spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Εγκύκλιοι Αποφάσεις Υπουργείων arrow ΥΠΕΣ: Εγκύκλιος για την ομαλή λειτουργία των δημοσίων υπηρεσίων στις γιορτές
ΥΠΕΣ: Εγκύκλιος για την ομαλή λειτουργία των δημοσίων υπηρεσίων στις γιορτές PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.12.09

Εγκύκλιο με θέμα «Ομαλή λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και κατά την υπόλοιπη χρονική περίοδο των εορτών, και κυρίως μεταξύ Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων» προς όλες τις δημόσιες υπηρεσίες απέστειλε το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

 

Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ : «Ομαλή λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και κατά την υπόλοιπη χρονική περίοδο των εορτών και κυρίως μεταξύ Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων»

 

Προκειμένου να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και κατά την υπόλοιπη χρονική περίοδο των εορτών και κυρίως μεταξύ Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων, οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Διοικητικού/Προσωπικού θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να υπάρχει ικανός αριθμός υπαλλήλων ιδίως στις υπηρεσίες που έχουν συναλλαγή με το κοινό, για να διεκπεραιώνονται ομαλά οι υποθέσεις των πολιτών. Στις περιπτώσεις που παρουσιάζονται προβλήματα, θα πρέπει να εφαρμοσθούν οι διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα για την ανάκληση των κανονικών αδειών, προκειμένου οι υπηρεσίες αυτές να λειτουργήσουν ομαλά.

 

 

 

Τα Υπουργεία και οι Περιφέρειες παρακαλούνται να διαβιβάσουν την παρούσα εγκύκλιο στους φορείς που εποπτεύουν και η Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας Ο.Τ.Α. του ΥΠ.ΕΣ.Α & Η.Δ. στους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού.

 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ Ν.ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ»

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB