spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τρίτη Άποψη arrow Σημαντικές εξελίξεις στα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας
Σημαντικές εξελίξεις στα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.02.09

Του Γιώργου Παπαμώκου

Το Γραφείο τύπου του Δήμου δίνει απαντήσεις για διάφορα θέματα στην πόλη.
 Ο  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κονδύλη  (ΗΛΙΟΥ-Πόλις)  κ. Γιάννης Κούρκουλος ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων στον Δήμο και απαντά σε συνυποψηφίους του για τα πεπραγμένα του Δήμου, για την άρτια κατάσταση στα πάρκα αλλά και τα δρώμενα στη πόλη.
 Το πάρκο  Καλαβρύτων Αγαπητέ Γιάννη παρέμεινε  όπως ήταν πριν 4 χρόνια από την προηγούμενη Δημοτική αρχή και χειρότερα. Ούτε ένα δέντρο δεν φυτεύτηκε εκεί, που οι προηγούμενοι τα είχανε κόψει και η νυν Δημοτική Αρχή είχε υποσχεθεί ότι θα τα αντικαταστήσει.

Εις μάτην περιμέναμε 2 χρόνια.
 Τόσο δύσκολο είναι; Εδώ σε μια νύχτα  φέρανε ποτάμια στην πόλη !!! και 100  δέντρα τους δυσκόλεψαν;
 Που είδες λοιπόν εσύ την διαφορά στα πάρκα;
 Ο αρχηγός σου ο κ. Κονδύλης συμφωνεί μαζί σου; Ο εργοδότης σου τι λέει ;Έγινε κάτι στο άλσος Καλαβρύτων και δεν το είδαμε;
 Καλά ρε παιδιά , κάνατε μια προσπάθεια για τα νερά μεταξύ πλατείας ΙΚΑ και Κανάρια;
 Ο  Δήμαρχος  αν και  είναι  ο ίδιος  μηχανικός και υπάρχουν κι   άλλοι μηχανικοί στο Δήμο , κανείς δεν είδε ότι πρέπει ο δρόμος από τη μεριά του  πάρκου να σηκωθεί λίγο για  να μην μαζεύει τα νερά χειμώνα-καλοκαίρι. Οι μηχανικοί του δήμου που επέβλεψαν το έργο δεν διαπίστωσαν πως λιμνάζουν τα νερά;
Αγαπητέ Γιάννη, τι ακριβώς συμβαίνει;
 Έχει δίκιο η δημοτική αρχή  για το έργο της ή ο κ. Κονδύλης που διαμαρτύρεται για την απραξία της; Πιστεύω ότι ο κ. Κονδύλης θα πρέπει να πάρει θέση αν συμφωνεί ή όχι με τα όσα λέει ο κ. Κούρκουλος  ως γραφείο τύπου του Δήμου, εάν όχι ας βγει να διαχωρίσει τη θέση του. Έπρεπε να το είχες ήδη  κάνει αγαπητέ Κώστα , εκτός αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι και σιωπάς.

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB