spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τρίτη Άποψη arrow Παρασκευάς: «Με ποιους θα εφαρμόσεις την πολιτική σου, με τους γιαλαντζή η με τους γιάπηδες;
Παρασκευάς: «Με ποιους θα εφαρμόσεις την πολιτική σου, με τους γιαλαντζή η με τους γιάπηδες; PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.02.10

Έλλειμμα πολιτικού προσανατολισμού στο σύνολο της Κυβέρνησης διαπιστώνει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Παρασκευάς, αποτιμώντας τους πρώτους μήνες κυβερνητικής δραστηριότητας. «Ασύμπτωτες συνιστώσες δεν δίνουν σαν άθροισμα κοινή συνισταμένη» δηλώνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στη «δ» ενώ με αφορμή τον επιχειρούμενο διαχωρισμό στη λειτουργία κόμματος και κυβέρνησης, καλεί τους θιασώτες αυτής της άποψης να απαντήσουν «με ποιους θα εφαρμόσεις την πολιτική σου, με τους γιαλαντζή η με τους γιάπηδες;»
Ο κ. Παρασκευάς αναγνωρίζει καλές προθέσεις στο ΠΑΣΟΚ, διαπιστώνει όμως «αναβλητικότητα, έλλειψη σταθερής πλεύσης, ανάλωση χρόνου σε συσκέψεις και παρασυσκέψεις, που οδηγούν σε παραλυσία και απώλεια πολύτιμου «πολιτικού χρόνου». Θεωρεί πως με την ανοιχτή διαβούλευση η κυβέρνηση χάνει χρόνο, ενώ υπαινίσσεται ότι δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση δημοκρατίας αφού όπως σημειώνει «το διαδίκτυο δεν είναι «πανάκια» ίσως είναι και το πιο αντιδημοκρατικό και φασιστικό δημιούργημα».

Διαβάστε περισσότερα...
πηγή Επικοινωνία -  Της ΡΕΝΑΣ ΔΙΑΚΙΔΗ
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB