spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει στην Ηλιούπολη τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Πατσαβό
Η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει στην Ηλιούπολη τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Πατσαβό PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.10.10
fotis_kouvelisΤη θέση της Δημοκρατικής Αριστεράς για ανάδειξη του αυτοδιοικητικού και πολιτικού χαρακτήρα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου, επανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ο οποίος είπε «Οι εκλογές θα στείλουν μηνύματα, αλλά δεν μπορεί να μετατραπούν σε ένα είδος δημοψηφίσματος», τονίζοντας ότι απορρίπτει «την επιλογή ενός αντιμνημονιακού μετώπου» και υπενθυμίζοντας ότι το κόμμα του έχει καταψηφίσει το Μνημόνιο.
Τα ονόματα υποψηφίων που στηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά είναι:
Στην περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τον Θ. Ζαχαρόπουλο και στην περιφέρεια Πελοποννήσου τον Γ. Τσόγκα.
Σε δήμους της Αττικής στηρίζει: στην Ηλιούπολη τον Π. Πατσαβό, στη Γλυφάδα τη Μ. Λιγνού, στον Αγιο Δημήτριο τη Μαρία Ανδρούτσου, στο Π. Φάληρο τον Γ. Βαλλέτα, στο Δήμο Ψυχικού - Φιλοθέης τον Π. Ξηριδάκη, στο Δήμο Δραπετσώνας - Κερατσινίου τον Λουκά Τζάνη και στην Αίγινα τον Π. Κουκούλη. Σε κάποιες πόλεις της επαρχίας συνεργάζεται είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε κάποιες περιπτώσεις και με τους δύο. Στο Αγρίνιο στηρίζει τον Π. Μοσχολιό, στη Ρόδο τον Στ. Κουσουρνά, στην Κόρινθο τον Μπ. Κασσίμη, στη Ζάκυνθο τον Στ. Μποζίκη, στην Ξάνθη τον Δ. Αμπαμούφη, στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Κουνενάκη, στη Λαμία τον Π. Στασινό και στην Ικαρία τον γιατρό Χρ. Σταυρινάδη.
Τελευταία ανανέωση ( 04.10.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB