spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Στα Αστυνομικά ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος
ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Στα Αστυνομικά ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.10.10

prota_h_hlioupoliΣε κλειστό χώρο τελικά ελέω καιρού (στην αίθουσα του Sports Café), και με μεγάλη για τα καιρικά δεδομένα συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 6/10/2010, η ανοικτή συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου στην περιοχή των Αστυνομικών. Στην ομιλία του, την οποία παρακολούθησαν και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, επικεντρώθηκε αφενός στα προβλήματα και γενικότερα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή (Υμηττός, ΚΥΤ, Περιφερειακή Υμηττού, αθλητικοί χώροι – τέννις, δημόσια περιουσία και αξιοποίησή της), επαναλαμβάνοντας τις σαφείς δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Υπενθύμισε επίσης τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει τόσο για την ανακούφιση από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, εξειδικεύοντας και με σειρά συγκεκριμένων μέτρων, όσο και για την αποτελεσματική και διαφανή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου. Επίσης, έδωσε απαντήσεις στις διάφορες σειρήνες που επιδιώκουν αποδυνάμωση ή διάσπαση της παράταξης, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά είναι αναμενόμενα και για το επόμενο διάστημα, καθώς προκύπτουν συνεχώς αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που καταγράφουν ξεκάθαρα την επερχόμενη νίκη της παράταξής μας.


Η επόμενη ανοικτή συγκέντρωση, που όπως αποδείχτηκε θα γίνει ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 8/10/2010 και ώρα 18.30 στην Αγία Μαύρα, γωνία Αρχιμήδους και Νεύτωνος («Αιμίλιος»).

Τελευταία ανανέωση ( 13.10.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB