spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Ποδοσφαιρικό Τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού ΑΕΚ ΦΛΟΓΑ ΤΕΔΚΝΑ
Ποδοσφαιρικό Τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού ΑΕΚ ΦΛΟΓΑ ΤΕΔΚΝΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.04.10
floga_aek_tedkna

Οι παλαίμαχοι άσσοι της ΑΕΚ ήταν αυτοί που κέρδισαν το μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 και ώρα 15:30 μ.μ. στο Γήπεδο του Παναθηναϊκού ( Λεωφόρο Αλεξάνδρα) και διοργάνωσε η Επιτροπή Αθλητισμού και Νεολαίας της ΤΕΔΚΝΑ (Τοπική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Αττικής) Ο σκοπός του τουρνουά ήταν καθαρά φιλανθρωπικός και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανάγκες του παιδιού με Νεοπλασία, και την οικονομική στήριξη των προγραμμάτων του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».
Εκείνο που είχε πραγματικά σημασία, είναι ότι τα παιδάκια της «Φλόγας» που βρέθηκαν στις εξέδρες, χάρηκαν 23 γκολ. Ζητωκραύγαζαν κάθε φορά που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, έζησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την ποδοσφαιρική γιορτή και πήραν αυτόγραφα από τους άσσους του παρελθόντος, που ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η εκδήλωση «άνοιξε» με χαιρετισμούς από τον αρχηγός της ομάδας των Δημάρχων και νυν δημοτικό σύμβουλο Μελισσίων Παύλο Καμάρα, τον πρόεδρο της επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίαςης ΤΕΔΚΝΑ Αθανάσιο Σαρκίρη, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου βετεράνων της ΑΕΚ Στέλιο Σεραφείδη και της Προέδρου της «Φλόγας» Μαρίας Τρυφωνίδου,  η οποια στην ολιγόλεπτη ομιλία ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρη Καλογερόπουλο και την  επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας της ΤΕΔΚΝΑ για την κίνηση αυτή και την οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογο Φλόγα, εξήρε τον κοινωνικό χαρακτήρα λειτουργίας του συνδέσμου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, αφού όπως είπε, βρίσκονται κοντά στο σύλλογο και είναι η τρίτη φορά, που παίζουν για τα παιδιά της «Φλόγας» και ευχαρίστησε όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση. Παρόντες στην εκδήλωση, πολλοί Δήμαρχοι του Νομού Αττικής, αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι, από την Ηλιούπολη το παρών έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας Γαβριήλ Αραμπατζής. Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ευγενικά παραχώρησε το γήπεδο για το μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά ο αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνιάδης.

Το αγωνιστικό μέρος

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Ντανιέλ Μπατίστα και Στέλιος Μανωλάς, ήταν τα κυρίαρχα πρόσωπα της ποδοσφαιρικής γιορτής. Ο πρώτος εκτός από τη φανέλα της ΑΕΚ ως δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας, αγωνίστηκε και με την ΤΕΔΚΝΑ. Και σημείωσε οκτώ γκολ εκ των οποίων τα πέντε με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα..

 ΑΕΚ- Φλόγα 5-4

ΤΕΔΚΝΑ- Φλόγα 4-2

ΑΕΚ - ΤΕΔΚΝΑ 6-2

ΦΛΟΓΑ:(Προπονητής Γιώργος Τρυφωνίδης): Βαγγέλης Δενέζης, Απόστολος Γκλέτσος, Μιχάλης Ρηγανιάς, Βασίλης Γάλλος, Δημητρης Ξεαρχος, Κώστας Μονδρίζας, Ρομεό Χαζαμπέλι, Ιωάννης Γάτσιος, Ιωάννης Κουκουναράς, Ιωάννης Κασσαλιάς, Σπύρος Κοκκίνου, Πέτρος Κραβαρίτης, Αντώνης Καπετανάκης, Μιχαήλ Πατσιούρας, Ιωάννης Δρόσος, Αθανάσιος Κατσιγιαννης, Παναγιώτης Λάμπας, Σάκης Δελλής, Παναγιώτης Μπλάφας

ΤΕΔΚΝΑ: (Προπονητής Γιώργος Τσαμπόπουλος)Γιώργος Κοσεκίδης, Γιώργος Κουράσης, Παύλος Καμάρας, Ιωάννης Φωστηρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης, Γιωργος Βλαντής Δημητρης . Καμπολης, Κώστας Μπουλμέτης, Δημήτρης Στεργίου, Κώστας Λίτσας, Αθανάσιος. Σαρκίρης, Δημήτρης Βογιατζής, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σταμάτης Γκίνης, Ευάγγελος Φανίδης, Μάρκος Βαζαίος, Πέτρος Σιδηρόπουλος, Ιωάννης Γαιτανίδης, Νίκος Βρεττός, Ιωάννης .Καλαφατέλης.

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: (Προπονητές Μ. Σιμιγδαλάς, Χρ.Αντωνόπουλος), Στέλιος Σεραφείδης, Σεραφείμ Σοφιανίτης, Απόστολος Τόσκας, Σταύρος Λέτσας, Γιώργος Παπακοστούλης, Γιώργος Καραφέσκος, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Τάκης Καραγκιζόπουλος, ΣτέλιοςνΜανωλάς, Γιάννης Μουσούρης, Ντανιέλ Μπατίστα(αρχική ενδεκάδα)Αλέξης Νικολαϊδης, Νότης Σκευοφύλαξ, Αναστάσιος Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Σαββίδης, Αναστάσιος Κωνσταντίνου, Στέφανος Πορφύρης, Μανόλης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Καρακίδης, Ιωάννης Θεοχαρίδης, Κώστας Μασουρίδης, Στέφανος Καλεντέρογλου, Μιχάλης Βλάχος, Χρήστος Αρδίζογλου. Παρόντες με την αποστολή και οι Γιάννης Κανάκης, Ανδρέας Σταματιάδης, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Γιώργος Ράπτης, Γιώργος Τάψης και ο Κώστας Μάρκου.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB