spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Η Ηλιούπολη για πρώτη φορά στη Β' Εθνική
Η Ηλιούπολη για πρώτη φορά στη Β' Εθνική PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.05.09
hlioupoli_b_ethniki_2Η Ηλιούπολη για πρώτη φορά στα 56 χρόνια της ιστορίας πήρε το «εισιτήριο» της ανόδου για τη Β` Εθνική. Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη, τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της νικώντας στο τελευταίο παιγνίδι την ομάδα του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι με 2-6. Στο τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας η Ηλιούπολη κέρδισε και είχε στο πλευρό της περισσότερους από 1000 οπαδούς της.
Μετά τη νίκη, αρκετοί φίλοι της ομάδας μαζεύτηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία . Οι πανηγυρισμοί κορυφώθηκαν όταν έφτασε το πούλμαν με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.
hlioupoli_b_ethnikiΟ Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παρασκευά Γιαννόπουλο, τους αντιδημάρχους Γ. Αγαδάκο, Χαρ. Κολιοφώτη και Γαβριήλ Αραμπατζή τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Παναγιώτη Καρανδρέα και τον Πρόεδρο της ΔΕΠΑΗΛ Νίκο Χριστοδουλάκη παρακολούθησαν τον εκτός έδρας αγώνα και στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία έδωσαν τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή της ομάδας.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB