spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.03.11

voley_gshΕυχάριστη έκπληξη αποτελεί  η φετινή πορεία του Παιδικού τμήματος volley  του συλλόγου μας και η πρόκρισή της στο FINAL FOUR.
Η ομάδα του Γιάννη Παπαχρήστου μετά από πολλές ώρες δουλειάς και καταπληκτικής παρουσίας σε 16 αγώνες, έφτασε στην τελική φάση της διοργάνωσης. ''Είμαι πολύ περίφανος που τα ''παιδιά μου'' διέψευσαν όλα τα προγνωστικά και κατάφεραν να αφήσουν εκτός ηχηρά ονόματα .        Αποδείξαμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και η αγάπη για το άθλημα ,η προπόνηση και η πειθαρχία αποδίδουν.Όνειρό μου τη νέα σεζόν ,με την επιστροφή αθλητών μας από άλλες ομάδες ,να δημιουργήσουμε τρία πολύ δυνατά αγωνιστικά τμήματα με σκοπό να φέρουμε μετάλλια και διακρίσεις στον Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ .
Τεράστια στήριξη και εμπιστοσύνη στις επιλογές μου έδειξαν οι γονείς των αθλητών και τους υπερευχαριστώ.

Μοναδική, η βοήθεια του συνεργάτη μου Κώστα Χατζηκάλφα που μαζί ιδρώσαμε για αυτή την ομάδα και πολύτιμη η βοήθεια του εφόρου του τμήματος και μέλους του Δ.Σ.       κου  ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ  που αφιέρωσε πολλές ώρες προσφέροντας τα μέγιστα'' δήλωσε ο προπονητής Γιάννης Παπαχρήστος.
Το τμήμα volley των παίδων θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τον γ.γ. του συλλόγου και υπεύθυνο των τμημάτων πετοσφαίρισης κ.  Γιώργο Λυκογιάννη .
Η σύνθεση της ομάδας : Παπαιωάννου Αλέξανδρος,  Κουκιάς Γιώργος,  Τρυφωνόπουλος Κων/νος,   Γιαννακίτσας Παναγιώτης,  Γιαννακίτσας Στάθης,  Νκολαίδης Σωτήρης,   Κυπριδάκης Κων/νος,    Μαγκώνης Χάρης,  Λιβάς Αργύρης,  Μπαρούτας Στέφανος,  Μαρκόπουλος Κων/νος,  Μπακογιάννης Βασίλης,  Ιονέλ Γκόγκου,  Φιλιάς Κων/νος.
Σημ:Το final four θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου 2011  .Θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την διεξαγωγή.
Τελευταία ανανέωση ( 22.03.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB