spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Προβληθείτε μέσω του cityofilioupolis.gr
Προβληθείτε μέσω του cityofilioupolis.gr PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.10.10

Το cityofilioupolis.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να προβάλετε την επαγγελματική σας κάρτα σε μεγάλο και στοχευμένο αγοραστικό κοινό με εναλλακτικούς τρόπους (banners) και σε πολλά επίπεδα τιμών και προσφερόμενων υπηρεσιών.

Banner1  495x190 : Μπορείτε να διαφημιστείτε στο μεγάλο Banner μας το οποίο εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του site μας. Το διαφημιστικό banner μπορεί να είναι σε μορφή jpg, gif, png.

Banner2 470x65 : Μπορείτε να διαφημιστείτε στο μεσαίο Banner μας το οποίο εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες του site μας. Το διαφημιστικό banner μπορεί να είναι σε μορφή jpg, gif, png, swf.

Banner3 185x110:Mπορείτε να διαφημιστείτε στη θέση αριστερά ή δεξιά της σελίδας στην αρχική σελίδα και σε όλες τις σελίδες του site.

Banner4 110x90:Mπορείτε να διαφημιστείτε στη θέση στο πάνω μέρος της σελίδας που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα και σε όλες τις σελίδες του site.

e-mail : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB