spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Εκπαίδευση arrow Εκατοντάδες συμπολίτες μας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα προγράμματα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων
Εκατοντάδες συμπολίτες μας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα προγράμματα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.06.09
Οι άνθρωποι πίσω από την επιτυχή λειτουργία του ΚΕΕ. Διακρίνονται απο αριστερά ο Καθηγητής Πληροφορικής Καρύδης Γιάννης, η υπεύθυνη εκπαίδευσης Θεοδωρακοπούλου Θωμαΐτσα, ο Αντιδήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής και η Ποράβα Μαρία καθηγήτρια Αγγλικών.Οι διεθνείς εξελίξεις στον οικονομικό, τεχνολογικό, κοινωνικό και πολιτισμικό τομέα έχουν καταστήσει επιτακτική την ανάγκη της συνεχούς εκπαίδευσης και την απόκτηση ποικίλων γνώσεων και δεξιοτήτων προκειμένου να καταφέρουν να υπάρξουν οι σύγχρονοι άνθρωποι κοινωνοί των ραγδαίων εξελίξεων της υπέρμετρης τεχνολογικής εξέλιξης.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές που συνεχώς συντελούνται σε κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο, την διάθεση για καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, την προσωπική ανάγκη του καθενός για κοινωνική επαφή μέσα από δραστηριότητες επιμορφωτικού χαρακτήρα, έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων από τον Φεβρουάριο του 2007.

Υπεύθυνος της συνεργασίας με τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων είναι ο αντιδήμαρχος Αραμπατζής Γαβριήλ, ο οποίος με αφορμή την ολοκλήρωση των προγραμμάτων δήλωσε:

«Τα τελευταία τρία χρόνια δίνεται η δυνατότητα σ΄ όλους τους ενήλικες δημότες της Ηλιούπολης να παρακολουθήσουν δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα με θεματικές ενότητες: Ευρωπαϊκές Γλώσσες ( Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά), Τεχνολογίες Πληροφορικής, Οικονομία Διοίκηση Επιχειρήσεις, Πολιτισμός-Τέχνες, Ελληνική Γλώσσα (για μετανάστες). Την τελευταία χρονιά υλοποιήθηκαν 27 προγράμματα (14 Ευρωπαϊκές Γλώσσες, 10 Τεχνολογίες Πληροφορικής, 2 Πολιτισμός-Τέχνες και 1 Οικονομία Διοίκηση Επιχειρήσεις). Οι εκπαιδευόμενοι που ολοκλήρωσαν και παρακολούθησαν με επιτυχία τα παραπάνω προγράμματα είναι 317.Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συμμετοχή των πολιτών μας στα προγράμματα των τεχνολογιών Πληροφορικής τους παρέχει ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους σε περίπτωση που επιθυμούν να προχωρήσουν στη διαδικασία πιστοποίησης τους σε κάποιο αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης γνώσης υπολογιστών. Δυνατότητα εγγραφής των ενδιαφερομένων στα  προγράμματα θα υπάρξει με τη νέα σχολική χρονιά από το Σεπτέμβρη και έπειτα από αίτηση.  Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται είτε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Ενηλίκων (Βουλιαγμένης 521)  -το οποίο στεγάζεται στο 5ο Γυμνάσιο της Ηλιούπολης- είτε στο Δημαρχείο Ηλιούπολης (Σοφ. Βενιζέλου 114).»

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB