spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Ηλιούπολη arrow Επιστολή του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χ. Γιαννάκη.
Επιστολή του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χ. Γιαννάκη. PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.12.11

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες Ιατροί,
Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου σχεδιάζει την ίδρυση και λειτουργία Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο θα παρέχει δωρεάν βασικές παροχές υγείας και υγειονομικής περίθαλψης σε αναξιοπαθούντες, οικονομικά αδύναμους και ανασφάλιστους συνδημότες μας.
Για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας απαραίτητη είναι η ευαισθητοποίηση και η εθελοντική προσφορά των ιατρών της πόλης μας.
Η συμμετοχή σας σ' αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία θα συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τους συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση.
Επειδή το αγαθό της υγείας αποτελεί  θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό, παρακαλούμε θερμά τους ιατρούς που θα ήθελαν να μας συνδράμουν σ' αυτή την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, επιλέγοντας ημέρες και ώρες, που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Δεκτή προς συζήτηση είναι επίσης οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας, σε σχέση με το χώρο, το χρόνο  και τον αριθμό των επωφελούμενων ασθενών (π.χ. θα μπορούσαν να ορισθούν ως χώρος υποδοχής των ασθενών τα ιδιωτικά ιατρεία).
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210-9970010.
Αρμόδιος είναι ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Γιαννάκης.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Τελευταία ανανέωση ( 10.12.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB