spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Χαμόγελα με την πρώτη νίκη της Ηλιούπολης
Χαμόγελα με την πρώτη νίκη της Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.12.11
ilioupoli_omadaΧαμόγελα σκόρπισε στην ομάδα της Ηλιούπολης η νίκη στον αγώνα με το Καρλόβασι.

Ικανοποιημένοι οι φίλοι του συλλόγου με την πρώτη τους νίκη η οποία ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με σκορ 3-2. Οι διοικούντες της ομάδας  δήλωσαν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και με την καλή διαιτησία στο ματς.Δυναμικό παρών έδωσαν και οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι αποδέχθηκαν το κάλεσμα που τους είχε κάνει η διοίκηση. Είναι γεγονός πως αυτή η νεανική ομάδα της Ηλιούπολης χρειάζεται την στήριξη όλων για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Ο Γκουνέλας άνοιξε το σκορ στο 9’ και στο 14’ ο ίδιος έκανε το 2-0. Όμως οι Σαμιώτες δεν το έβαλαν κάτω, και ο Τσιομπάι απάντησε με δύο γκολ στο 19’ και στο 30’, για το 2-2. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό, με τους γηπεδούχους να ανακτούν τον έλεγχο του αγώνα. Στο 81’ ο Αγγελόπουλος είχε δοκάρι, ωστόσο στο 90’ κατάφερε να σκοράρει και να δώσει στην Ηλιούπολη την πρώτη της φετινή νίκη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σηφάκης, Κεφαλούκος, Μπουρελάκος, Γεραρδής, Γεωργακόπουλος, Μπράχος (74' λ.τρ. Γεμιστός), Καρυπίδης (46' Κολώνης), Πολίτης, Αγγελόπουλος, Γκίκα, Γκουνέλας (46' Χαρατσάρης).

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Καλατζής, Ταμβακολόγος, Κουφογιάννης, Ρωμανός, Κατσιλιέρης (76' Καραμαρούδης), Δριτσάκης, Τσιομπάι, Μελενικιώτης, Μπούρκας, Πλατίγκος (38' Μπαρζάβας), Κατσιάνης.

Επόμενος αγώνας για την Ηλιούπολη είναι με τον Πανναξιακό.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB