spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ arrow Συνάντηση της ηγεσίας της ΕΝΑΕ με τον Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών
Συνάντηση της ηγεσίας της ΕΝΑΕ με τον Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.10.08
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Παναγιώτη Δρόσο είχαν ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος και ο Ά Αντιπρόεδρος της ΕΝΑΕ Κώστας Τάτσης. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι μηχανισμοί υποστήριξης των νομαρχιών στην εκτέλεση συγχρηματοδοτούμενων έργων. Στην συνάντηση ολοκληρώθηκε το τεχνοκρατικό μέρος που αφορά την ΚΥΑ για τη σύσταση των Ομάδων Έργου των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων. Επίσης προσδιορίστηκε ο χρόνος κατάθεσης της τροπολογίας για τη λειτουργία της Νομός Α.Ε.
Κατά τη συνάντηση έγινε αναφορά στο επίπεδο ωριμότητας στο οποίο βρίσκονται τα έργα των νομαρχιών, τόσο στα Π.Ε.Π όσο και στα Τομεακά Επιχειρησιακά Προγράμματα.

Εξάλλου, διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση της ανάγκης για περαιτέρω συνεργασία για την αποτελεσματική υλοποίηση του ΕΣΠΑ που βρίσκεται, ουσιαστικά, στη φάση της έναρξής του, με έμφαση στην άμεση δραστηριοποίηση των Ν.Α.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού του ΥΠΟΙΟ κ. Βασίλη Ασημακόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανάληψη έργου από της ΕΝΑΕ στο πρόγραμμα της Ψηφιακής Σύγκλισης.

Κατά την συνάντηση υπήρξε δέσμευση της υπηρεσίας για την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης του έργου της «Ψηφιακής Νομαρχίας», με προϋπολογισμό της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ, για την επιμόρφωση των υπαλλήλων και των αιρετών στελεχών των Ν.Α.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB