spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ arrow Η ΚΕΔΚΕ με προσλήψεις και οικονομική ενίσχυση.
Η ΚΕΔΚΕ με προσλήψεις και οικονομική ενίσχυση. PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.08.09
Oμόφωνα το Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ ενέκρινε την απόφαση του προέδρου της Νικήτα Κακλαμάνη να δοθεί οικονομική ενίσχυση ύψους 500 χιλιάδων ευρώ στους πυρόπληκτους δήμους και κοινότητες της Αττικής. Στη συνέχεια υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της ΚΕΔΚΕ και της ΤΕΔΚΝΑ για την αποδοχή της ενίσχυσης. Αμέσως μετά τη συγκέντρωση των αιτημάτων που θα διατυπώσουν οι πυρόπληκτοι δήμοι και κοινότητες της Αττικής, κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης ΚΕΔΚΕ και ΤΕΔΚΝΑ θα προχωρήσει τις διαδικασίες ικανοποίησής τους.

Επίσης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ ο υπουργός Εσωτερικών καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος και ο υφυπουργός Αθανάσιος Νάκος παρουσίασαν πρόταση σχεδίου νόμου για τη συνέχιση του αναπτυξιακού προγράμματος της Αυτοδιοίκησης με τον «ΘΗΣΕΑ ΙΙ».
Συζητήθηκε και η πρόταση να χρηματοδοτηθεί με 66 εκ ευρώ η πρόσληψη 8500 συμβασιούχων στους δήμους αρχής γενομένης από το Νοέμβριο μέσω του προγράμματος ΘΗΣΕΑ II του οποίου θα δοθούν στους ΟΤΑ 3,7 δις ευρώ έως το 2013. Ο διάλογος για την υιοθέτηση προτάσεων θα συνεχιστεί και στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ, που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB