spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Νέες χρηματοδοτήσεις απο την Περιφέρεια για την πόλη μας PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.11.16

gefyra-pezwnΜεγάλη επιτυχία κατέγραψε ο Δήμος Ηλιούπολης στην κατανομή των έργων που εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων του 2017.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε για τον Δήμο μας έργα συνολικού ύψους 17.500.326€ για σημαντικές και αναγκαίες υποδομές και συγκεκριμένα:
Επιβεβαίωσε την υλοποίηση :
- της οριστικής μελέτης αγωγών ομβρίων για αντιπλημμυρική προστασία των Δήμων Ηλιούπολης και Βύρωνα (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΕΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ), προϋπολογισμού 267.184,89€, η οποία ολοκληρώνεται εντός του 2016.
- του έργου: ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Ηλιούπολης, προϋπολογισμού 756.097,56€, το οποίο δημοπρατήθηκε και είναι για έγκριση στο Ελεγκτικό Συνέδριο και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.
- της κατασκευής νέου Παιδικού σταθμού επί της Λεωφ. Ειρήνης και Αριστογείτονος, προϋπολογισμού 2.883.252,00€, της οποίας οι εργασίες ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2017.
- τις διαμορφώσεις προσβάσεων ΑμεΑ σε δημοτικές οδούς και πεζοδρόμια, προϋπολογισμού 600.000,00€ όπου δημοπρατούνται εντός του 2016 (διαμόρφωση και των πεζοδρομίων στους βασικούς άξονες της πόλης)

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ" PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.11.16

imimarathonios Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στον "Ημιμαραθώνιο Αγάπης" που διοργανώνουμε υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και του ΠΑΟΔΗΛ,

την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, 10:00 π.μ. αφετηρία Οδός Βούλγαρη παραπλεύρως Δημαρχείου

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας σε όλα μας τα παραρτήματα (Υμηττός Μαδύτου 6 τηλ 2109765795, Ηλιούπολη Ανδ Παπανδρέου & Κάτωνος 13 τηλ 2109703866. Ηλιούπολη Μεσολογγίου 16 Τηλ 2109912885. Αργυρούπολη Λ Κύπρου 67 τηλ 2109901697) και  στο κέντρο μελέτης μας Υμηττός Προύσης 14 ημ 2109756232),

καθώς επίσης στη γραμματεία της ομάδας ΔΙΑΝΑ. Οι εγγραφές επίσης θα γίνονται και στο σημείο Αφετηρίας του ημιμαραθωνίου την ίδια μέρα από τις 8.30πμ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αττευθυνθειτε  στο 6972559850

Σημείωση Είστε όλοι καλεσμένοι στην ανοιχτή εκδήλωση που θα γίνει το ίδιο βράδυ στις 20.00 στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης, για να παραδοθούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου τα χρήματα που Θα συγκεντρωθούν.


 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ" PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.11.16

kastelorizo2ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Στην άκρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο» τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 και ώρα: 18.30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης.
Ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ - αναδρομή στην πολυτάραχη ιστορία της μικρής νησιωτικής κοινότητας του ακριτικού Καστελλορίζου, της αρχαίας Μεγίστης, που αποτυπώνει τα βασικά ιστορικά γεγονότα από τα μέσα του δεκάτου ενάτου αιώνα μέχρι σήμερα. Το αφιέρωμα αυτό αποτελεί φόρο τιμής στην ιστορία του νησιού, καθώς προσπαθεί να αναδείξει τη σπουδαία πολιτισμική, ιστορική και οικονομική κληρονομιά των Καστελλοριζιών.

Παραγωγή: ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.Συμπαραγωγή: ΟΤΕ TV - ΕΡΤ
Σκηνοθεσία: Ειρήνη Σαρίογλου - Άγγελος Κοβότσος Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης
Στίχοι: Ελένη Φωτάκη Τραγούδι: Γιώργος Νταλάρας Αφήγηση: Νένα Μεντή - Γιώργος Κέντρος Εικαστική Επιμέλεια: Παύλος Χαμπίδης

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.11.16
sumcity-smartcity

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος σας καλεί στην ημερίδα με θέμα :

Ηλιούπολη - Έξυπνη πόλη

Suncity - Smartcity

Στο Δημοτικό Θέατρο, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 , ώρα 10.00 π.μ.

Θα παρουσιασθούν οι τεχνολογικές εξελίξεις και καλές πρακτικές έξυπνων πόλεων, καθώς και εφαρμογές έξυπνης πόλης στην Ηλιούπολη.

 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης συνεδριάζει στις 10 Νοεμβρίου 2016 PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.11.16

aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΤην Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16:30 στην Ειδική Αίθουσα Συνεδριάσεων "Κώστας Κονδύλης" του Δημαρχιακού Μεγάρου, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης, με κορυφαία θέματα:

Έγκριση Τεχνικού προγράμματος έτους 2017.

Έγκριση προϋπολογισμού Δήμου έτους  2017.

1. Νομικές δεσμεύσεις, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων, προμηθειών, εργασιών, εγκρίσεις μελετών κλπ. της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών 

2.      Νομικές δεσμεύσεις, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων, προμηθειών, εργασιών, εγκρίσεις μελετών κλπ. της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών

3.     Νομικές δεσμεύσεις, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων, προμηθειών, εργασιών, εγκρίσεις μελετών κλπ. της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών

Τελευταία ανανέωση ( 15.12.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Έξυπνη Πόλη» η Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.11.16

image_intracomΜε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «έξυπνος φωτισμός» των Best City Awards, για την υλοποίηση πιλοτικού έργου «Έξυπνης Πόλης» στον δήμο Ηλιούπολης τιμήθηκε προ ημερών η Intracom Telecom. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα τεχνολογίας ΙοΤ (Internet of Things) που απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και μέσω της οποίας επιτυγχάνεται απόλυτος έλεγχος της κατάστασης των υποδομών του δήμου προκειμένου να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα και κατάσταση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η ΙοΤ πλατφόρμα που εγκαταστάθηκε πιλοτικά στον δήμο Ηλιούπολης, αποσκοπεί στη μείωση των λειτουργικών εξόδων του και την παροχή «έξυπνων» υπηρεσιών στους δημότες.

Συγκεκριμένα το έργο περιλάμβανε:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Αγώνας Για Την Προάσπιση Της Δημόσιας Περιουσίας Συνεχίζεται PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.11.16
katw_taxeria_2016

Όλοι στο Δικαστήριο την Δευτέρα 7/11/2016!

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, σας καλεί να συμμετάσχετε μαζικά στη κινητοποίηση στο δικαστήριο για την υπόθεση των καταπατητών της Δημόσιας Περιουσίας, της υπόθεσης των Νάστων. Είναι απόλυτη ανάγκη να δηλώσουμε όλοι το παρόν και το ενδιαφέρον μας στην αίθουσα του δικαστηρίου για να μην απαλλαγούν οι υπεύθυνοι από τις ποινικές τους ευθύνες. Ο Δήμος διαθέτει ειδικό πούλμαν τη Δευτέρα 7/11/2016 στις 8:00πμ., μπροστά στο Δημαρχείο για την μετάβαση στο δικαστήριο.

Σας περιμένουμε όλους!

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

 
Συνέδριο Δήμων για την Ειρήνη στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.10.16

synedrio-dimwn«Αν δεν σταματήσουν οι πόλεμοι το προσφυγικό δεν λύνεται»
Αυτό ήταν το μήνυμα του Πρώτου Διεθνούς Συνεδρίου Ειρήνης που διοργανώθηκε από τους Δήμους Ηλιούπολης, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού, Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης, Γλυφάδας και Παλαιού Φαλήρου μαζί με το Ίδρυμα Γρηγόρη Λαμπράκη υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου στην Ηλιούπολη.
Αυτό ήταν το μήνυμα της διεθνούς αυτοδιοικητικής διπλωματίας που επιδιώκουν να αναπτύξουν και οι ομιλητές δήμαρχοι Βασίλης Βαλασόπουλος Ηλιούπολης και Ανδρέας Κονδύλης Αλίμου.
Οι ομιλητές τόνισαν με έμφαση ότι ο δυτικός πολιτισμός δεν μπορεί να ανεχτεί τις αγριότητες που διαδραματίζονται σήμερα σε δεκάδες γωνιές της γης, ούτε να παρακολουθεί απαθής ή κατόπιν εορτής τα καραβάνια των προσφύγων που μεταφέρουν την εξαθλίωση κα τον πόνο. Είναι καιρός να χτυπηθεί η ρίζα του κακού και να επικαιροποιηθεί το μήνυμα της Ειρήνης, των διεθνών κινημάτων αλλά και του μεγάλου συμβόλου "Γρηγόρη Λαμπράκη".

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 69 - 85 από 1339
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB