spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Καφέ με φίλους στην κεντρική πλατεία ο Ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης
Καφέ με φίλους στην κεντρική πλατεία ο Ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.04.11

poupakis_webΤην Κυριακή που μας πέρασε είδαμε τον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Ηλιουπολίτη Κώστα Πουπάκη να πίνει καφέ στην κεντρική πλατεία της πόλης μας (Cafe Five) με συνδικαλιστικά στελέχη του κόμματος και τοπικούς παράγοντες. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ κ Ευάγγελος Κοκώσης με στενούς του συνεργάτες, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ κ. Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, ο τέως Αντιδήμαρχος Γιάννης Μπότος, η υπεύθυνη Γυναικών της Β2 Νομαρχιακής κ Ευαγγελία Καμπερίδου, ο κ. Κώστας Ζαφειρόπουλος στέλεχος του κόμματος, Πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων της Β2 ΝΟΔΕ και ο αρθρογράφος μας κ Ελευθ. Χριστοφίδης.

Διεξήχθη μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και για τα βιώματα του κ Πουπάκη από την Ευρωβουλή. Αρκετό ενδιαφέρον έδειξε και για τα τοπικά ζητήματα.

Σε ερώτηση μας, εάν έχουν βάση οι φήμες που τον φέρουν υποψήφιο για το Εθνικό Κοινοβούλιο, ο κ Πουπάκης ήταν σαφής. «Δεν σκοπεύω να πολιτευθώ, ούτε στην Β΄Αθηνών ούτε οπουδήποτε αλλού στην Επικράτεια.».

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB