολης Αποκτούν την Δική τους Προσωπικότητα PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.10.17

klimakes-agias-marinas3Μια άλλη εντελώς διαφορετική εικόνα αποκτούν οι κλίμακες της Αγίας Μαρίνας που παραπέμπουν πια σε μια μελωδία καθώς απεικονίζουν τις οκτάβες του πιάνου. Ο αστικός χώρος χρωματίζεται, παίρνει μια διαφορετική μορφή και αποκτά τη δική του προσωπικότητα ξεχωρίζοντας μέσα από την τέχνη και την φαντασία. Σε λίγο όλες οι κλίμακες στην Αγία Μαρίνα και στο Χαλικάκι θα έχουν την δική τους προσωπικότητα και θα αποτελούν ξεχωριστό σήμα κατατεθέν της Ηλιούπολης. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υλοποίηση του Τεχνικού της Προγράμματος για μια πιο ανθρώπινη και φιλική γειτονιά σε κάθε γωνιά της Ηλιούπολης.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 18 - 34 από 1339
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB