spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Θετικός ο απολογισμός του Μαρτίου για το τμήμα ρυθμικής του ΓΣΗ.
Θετικός ο απολογισμός του Μαρτίου για το τμήμα ρυθμικής του ΓΣΗ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.03.10

ryhmikh_1Θετικός είναι ο απολογισμός του Μάρτιου για το τμήμα της ρυθμικής του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης (Γ.Σ.Η.). Μετά την πρώτη θέση που κατέκτησε η ομάδα των Νεανίδων του Γ.Σ.Η. στον Προκριματικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Α ΄ και Β ΄ κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε, στο γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη είχαμε και διακρίσεις στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α ΄ κατηγορίας Γυναικών που διεξήχθη  στις 13 και 14 Μαρτίου 2010 , στο 3ο Γυμναστήριο των Α. Λιοσίων. Τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης εκπροσώπησαν οι αθλήτριες Κατερίνα Γιακουμέλου και Θέτις Παυλίδη οι οποίες κατέκτησαν την 5η και 8η θέση στο Σ. Ατομικό αντίστοιχα. .Στους τελικούς των οργάνων η Κατερίνα Γιακουμέλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Κορδέλα, το αργυρό στην Μπάλα , την 6η θέση στο Σκοινάκι και την 5η θέση στο Στεφάνι. Η Θέτις Παυλίδη κατέκτησε το χάλκινo μετάλλιο στο Σκοινάκι και την 8η θέση στο Στεφάνι.

rythmikh_holargos_2Τα τμήματα παγκορασίδων και κορασίδων έκαναν την πρεμιέρα τους το σαββατοκύριακο 20 και 21 Μάρτιου  στο κλειστό Γυμναστήριο Α. Τρίτσης του Χολαργού.Η ομάδα των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Η. κατετάγη στην 4η θέση. Έλαβαν μέρος 53 αθλήτριες από 16 Σωματεία .Την ομάδα στελέχωσαν οι αθλήτριες : Σοφία Κοβάλσκι, Κατερίνα Αστριτάκη, Στεφάνου Κων /να (4η στο Σ. Ατομικό , 10η στο Χ. Όργανο, 2η στο Σκοινάκι και 3η στην Μπάλα), Παπακωνσταντίνου Διονυσία (5η στο Σ. Ατομικό , 8η στο Χ. Όργανο, 6η στο Σκοινάκι και 5η στην Μπάλα), Ευαγγέλου Βάσια (7η στο Σ. Ατομικό , 12η στο Χ. Όργανο, 7η στο Σκοινάκι και 7η στην Μπάλα).
Ενώ στη κατηγορία των κορασίδων έλαβαν μέρος 44 αθλήτριες από 12 Σωματεία. Λόγω περιορισμού του επιτρεπόμενου χρόνου χρήσης του Γυμναστηρίου οι αθλήτριες αγωνίστηκαν μόνο στα τρία από τα τέσσερα όργανα της κατηγορίας τους, με αποτέλεσμα να μην προκύψει ομαδική κατάταξη. Η κατάταξη στα όργανα για τις αθλήτριες του Συλλόγου μας είχε ως εξής :

  • Κλώνου Αφροδίτη 3η στο Χ. Όργανο, 2η στο Σκοινάκι και 2η στο Στεφάνι
  • Κοζμά Αναστασία 5η στο Χ. Όργανο, 7η στο Σκοινάκι και 1η στην Μπάλα
  • Κιόσια Βασιλική 7η στο Χ. Όργανο, 5η στο Σκοινάκι και 14η στο Στεφάνι
  • Διαμάντη Ιόλη 8η στο Χ. Όργανο, 19η στο Σκοινάκι και 8η στην Μπάλα
  • Αναγνώστου Φωτεινή 12η στο Χ. Όργανο, 5η στο Στεφάνι και 9η στην Κορδέλα και
  • Τζιριβήλα Ανθή 23η στο Χ. Όργανο, 26η στο Σκοινάκι και 9η στην Μπάλα

 

rythmikh_holargos_1


 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB