spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΖΗΤΗΣΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.12
jobsΣας ενημερώνουμε, ότι στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, στο Δήμο Ηλιούπολης λειτουργεί από το 2007 το Γραφείο Απασχόλησης, με κύριο στόχο τη διευκόλυνση και υποστήριξη των κατοίκων της πόλης  στην προσπάθειά τους να βρουν δουλειά, και να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.
Το Γραφείο Απασχόλησης υποδέχεται καθημερινά άνεργους κατοίκους του Δήμου Ηλιούπολης, στους οποίους παρέχεται ψυχοκοινωνική και συμβουλευτική υποστήριξη, καθώς και στοχευμένη βοήθεια εύρεσης εργασίας από εξειδικευμένα στελέχη. Ειδικότερα προσφέρονται οι εξής υπηρεσίες:

    Εξατομικευμένη προσέγγιση
    Συμβουλευτική Εργασίας - Ψυχοκοινωνική στήριξη
    Πληροφόρηση σχετικά με θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού
    Ενημέρωση για ευκαιρίες μεταπτυχιακών σπουδών και μετεκπαίδευση
    Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής
    Ενημέρωση για τις Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα
    Ενημέρωση για τη διαδικασία συμμετοχής σε διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. , που αφορούν μόνιμο και εποχικό προσωπικό
    Τεχνικές υποστήριξης για τη διαδικασία της Συνέντευξης
    Ενημέρωση για υπάρχουσες θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό και το Δημόσιο Τομέα
    Ενημέρωση για την έκδοση κάρτας ανεργίας
    Ενημέρωση για προγράμματα του ΟΑΕΔ
    Ενημέρωση για επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης για ανέργους του Ο.Α.Ε.Δ.
    Πληροφόρηση για παροχές ιατροφαρμακευτικής κάλυψης και περίθαλψης
   Πίνακας Ανακοινώσεων αγγελιών και δημοσιευμάτων, στα οποία μπορεί κανείς να ανατρέξει για αναζήτηση αγγελιών και προκηρύξεων
Κάνοντας τον απολογισμό του έτους 2011, είχαμε τη χαρά να διαπιστώσουμε ότι η συστηματική αυτή προσπάθεια  απέδωσε καρπούς, αφού ένας ικανός αριθμός των ατόμων που απευθύνθηκαν στο Γραφείο μας, με τη συνεργασία και τη βοήθεια της υπεύθυνης Κοινωνικής Λειτουργού του Γραφείου Απασχόλησης του Δήμου, βρήκαν την εργασία που επιθυμούσαν, είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα.
Οι δυσκολίες σε σχέση με την εύρεση εργασίας ωστόσο διαρκώς οξύνονται. Η προσφορά εργασίας έχει περιοριστεί αισθητά, ενώ ο αριθμός των ανέργων αυξάνεται θεαματικά. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να προσφέρουμε μία ακόμη υπηρεσία στους εξυπηρετούμενους από το Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων, αναρτώντας στην ιστοσελίδα του Δήμου αγγελίες ζήτησης εργασίας των ατόμων που υποστηρίζονται από το Γραφείο μας, καθώς και αγγελίες προσφοράς εργασίας από επαγγελματίες και επιχειρήσεις.
Κατόπιν αυτού θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους επαγγελματίες της Ηλιούπολης και των όμορων Δήμων, που αναζητούν άτομα για εργασία, να απευθύνονται στο Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων του Δήμου μας, για οποιαδήποτε προσφορά εργασίας.
Ευελπιστούμε ότι αυτή η νέα δράση του Γραφείου Απασχόλησης, θα αποτελέσει ένα ακόμη μέσο για την προώθηση της απασχόλησης και την υποστήριξη των ανέργων συμπολιτών μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεσθε στο Γραφείο Υποδοχής κοινωνικών αιτημάτων της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και Υγείας του Δήμου, στο τηλέφωνο 210-9970053, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 - 12.00.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
& ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ  ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Τελευταία ανανέωση ( 31.01.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB