spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΗΛΙΟΥ πόλις ανθρώπινη πόλη- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (κεραία κινητής οδό Νεράιδας 5) PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.02.12
logo_iliou_polisΣτις 13-2-2012 το μεσημέρι στην οδό Νεράιδας 5 στην ταράτσα ακινήτου που είναι εγκατεστημένη ήδη κεραία της WIND με τον πιο άθλιο τρόπο η άνω εταιρεία προσπάθησε με εντολοδόχους της να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της υπάρχουσας κεραίας αφού όπως διαπιστώσαμε τοποθέτησε νέα μηχανήματα, μπαταρίες κλπ χωρίς φυσικά άδεια. Δεκάδες κάτοικοι της γειτονιάς αντέδρασαν άμεσα και κινητοποιήθηκαν καλώντας και την αστυνομία με αποτέλεσμα οι 2 εντολοδόχοι της εταιρείας φορώντας κουκούλες να φύγουν σαν λαγοί.

Στη συγκέντρωση των κατοίκων προσήλθε άμεσα ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Σεφτελής και Χατζηδάκης και ο επικεφαλής της κίνησης μας Χρήστος Κοκοτίνης καθώς και ο επικεφαλής της κίνησης <<ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ>> Παναγιώτης Πατσαβός. Εν τέλει μετά από διαπραγματεύσεις που συμμετείχε και ο επικεφαλής της κίνησης μας τα μηχανήματα της επέκτασης κατέβηκαν από συνεργείο του Δήμου ενώ ορίστηκε συνάντηση για 14-2-12 στις 11.00 πμ στο δημαρχείο με επιτροπή κατοίκων, τον δήμαρχο και τους άνω δημοτικούς συμβούλους ώστε με βοήθεια και της νομικής υπηρεσίας του Δήμου που ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων να λυθεί και το θέμα της υφιστάμενης κεραίας αφού ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που είναι εγκατεστημένη η κεραία δέχτηκε δημόσια να φύγει η κεραία με την προϋπόθεση να βοηθηθεί από τη δημοτική αρχή (από νομικής πλευράς κλπ) στη λύση της σύμβασης με τη WIND. Μάλιστα στις 4-4-2012 για το θέμα αυτό θα γίνει δικαστήριο στο οποίο προσέφυγαν οι κάτοικοι για αυτό το θέμα. Ήδη στις 14-2-2012 έγινε η συνάντηση παρουσία των άνω συμβούλων παρόντος και του κου Πανταζόπουλου και των ιδιοκτητών του ακινήτου αλλά και του νομικού συμβούλου του Δήμου και επικυρώθηκαν τα προαναφερθέντα.

Επειδή το δημοτικό συμβούλιο όντως έχει λάβει αποφάσεις ενάντια στην εγκατάσταση κεραιών καλούμε τη δημοτική αρχή και τους πολίτες να κάνουμε ότι είναι δυνατόν με αγωνιστικές κινητοποιήσεις προκειμένου να απομακρυνθούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας από την πόλη γιατί οι συνέπειες από τη χρήση των κεραιών αυτών δεν χρειάζεται να αναλύσουμε πόσο βλαβερές είναι για την υγεία των κατοίκων.

Τελευταία ανανέωση ( 15.02.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB