spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.02.12

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι από τις 9/2/12 μέχρι τις 29/2/12 θα μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για πρόσληψή τους σε έργα αυτεπιστασίας των Δήμων. Ο Δήμος Ηλιούπολης θα ενταχθεί στο σχετικό πρόγραμμα, με έργα τα οποία θα ανακοινώσει όταν ολοκληρωθούν οι αναγκαίες διαδικασίες.
Οι προσλήψεις θα αφορούν σε συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαρκούς ή διακεκομμένης απασχόλησης, κατά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα και έως 135 ημέρες ετησίως.
Αίτηση ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλλουν άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18-65 ετών, που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα για τις παρακάτω ειδικότητες: 

Δ.Ε. Ηλεκτρολόγοι
Δ.Ε. Οδηγοί
Δ.Ε. Τεχνίτες Οικοδόμοι
Δ.Ε. Τεχνίτες Ελαιοχρωματιστές
Δ.Ε. Τεχνίτες Σιδεράδες 
Δ.Ε. Υδραυλικοί
Δ.Ε. Χειριστές Μηχανημάτων
Υ.Ε. Εργάτες Γενικών Καθηκόντων

Οι ενδιαφερόμενοι θα συμπεριληφθούν σε πίνακα βαθμολογικής κατάταξης, που θα καταρτίσει ο ΟΑΕΔ, με αντικειμενικά κριτήρια (μόρια).

Το σύστημα μοριοδότησης λαμβάνει υπόψη του το χρόνο εγγραφής στα μητρώα του ΟΑΕΔ, την ηλικία, τον αριθμό των ανηλίκων τέκνων και την τυχόν ανεργία του/της συζύγου, και η τελική κατάταξη ελέγχεται από το ΑΣΕΠ.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στο σχετικό πεδίο (http://ait.oaed.gr). Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορεί να απευθύνεται στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου (κ. Αθανάσιος Λάιος, τηλ. 210 9970000) για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης του.
Τελευταία ανανέωση ( 08.02.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB