spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Περιβαλλοντολογική εθελοντική δράση στον Υμηττό PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.01.12
katharismos_15_1H Γραμματεία Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει εξόρμηση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του χώρου αναψυχής και περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης, που διαμορφώθηκε πρόσφατα στον Υμηττό, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του Σ.Π.Α.Υ., και καθαρισμού της περιπατητικής διαδρομής του Υμηττού.
Το ραντεβού είναι την Κυριακή, 15/1/2012, στις 11.00,στην είσοδο προς το βουνό, στην οδό Τσώρτσιλ & Κέννεντυ (Αστυνομικά - πλ. Μανδηλαρά)

Το δάσος του Υμηττού είναι ανάσα για την πόλη μας, και η φροντίδα του υπόθεση όλων μας. Η προστασία του, η διατήρηση του πράσινου και η καθαριότητά του είναι δείγματα πολιτισμού και όρος ζωής για μας και τα παιδιά μας. Για το σήμερα και το αύριο της Ηλιούπολης.
Με στόχο την περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των δημοτών και των νέων, η Γραμματεία Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει εξόρμηση δενδροφύτευσης και καθαρισμού του χώρου αναψυχής και περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης, που διαμορφώθηκε πρόσφατα στον Υμηττό, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του Σ.Π.Α.Υ., και καθαρισμού της περιπατητικής διαδρομής του Υμηττού.
Στη δράση θα συμμετέχουν δημότες, εθελοντικοί φορείς και σχολεία της πόλης, ενώ η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), θα στηρίξει με τον αναγκαίο εξοπλισμό τη διοργάνωση.
Το ραντεβού είναι την Κυριακή, 15/1/2012, στις 11.00,στην είσοδο προς το βουνό, στην οδό Τσώρτσιλ & Κέννεντυ   (Αστυνομικά - πλ. Μανδηλαρά

Η πρόσβαση στο σημείο συνάντησης γίνεται με το λεωφορείο 237 (στάση πλ. Μανδηλαρά) και  με τη Δημοτική Συγκοινωνία (τέρμα στην πλ. Μανδηλαρά), ενώ τα Ι.Χ. θα μπορούν να παρκάρουν στην περιοχή της πλ. Μανδηλαρά.

Παράλληλα θα διατεθεί δημοτικό λεωφορείο για τη μετάβαση στο σημείο συνάντησης, με ειδικά δρομολόγια, που θα καθορισθούν σύμφωνα με τις ανάγκες μεταφοράς των μαθητών και των δημοτών. (Για περισσότερες πληροφορίες βλ. στο site του Δήμου: www.ilioupoli.gr)

Χορηγός επικοινωνίας ΣΚΑΪ.

5/1/12

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB