spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Με όραμα την παιδεία και τον πολιτισμό
Με όραμα την παιδεία και τον πολιτισμό PDF Εκτύπωση E-mail
  
01.10.10
iliakopoulouΜετά από πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου της Hλιούπολης,Δημήτρη Πανταζόπουλου, αποφάσισα να συστρατευθώ μαζί του στο δύσκολο, αλλά όμορφο αγώνα των δημοτικών εκλογών 2010 με στόχο να υπηρετήσω με υπευθυνότητα, με όραμα και αποτελεσματικότητα , την Τοπική Αυτοδιοήκηση .
Ηταν ίσως η καταλληλότερη στιγμή για μένα και τούτο πρώτον γιατί γίνεται ένα σπουδαίο αυτοδιοικητικό μεταρρυθμιστικό εγχείρημα με το νέο νόμο “Καλλικράτη” και δεύτερο γιατί είχα την ευκαιρία επί 4 συνεχή χρόνια να παρακολουθήσω τα σεμινάρια του ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΟΠΣΑ) Τον (ΟΠΣΑ) δημιουργήσαμε μια ομάδα ενεργών πολιτών με μπροστάρη τον έμπειρο και άριστο γνώστη της Αυτοδιοίκησης, επί 16 χρόνια Δήμαρχο Ηλιούπολης Θεόδωρο Γεωργάκη . Ως πολίτης έχω ισχυρή βούληση να συνεισφέρω δημιουργικά,στην Ηλιούπολη, την πόλη που ζώ και δημιουργώ επί σειρά πολλών ετών μα και ειδικότερα να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου σε σας τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου.
Αισθάνομαι την ανάγκη να συμβάλω στη μεταλαμπάδευση της Τέχνης και του Πολιτισμού κυρίως στις νέες και στους νέους μας, ανοίγοντας καινούργιους δρόμους μέσα από το πρόγραμμα της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ''ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''
Ως εκπαιδευτικός και συνάμα καλλιτέχνης υπηρετώ (3) μεγάλες αξίες, που λέγονται ΠΑΙΔΕΙΑ-ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και πιστεύω αταλάντευτα πως αυτές οι αξίες ειναι που σμιλεύουν και καλλιεργούν την ψυχή, ιδιαίτερα ,του νέου.
Σας προσκαλώ λοιπόν να δώσουμε μαζί τη μάχη – τον ωραίο αγώνα στις επικείμενες εκλογές. Αξίζει τον κόπο για τις αξίες και για τα άξια στελέχη.
Ηλιακοπουλου Βασιλικη
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΧΑΡΑΚΤΡΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ –
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB