spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Χρήση αίθουσας του Δημοτικού Αναψυκτηρίου «Δ. Κιντής» από τους φορείς της πόλης PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.12

Κατά τη συνεδρίαση της 30/1/12, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η μία αίθουσα του Δημοτικού Αναψυκτηρίου «Δ.Κιντής» θα χρησιμοποιείται από φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας, σε συνεργασία με το Δήμο και τον «ΠΑΟΔΗΛ - Γρ. Γρηγορίου».

Ειδικότερα αποφασίστηκε η, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, παραχώρηση από το Δήμο της χρήσης της κάτω αίθουσας του Αναψυκτηρίου, σε όλους αδιακρίτως τους κοινωνικοπολιτικούς, πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς φορείς, συλλόγους και σωματεία της πόλης, κατά τις ημέρες και ώρες που θα ζητείται από αυτούς. 

 Η κατανομή της χρήσης θα καθορίζεται με εβδομαδιαίο και μηνιαίο πρόγραμμα, το οποίο θα καταρτίζεται από Επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχουν ισότιμα εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων, ο Δήμος και ο «ΠΑΟΔΗΛ-Γρ. Γρηγορίου».

Λόγω του δημόσιου χαρακτήρα του κτίσματος, και για προφανείς λόγους ασφάλειάς του, ρητά αναφέρεται στην απόφαση ότι η ευθύνη της καθημερινής λειτουργίας, της φύλαξης και της προστασίας του χώρου, όπως και η μέριμνα για την ασφάλεια των δημοτών, ανήκουν αποκλειστικά στο Δήμο, στον οποίο παραμένει και η ιδιοκτησία του χώρου.

31/1/12

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης



 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB