spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΙΝΟΣ ... ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Παρουσιάσθηκε το βιβλίο του « Η ΖΩΗ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ». PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.11.11

h_zoi_asteieyetaiΣτην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων, έγινε στις 21 Νοεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλιουπολίτη αρθρογράφου, οικονομολόγου και τώρα συγγραφέα  ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΙΝΟΥ.
Όπως ανέφερε ο κριτικός που μίλησε μετά τον εκδότη, το βιβλίο αποτελείται από δέκα κείμενα τα οποία δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν απλά διηγήματα, ούτε ευθυμογραφήματα αλλά μάλλον σκιαγραφήματα, αφού σκιαγραφούν  με απλό, σκωπτικό, ανθρώπινο, εύθυμο αλλά και κριτικό λόγο, καθημερινές ιστορίες που βιώνουμε οι περισσότεροι.
Στην συνέχεια μίλησε για τον συγγραφέα και το έργο  ο βουλευτής  Άκης Γεροντόπουλος και ακολούθησε ανάγνωση -με μεγάλη παραστατικότητα-  τμήματος αυτού από γνωστή ηθοποιό.
Ακολούθως έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Μουλίνου και του βιβλίου του, γνωστός εκδότης και συγγραφέας ο οποίος στο τέλος έδωσε τον λόγο, για να κλείσει την εκδήλωση, στον Ηλιουπολίτη λογοτέχνη. Ο Νίκος εξέθεσε  τους λόγους που τον ώθησαν να γράψει τα κείμενα αυτά, τα οποία ομολογουμένως  χαρίζουν μια ευχάριστη νότα στην καταχνιά των ημερών μας.

Από την Ηλιούπολη μεταξύ των πολυπληθών φίλων του συγγραφέα, παρέστησαν ο επί σειράν ετών Δημοτικός Σύμβουλος κ Θωμάς Μηλούλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απόδημου Ελληνικού Πολιτισμού «Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ» κ Ευάγ. Αρχοντούλης και ο δημοσιογράφος και πρώην αντιπρόεδρος Δημοτικών Επιχειρήσεων κ Ελευθ. Χριστοφίδης.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB