spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Nέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Nέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.10.10

prota_h_hlioupoliΗ παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ανακοινώνουν τη στήριξη και τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας δύο διακεκριμένων συμπολιτών μας, του Μιλτιάδη Ευσταθιάδη και του Κωνσταντίνου Καλούδη.
Ο Μιλτιάδης Ευσταθιάδης, γεννηθείς το 1958, είναι απόφοιτος του εξαταξίου Γυμνασίου Αρρένων Ηλιούπολης (1976) και του τμήματος Εργοδηγών χημικών της ΣΒΙΕ και σήμερα είναι επιχειρηματίας στο χώρο των ειδών χαρτοπωλείου. Είναι πατέρας δύο παιδιών (24 και 22 ετών), ενώ έχει πλούσια πολιτική δράση, όντας ιδρυτικό μέλος και δυο φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΗΛΙΟΥ-πόλις Ανθρώπινη πόλη».

Ο Κωνσταντίνος Καλούδης, γεννηθείς το 1968, είναι Β΄ Κατηγορία Διπλωματούχος Προπονητής της Γ.Γ.Α. στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην πόλη, που στόχο έχει την εκγύμναση και την εκμάθηση σε αθλούμενους από 4 ετών και άνω ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Ρυθμική, Μπαλέτο, Αεροβική και ΧΑΠΚΙΝΤΟ. Έχει πλούσια πορεία στο χώρο του αθλητισμού, με πολλές διακρίσεις ως αθλητής (πολλάκις πρωταθλητής Ελλάδος), αλλά και πολλές συμμετοχές σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις ως διαιτητής.
Η συμμετοχή τους αποτελεί μία ακόμη σημαντική ενίσχυση στον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB