spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 17 Ιουνίου PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.06.08
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την νέα περιφερειακή λεωφόρο Υμηττού και συμβολικό κλείσιμο της περιφερειακής Υμηττού, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ. έξω από το Δημαρχείο Ηλιούπολης, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης στην έκτακτη συνεδρίαση του, της 6ης Ιουνίου 2008 συζήτησε το μείζονος σημασίας ζήτημα σχετικά με την χάραξη της νέας Περιφερειακής οδού Υμηττού και αποφάσισε τα εξής:

  • 1. Καταγγέλλει την έλλειψη ενημέρωσης από το Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ προς τη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης σχετικά με το ζήτημα της επέκτασης της Περιφερειακής οδού Υμηττού και καλεί την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να αποστείλει σχετικό έγγραφο που να ζητά άμεση ενημέρωση και συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά.
  • 2. Διαφωνεί με την συγκεκριμένη πρόταση δημιουργίας κόμβου στην Σοφ. Βενιζέλου.
  • 3. Συστήνεται Επιτροπή Αγώνα αποτελούμενη από τον Δήμαρχο, τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, εκπροσώπους φορέων και δημότες της Ηλιούπολης με σκοπό τον προγραμματισμό δράσεων και κινητοποιήσεων για την μεταβολή της μελέτης για την προέκταση της Περιφερειακής Υμηττού.
  • 4. Προγραμματίζει σειρά κινητοποιήσεων με πρώτη συγκέντρωση την 17η Ιουνίου και συμβολικό κλείσιμο της Περιφερειακής Υμηττού.
Τελευταία ανανέωση ( 14.06.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB