spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ενημέρωση σχετικά με το Δημοτικό Συμβούλιο PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.02.12

l_iliou_polisΣτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 30-1-2012   ο   επικεφαλής  της δημοτικής μας κίνησης ,  Χρήστος Κοκοτίνης έθεσε και πάλι, προ ημερήσιας διάταξης, το   θέμα  με  το « Χαράτσι» στον λογαριασμό  της ΔΕΗ  και  συγκεκριμένα να  συνεχίσει  να  συλλέγει ο Δήμος τους λογαριασμούς των συνδρομητών μας,  που πληρώνουν το λογαριασμό ρεύματος  χωρίς το χαράτσι και στη συνέχεια να τα επιδίδει νομίμως στη ΔΕΗ.

Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα ακολουθήσει την άνω διαδικασία.

 

Επίσης,

       Στη στην ίδια συνεδρίαση,  ο επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης, Χρήστος Κοκοτίνης έθεσε το παρακάτω θέμα προ ημερήσιας διάταξης.

       Επειδή στις μέρες της δραματικής κρίσης που βιώνει η ελληνική κοινωνία και κατ΄ επέκταση οι συνδημότες μας, ο Δήμος  πρέπει να συλλέξει στοιχεία από τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  γιατί πιθανόν να υπάρχουν παιδιά ανασφάλιστων γονιών,  που δεν μπορούν να κάνουν τα απαραίτητα εμβόλια.

Οι   «Γιατροί  του  Κόσμου»  ενημέρωσαν τη Δημοτική μας Κίνηση, ότι έχουν τη δυνατότητα να εμβολιάσουν τα παιδιά με την κινητή μονάδα εμβολιασμού που διαθέτουν κατόπιν ραντεβού. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Γιαννάκης απάντησε θετικά.

Καλούμε και τους διευθυντές των σχολείων, τους  γονείς  και  τους συλλόγους τους, να βοηθήσουν σ΄ αυτή   την   κατεύθυνση. 

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB