spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Τα νέα της Παρέας. Έτσι απλά …με τον άνθρωπο και την ποιότητα!!!! PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.10.11

parea_1Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην όμορφη ψαροταβέρνα «ΘΑΛΑΣΣΑ» του φίλου Τάσου Τσέλιου, ο συμπολίτης μας περιφερειακός σύμβουλος & Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής Μιχάλης Βασιλάκης, Κρητικός στην καταγωγή, δεξιώθηκε τους περιφερειακούς συμβούλους,  με Κρητική καταγωγή,  της παράταξης του Περιφερειάρχη Αττικής κ.  Γ. Σγουρού.
Στη συντροφιά αυτή ήταν παρόντες και οι στενοί φίλοι του Μιχάλη από την Ηλιούπολη, ο εκπαιδευτικός & Δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης  Πανταζόπουλος, ο οδοντίατρος & Δημοτικός σύμβουλος Γιάννης  Πούλος, ο στρατηγός (εα) Λίτινας Σπύρος, ο εκπαιδευτικός  Παναγιώτης Πανταζόπουλος και ο Πολιτικός Μηχανικός και επιχειρηματίας Παναγιώτης Παπαθανασίου.
Στην κεφάτη παρέα προστέθηκαν εντελώς απρογραμμάτιστα τα παιδιά περιφερειακού συμβούλου,  φοιτητές του Πολυτεχνείου, που ασχολούνται με την Κρητική μουσική που έπαιξαν και τραγούδησαν Κρητικά τραγούδια και ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη.

parea_2Η τσικουδιά του Σπύρου Λίτινα, το καλό κρασί, οι πλούσιοι και εκλεκτοί ψαρομεζέδες σε συνδυασμό με την ποιότητα του φίλου Τάσου,  έφεραν μεγάλο κέφι, έγιναν όλοι ένα, ξέχασαν για λίγο τα προβλήματα που μας ταλανίζουν όλους και άρχισαν το χορό που κράτησε μέχρι αργά.
Είναι δε τέτοια η εκτίμηση και ιδιαίτερα ο σεβασμός των Κρητικών περιφερειακών συμβούλων, που τρέφουν στο πρόσωπο του Μιχάλη Βασιλάκη, που ομόφωνα και δια βοής εξελέγη (ατύπως) ΠΡΟΕΔΡΟΣ των Κρητικών περιφερειακών συμβούλων που είναι και αρκετοί (πάνω από το 25% των συμβούλων της παράταξης του Γιάννη Σγουρού).

Τελικά η σεμνότητα η ποιότητα το ήθος και η ανθρωπιά, ακόμη και σήμερα, δεν έπαψαν να εκτιμούνται και αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τα έχει ο φίλος Μιχάλης Βασιλάκης.

Οι φίλοι του

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB