spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Η Χαρά της Ανάγνωσης στην Ηλιούπολη (XEN) PDF Εκτύπωση E-mail
  
18.01.12
xara_anagnosis_xenΑγαπητοί φίλοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 21/01/2012 ξεκινά το πρόγραμμα της ΧΕΝ "Η Χαρά της Ανάγνωσης" στο κτήριο της Ηλιούπολης.Απευθύνεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας 8-12 ετών και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προώθησης της φιλαναγνωσίας στα παιδιά. Σε ένα περιβάλλον που δεν θυμίζει σχολείο τα παιδιά και οι εκπαιδευμένες εθελόντριες γίνονται μια παρέα με στόχο να εξερευνήσουν τον κόσμο του βιβλίου, έναν κόσμο γεμάτο φαντασία, διασκέδαση και γνώσεις. 
Στα 15 χρόνια σχεδόν που αναπτύσσεται το πρόγραμμα σε γειτονιές της Αττικής αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα τα παιδιά που συμμετέχουν αναπτύσσουν το λεξιλόγιό τους εκφράζονται δημιουργικά μέσα από δραστηριότητες που σχετίζονται με το θέμα του βιβλίου που επεξεργάζονται, γνωρίζουν τους δημιουργούς του (συγγραφείς, εικονογράφους, τυπογράφους). Οι συναντήσεις με τα παιδιά γίνονται σε 15νθήμερη βάση (κάθε δεύτερο Σάββατο) και είναι δίωρες (11:00-13:00).  Οι γονείς που επιθυμούν να παραμείνουν στο χώρο είναι ευπρόσδεκτοι για έναν καφέ στην τραπεζαρία την ίδια ώρα.
Σας περιμένουμε λοιπόν να ξεκινήσουμε το όμορφο ταξίδι μας στη φαντασία στον κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο του κτιρίου για τα παιδικά μας προγράμματα.
ΧΕΝ Ηλιούπολης
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB