spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Προσλήψεις arrow Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης θα προσλάβει καθηγητές φυσικής αγωγής
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης θα προσλάβει καθηγητές φυσικής αγωγής PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.07.09

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης, σύμφωνα με την 42/2009 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. προκειμένου να λειτουργήσουν τα προγράμματα "Άθληση για Όλους" κατά την περίοδο 2009-2010 με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα προσλάβει προσωπικό ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση και μέγιστη χρονική διάρκεια έως 32 εβδομάδες.


 


 

Ο αριθμός των Προπονητών Φυσικής Αγωγής των γενικών προγραμμάτων, θα είναι ανάλογος των εγκεκριμένων τμημάτων από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Θα δοθεί προτεραιότητα σης ακόλουθες ειδικότητες: Παραδοσιακοί Χοροί, αθλητ. δραστηρ. κλειστού χωρου – Aerobic, Τένις, κολύμβηση.

Τα απαιτούμενα προσόντα του ενδιαφερομένου που θα πρέπει να αναγράφονται στην αίτηση (προσκομίζεται από την υπηρεσία), είναι τα κάτωθι

  • Αντίγραφο πτυχίου και Κύριος Ειδικότητας-
  • Διδακτορικό Δίπλωμα
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Μaster)
  • Βεβαίωση προϋπηρεσίας με προγράμματα «Άθλησης Για Όλους»
  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • Δήλωση του Ν.1599/86. ότι είναι άνεργος-η και ότι τα στοιχεία στην αίτηση είναι αληθή
  • Πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης (μονό εάν υπάρχουν παιδιά)
  • Βιογραφικό

Τα παραπάνω δικαιολογητικά, πρέπει να είναι πρωτότυπα ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφα Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Π.ΦΑ με τη συγκεκριμένη κύριο ειδικότητα, δύναται να προσληφθούν Π.ΦΑ. με κατεύθυνση σπουδών η και προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η υπηρεσία στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα είναι τα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού (Μεσσηνίας κα Δαμασκηνού -Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλ/λης) και ωρες8:30-12:30.

Η προθεσμία μέσα στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις είναι, από Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009 έως και Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν την υγεία κα την καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παναγιώτης Καρανδρέας
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB