spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ arrow Η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΤΕΔΚΝΑ
Η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΤΕΔΚΝΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.05.08

Με τον πρόεδρο της ΤΕΔΚΝΑ και Δήμαρχο Αιγάλεω, Δημ. Καλογερόπουλο συναντήθηκε στα γραφεία της Ενωσης, η Υπερνομάρχης Ντίνα Μπέη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για τη δημιουργία Φορέα Διεκδίκησης και Παρακολούθησης των Ελεύθερων Χώρων στο Λεκανοπέδιο.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καλογερόπουλος τόνισε προς την Υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς ότι η ΤΕΔΚΝΑ συμφωνεί απολύτως με τη δημιουργία του Φορέα που έχει ως σκοπό τη διάσωση και τη θεσμοθέτηση των ελεύθερων χώρων στο Λεκανοπέδιο και παράλληλα ότι συνυπογράφει μαζί με τους άλλους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς (ΓΣΕΕ, ΔΣΑ, ΕΚΑ, Παν. Αθηνών, ΕΜΠ, Γεωπονικό Παν. κ.α) το Μνημόνιο Συνεργασίας προς αυτή την κατεύθυνση.

Η κ.Μπέη έχει ξεκινήσει μια σειρά συναντήσεων με διάφορους φορείς που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην προσπάθεια δημιουργίας ενός ενιαίου φορέα για τους ελεύθερους χώρους στο Λεκανοπέδιο.

Την Πέμπτη, το πρωί, η κ. Μπέη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά κ. Πέτρο Κυριακού και την Δευτέρα 2 Ιουνίου θα ολοκληρώσει τις επαφές της με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ κ. Σπύρο Παπασπύρο.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB