spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις arrow Διαγωνισμός για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού
Διαγωνισμός για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.06.09

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, γιο την προμήθεια «ηλεκτρολογικού υλικού γιο τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πόλης (λαμπτήρες κλπ και τη συντήρηση εγκαταστάσεων κοινόχρηστων χώρων της πόλης» συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας ευρω 99.922,63 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (19%). Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημοτικό κατάστημα Σοφοκλή Βενιζέλου 114. την Πέμπτη 18/06/2009 και ώρα 12:30 μμ., κατά την οποίο λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό υποβάλλεται μαζί με την προσφορά εγγύηση συμμετοχής για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% της προϋπολογισθείσας δαπάνης, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν, πληροφορίες για το διαγωνισμό και να παραλάβουν τα τεύχη της διακήρυξης, με την καταβολή του ποσού των 20 ευρώ, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από 08.00 πμ έως 13.00 μμ, έως και την προηγούμενη του διαγωνισμού, από το τμήμα: Προμηθειών του Δήμου, οδός: Σοφοκλή Βενιζέλου 114, στο τηλέφωνο: 210-9970000.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB