spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Επαναληπτική δημοπρασία για την εκμετάλλευση περιπτέρων στον Δήμο Ηλιούπολης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17

periptero_dimosΟ Δήμαρχος Ηλιούπολης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε επαναληπτική πλειοδοτική δημοπρασία, φανερή και προφορική η εκμίσθωση περιπτέρων που βρίσκονται στην Ηλιούπολη.
1. Ανδρέα Παπανδρέου 29
2. Λεωφ. Δημοκρατίας 19
3. Κ. Καραμανλή και Ελ. Βενιζέλου
4. Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου και Μαραθονομάχων.
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε έξι (6) χρόνια ξεκινώντας από την υπογραφή της σύμβασης.
Ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των τετρακοσίων ευρώ (400,00€) μηνιαίως, πλέον χαρτοσήμου 3,6% ή τέσσερις χιλιάδες οκτακόσια ευρώ (4.800,00€) ετησίως πλέον χαρτοσήμου 3,6% .
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο (υπόγειο - αίθουσα Δημ. Συμβουλίου) στην οδό Σ. Βενιζέλου 112 - 114 , Ηλιούπολη , 15 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00π.μ. έως 10.30π.μ. (ώρα λήξης προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής που προβλέπεται από το άρθρο 1 του Π.Δ. 270/81, όπως αυτή ορίσθηκε και ισχύει με την απόφαση 54/2016 του Δ.Σ. Πληροφορίες: Δήμος Ηλιούπολης - Οικονομική Διεύθυνση - Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας 1ος όροφος - Τηλ. Επικοινωνίας : 210 9970140 - 210 9970166

Αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΕΝΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΕΥΖΩΪΑ" PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17

afisa_mathimata_zoisΤο ΛΕΩ ΝΑΙ σε συνεργασία με το «ΦΑΓΗΤΟ για ΖΩΗ» διοργάνωσαν μια σειρά ανοικτών διαλέξεων με τον γενικό τίτλο «Πέντε Μαθήματα πρόληψης για Ευζωία».
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηλιούπολης, στη Σοφοκλή Βενιζέλου 100 & Μαρίνου Αντύπα 146, Ηλιούπολη.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΕΡΒΕΡΕΛΗΣ Παιδοψυχολόγος - Κοινωνιολόγος
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν τις Δευτέρες, με ώρες συναντήσεων 7μμ-9μμ.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε Εφήβους, Ενήλικες, Γονείς, Ζευγάρια και Ηλικιωμένους. Σκοπός των σεμιναρίων είναι να μας δοθούν τα κλειδιά, για την δημιουργία αρμονικών ενδοοικογενειακών σχέσεων και όχι μόνο (μεταξύ ζευγαριών, γονέων παιδιών και τρίτων).

Η είσοδος είναι Ελεύθερη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17

ekklisia_ilioupoliΗ ένταξη της Ιστορίας της Εκκλησίας στην πόλη μας κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις των 53 χρόνων του Δήμου Ηλιούπολης βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στους συμπολίτες μας με αποκορύφωμα την παρουσίαση της ταινίας με τίτλο «Η Εκκλησία στην πόλη της Ηλιούπολης».
Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια εκδήλωση υψηλής ποιότητας, με εναλλαγές χορωδιών και ομιλιών και να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο τον σημαντικό ρόλο των εκκλησιών και των ενοριών, στην διαμόρφωση της Ηλιούπολης.
Σας την παραθέτουμε με την ευγενική χορηγία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της ΙΕ' Αρχιερατικής Περιφέρειας Ηλιούπολης και τον Αρχιερατικό Προϊστάμενό της, Πρωτ. Π. Ευθύμιο Κερμελή τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη συνεργασία.
Οι Ενορίες μας αποτελούν δύναμη , ιστορία και παράδοση στην πόλη μας και ο Δήμος θα παραμείνει δίπλα τους, αρωγός στο μεγάλο τους έργο.

Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποια σχολεία θα είναι αύριο (Τετάρτη 11/1/17) κλειστά στο Δημο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.01.17

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης λόγω του διαπιστωθέντος παγετού, σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των Σχολικών μονάδων και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αποφάσισε να μην λειτουργήσουν την Τετάρτη 11/1 τα εξής σχολεία:

Νηπιαγωγεία: 3ο, 5ο, 18ο, 9ο 12ο, 23ο, 8ο, 21ο, 16ο,
Δημοτικά: 8ο, 17ο. 5ο, 20ο, 3ο, 12ο
Γυμνάσια: 2ο
Λύκεια: 3ο

Το Ειδικό Σχολείο θα ξεκινήσει μια ώρα αργότερα.

 
Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.01.17

theofania_2017Σας καλούμε στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 ώρα 12:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο (Δαμασκηνού & Μεσσηνίας).
Θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου.
Η παρουσία σας θα είναι τιμή για μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταία ανανέωση ( 05.01.17 )
 
Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.12.16

logo_dimosΔέκα μέρες πριν το τέλος του 2016, ο Δήμος Ηλιούπολης είναι ο πρώτος Δήμος ο οποίος λαμβάνει την έγκριση του προϋπολογισμού για το έτος 2017 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Η έγκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της χρηστής και εύρωστης λειτουργίας του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια και τον ορθό και Αναπτυξιακό προγραμματισμό για το 2017. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι πλέον ο Δήμος μας έχει εκμηδενίσει πλήρως τα χρέη που παρέλαβε το 2011 και κυμαίνονταν στα 14.000.000 ευρώ και πλέον τα ταμειακά του διαθέσιμα ανέρχονται σε 5.220.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ηλιούπολη Επιλέχτηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού ως ο Πρώτος Πιλοτικός Δήμος που θα Ξεκινήσει την Εκμάθηση Σκακιού στα Σχολεία της PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.12.16

chess_software_05Πρωτοποριακό πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης και διάδοσης του Σκακιού ξεκινάει στα σχολεία της Ηλιούπολης μετά την σύναψη συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ Δήμου, Σκακιστικού Συλλόγου Ηλιούπολης και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκακιού.
Είναι ένα πρόγραμμα που έχει σκοπό την διάδοση του παιχνιδιού και την εισαγωγή του στην εκπαιδευτική διαδικασία καθώς το σκάκι αποτελεί ένα παιχνίδι με τεράστια εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά οφέλη και γι' αυτό εφαρμόζεται σε όλα τα σύγχρονα σχολεία της Ευρώπης.
Με το σκάκι τα παιδιά εισάγονται βιωματικά στην μαθηματική λογική, στον σχεδιασμό και την λογική του project και στην τήρηση κανόνων μιας ακολουθίας κινήσεων. Μεθοδολογίες που αφορούν όλη την εκπαιδευτική και στο μέλλον και την επαγγελματική δραστηριότητα. Σήμερα το Σκάκι θεωρείται ο προθάλαμος του προγραμματισμού που στο μέλλον θα είναι απαραίτητο εργαλείο γνώσης και διεκπεραίωσης κάθε επαγγελματία και επιστήμονα και για αυτό το λόγο γίνεται μια προσπάθεια εισαγωγής του και ως τακτικό μάθημα στα σχολεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Δήμος Ηλιούπολης σε Πλήρη Ετοιμότητα Λόγω Ψύχους PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.12.16

kolymb_xioniaΛόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του ψύχους, ο Δήμος Ηλιούπολης ανακοινώνει ότι για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θα είναι ανοιχτές οι αίθουσες του Γ' Παραρτήματος Αλληλεγγύης (ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου) στην διεύθυνση Αγίου Κωνσταντίνου 7 και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.
Οι αίθουσες θα είναι ανοιχτές Πέμπτη 29/12/2016 και Παρασκευή 30/12/2016 από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ για το Γ' Παράρτημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και όλη τη νύχτα στο Δημαρχείο.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα στον Δήμο μας:

- Θα υπάρχουν σε ετοιμότητα οχήματα ρίψης αλατιού (αλατιέρες) για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού.
- Θα είναι διαθέσιμο εκχιονιστικό μηχάνημα και άλλος κατάλληλος εξοπλισμός αντιμετώπισης δυσμενών καιρικών φαινομένων
- Υπάρχει σε ετοιμότητα Ομάδα επιφυλακής για τη διαχείριση έκτακτων φαινομένων (πχ. πτώση δέντρων)Αν κάποιος συμπολίτης μας χρειαστεί αλάτι, θα μπορεί να εφοδιαστεί από το γκαράζ του Δήμου (υπεύθυνος : κ. Καραγιαννάκης 2109933200).

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 52 - 68 από 1334
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB