spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Πήρε αυτό που ήθελε η Ηλιούπολη
Πήρε αυτό που ήθελε η Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.04.10
hlioupoli_rodosΗ Ηλιούπολη επικράτησε με 2-0 της Ρόδου στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής . Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα είχε Εύκολο έργο με ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ, καθώς έφτασε τους 43 βαθμούς.
H Ρόδος η είχε μια καλή στιγμή στο 22’ να ανοίξει το σκορ με τον Βιλάρ όπου η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τακίδη, δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε και παρέμεινε στους 33 βαθμούς. Στο 42’ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0 για την Ηλιούπολη., Ο Νατσέφσκι εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Ρόδου . ο Κάμπας με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 στο 47’.
Ο διαιτητής του αγώνα Ιωαννίδης (Αργολίδας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κόλτση, Μπιμπίρη και Βιλάρ.
Ηλιούπολη: Τακίδης, Δωροβίνης, Κόλτσης (75’ λ.τρ. Νικολόπουλος), Παραράς, Τσιώλης, Δημήτρης, Στεφανίδης, Σαρμιέντο (71’ Γήττας), Κρητικός (87’ Μουνιόθ), Κάμπας, Νατσέφσκι.
Ρόδος: Παναγιωτόπουλος, Δανάς, Στ. Καντιμοίρης, Πρίπου, Βεργώνης (40’ λ.τρ. Γ. Καντιμοίρης), Λουτσιάνο, Κακλαμάνος, Μπιμπίρης, Αθανασιάδης (64’ Κόντης), Παπαδημήτρης (85’ Τριχιάς), Βιλάρ.
Τελευταία ανανέωση ( 26.04.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB