spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Επιστολή του Αθανασίου Γκίκα προς τον υπεύθυνο Αθλητισμού κ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.01.12

athanasios_ghikasΠρος κ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Α.Ο.Δ.Η.Λ.
(Υπεύθυνος για τον τομέα του Αθλητισμού)

Αγαπητέ κύριε Γιαννόπουλε
Με ικανοποίηση διάβασα το έργο που γίνεται και θα γίνει στον Αθλ Οργανισμό της περιοχής μας πάνω στις αθλητικές δραστηριότητες. Έχω κάνει επανειλημμένες κρούσεις στον Οργανισμό αλλά και έχω στείλει επιστολή στο Δήμο σχετικά με την δημιουργία πινγκ πονγκ στην Περιοχή μας. Είμαι ενεργός φαρμακοποιός χρόνια στο Δήμο μας και επί σειράν ετών πρωταθλητής Ελλάδος ΑμεΑ κατ 3 καροτσιού στο εντυπωσιακό αυτό άθλημα.

Το άθλημα είναι σχεδόν ανέξοδο και μπορεί να φιλοξενηθεί σχεδόν οπουδήποτε. (Τα κλειστά γυμναστήρια και οι αίθουσα μποτσια που αναφέρετε είναι πολύ κατάλληλες για παράδειγμα) Είναι άθλημα χωρίς τραυματισμούς και πολύ παιδαγωγικό. 
Ο Δήμος μπορεί να συνεργαστεί με τελειόφοιτους των ΤΕΕΦΑ για την προπονητική καθοδήγηση. Να σας θυμίσω ότι στο άθλημα αυτό δραστηριοποιούνται ηση ο Αλιμος στο Βυζαντινό (όπου και κάνω προπονήσεις) η Αργυρούπολη η Γλυφάδα κλπ  Η έκταση και το μέγεθος του Δήμου μας δεν θα επέτρεπε νομίζω να υστερήσει σε αυτό το άθλημα.
Ο προπονητής μου μάλιστα διατίθεται να συνεργαστεί με τον Δήμο μας αν του ζητηθεί και σε πρακτικό και σε συμβουλευτικό επίπεδο αφού είναι και ο ίδιος εκπαιδευτικός.

Μετά Τιμής
Γκίκας Αθανάσιος
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
φαρμακοποιός
παρα αθλητής στην επιτραπέζια αντισφαίριση
Τελευταία ανανέωση ( 20.01.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB