spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ arrow Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΚΕ με την ΓΓ του ΚΚΕ
Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΚΕ με την ΓΓ του ΚΚΕ PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.03.09
Συνάντηση με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα είχε αντιπροσωπεία της ΚΕΔΚΕ, προκειμένου να την ενημερώσει για την αντίθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να καταργηθεί το τέλος παρεπιδημούντων.
Σε δηλώσεις της η κ. Παπαρήγα εξέφρασε την διαφωνία της για την κατάργηση του τέλους καθώς, όπως είπε, κόβεται από την τοπική αυτοδιοίκηση ένα σεβαστό ποσό το οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για τοπικά έργα. «Πολύ περισσότερο διαφωνούμε γιατί εδώ και πολλά χρόνια έχει συγκεντρωθεί ένα τεράστιο ποσό 4,5 ή και παραπάνω δισεκατομμύρια ευρώ, που χρωστάνε διαδοχικά οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κι όπου αυτά επίσης αποδίδονται σε ένα πολύ μικρότερο μέρος» πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΚΕ κ. Β. Κορομάντζος ευχαρίστησε την κ. Παπαρήγα για την τοποθέτησή της και τόνισε: «η αφαίμαξη πόρων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση την οδηγεί ουσιαστικά σε αφανισμό. Ελπίζουμε αυτό να είναι το τελευταίο και ελπίζουμε ότι υπάρχει ακόμα χρόνος στην Κυβέρνηση και στα κόμματα να διορθώσουν μια σοβαρή αδικία που γίνεται σε βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB